- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Засіб супер. Рекомендую. Вигідна ціна
Юлія, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Шкіра голови з лупою потребує комплексного підходу, саме тому доповніть догляд Vichy Dercos Micro Peel шампунем-скрабом для глибокого очищення шкіри голови і волосся проти стійкої лупи і надлишку себума. Використовуйте засіб як пілінг 1 раз на тиждень, нанесіть на вологу шкіру голови, помасажуйте упродовж 2-3 хвилин, змийте водою. Бажаємо Вам чарівності!
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший шампунь від лупи,допоміг
- Достоинства:
- Все классно
- Недостатки:
Марія, вітаємо. Дякуємо за приємний коментар. Доповніть догляд Dercos кондиціонером проти лупи для усіх типів волосся та подразненої шкіри голови від бренду Vichy. Формула кондиціонера з піроктон оламіном і гіалуроновою кислотою, розроблена саме для усунення видимих лусочок і зменшення відчуття свербіння. Засіб залишає шкіру голови та волосся глибоко зволоженими. Волосся стає більш м’яким та блискучим, легше розчісується. Бажаємо здоров'я та краси!
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Було оформлено повернення товару. Магазин взагалі ніяк не реагує на звернення на гарячу лінію. Кошти не повертають. Не можу рекомендувати.
А шампунь не поганий.- Недостатки:
- Сервіс не якісний
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Політика бренду, чесно кажучи, дивна. Замовляла шампунь менше місяця тому: ціна була на 50 грн дешевше подарунок термальна вода (міні версія). Зараз ціна, звичайно вражає і не в хорошому значенні.
Плюс ще рік тому цей змінний блок був майже півлітра, а зараз 390 мл.
Я розумію, що все дорожчає, але для мене це вже стало задорого. Так, дієво, але лікуватись стало дешевше аптечними засобами.- Достоинства:
- Напевно золотий пил в складі
- Недостатки:
- Ціна - космос
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ірина, добрий день. Вдячні за коментар. Також для глибокого очищення голови рекомендуємо розглянути Dercos Micro Peel шампунь-скраб для глибокого очищення шкіри голови і волосся проти стійкої лупи і надлишку себума від бренду Vichy. Бажаємо Вам гарного настрою!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично
Сергій, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Доповніть догляд Dercos кондиціонером проти лупи для усіх типів волосся та подразненої шкіри голови від бренду Vichy. Формула кондиціонера з піроктон оламіном і гіалуроновою кислотою, розроблена саме для усунення видимих лусочок і зменшення відчуття свербіння. Засіб залишає шкіру голови та волосся глибоко зволоженими. Бажаємо здоров'я Вашому волоссю!
- Жаннета С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жаннета, вітаємо. Дякуємо за високу оцінку, приємно бачити Вас задоволеною. Бажаємо вдалих результатів!