- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала замовлення,не сподобалось, що сироватка якої 5 ml,у флаконі є тільки половина.Це хтось користувався до мене чи як?
Ірина, вітаємо. Дякуємо за відгук. В цілях безпечного транспортування виробник залишає вільне місце в пакуванні засобів. Об'єм продукту відповідає зазначеним цифрам об'єму на пакуванні засобу, не зважаючи на візуально пустий просвіт повітря. Бажаємо гарного дня!
- Ірина М***
А чому тоді інша продукція Vichy з повними флаконами?
- Михайло
Пробник називається.
Повний вартує 1300 грн. Завжди маєте змогу купити
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все сподобалось. Бюджетна вартість на улюблені засоби, дякую
Алина, добрий день. Дякуємо за довіру. Радимо залучити доглядові засоби для обличчя, які значно покращать стан епідермісу в період активного холоду та опадів. Спробуйте розглянути Mineral 89 легкий крем для всіх типів шкіри обличчя від бренду VICHY. Формула збагачена потужною синергією активних інгредієнтів для зміцнення шкірного бар’єра та забезпечення тривалого зволоження. Бажаємо приємного результату!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отримала товар, всі тюбики без упаковки і відкриті, бо це є пробники, які не для продажу і без дати використання, якось такого не очікувала і такі кошти заплатити за пробники і хто поверне кошти
- Недостатки:
- відкриті всю тюбики
Експерт RozetkaДобрий день! Дякуємо за звернення.
На даний момент компанії вже не пломбують тюбики. У даному наборі всі тюбики йдуть без упаковки.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір засобів чудовий, купувала собі і на подарунок. І знижка гарна)
Прочитавши інші відгуки, можу сказати що в мене в наборах косметичні засоби не були в картонних упакуваннях, тільки на одному з кремів була плівка - це залишає неприємний осад.- Достоинства:
- Знижка, підійде як на подарунок, так і в дорогу
- Недостатки:
- Засоби не були в індивідуальних картонних упаковках
Олександра, вітаємо Вас. Щиро дякуємо за коментар. Для доповнення в щоденному догляді за шкірою обличчя і тіла використовуйте термальну воду від бренду Vichy. Засіб має у своєму складі 15 мінералів, що заспокоюють дерму та відновлюють кислотно-лужний баланс. Продукт також можна використовувати, щоб краще зафіксувати макіяж або освіжити шкіру в будь-який час доби. Бажаємо гарного дня!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наталія, добрий день. Дякуємо за коментар. Також вранці не забувайте захищати шкіру від шкідливого впливу сонячного випромінювання, щиро рекомендуємо спробувати Capital Soleil UV-Clear щоденний сонцезахисний невагомий флюїд для шкіри схильної до жирності та недосконалостей, SPF50+ від бренду Vichy. Бажаємо гарного дня!
- ЯнОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ян, вітаємо Вас. Вдячні за високу оцінку даного набору. Для комплексного догляду, зверніть Вашу увагу на Mineral 89 щоденний гель-бустер, що посилює пружність та зволоження шкіри обличчя від бренду Vichy. Засіб надає епідермісу необхідне зволоження та зміцнення захисного бар'єру. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Марія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я купила собі таких 3 набори, мені подобається, що є всі засоби по догляду за шкірою обличчя .
Зараз закінчується останній набір і я буду придивитися до інших комплексних варіантів цієї ж марки
Косметичні місткі.- Достоинства:
- Зручно, що є всі епати по догляду за шкірою обличчя
- Недостатки:
Марія, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук. Доповніть догляд Normaderm тоніком для обличчя потрійної дії, що звужує пори проблемної чутливої шкіри від бренду Vichy. Також пам'ятайте, при використанні засобів що містять кислоти у своєму складі, дуже важливо захищати епідерміс від негативного впливу UVA- та UVB-променів. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Vichy Capital Soleil сонцезахисний матуючий крем 3 в 1 для жирної проблемної шкіри SPF50+. Продукт забезпечує миттєвий матовий ефект епідермісу без жирного блиску, пребіотик біфідус й термальна вода Vichy вулканічного походження надають зміцнення захисного бар'єра шкіри. Бажаємо Вам краси!
- АвеліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на пробу. Жирний тип шкіри, розширені пори. Вмивалка гірка на смак, не їжте. Якщо серйозно, то з жиром справляється. Хоча забиті пори на щоках та між бровами як були, так і залишились, на них воно ніяк не вплинуло. Можливо тому що не маю можливості вмиватися теплою водою, тож враховуйте цей фактор.
Класно що є інструкція коли що робити. Запах приємний, що теж є плюсом.
Що ще сказати? Якщо до цього не користувались нічим і хочете спробувати - хороший варіант.- Достоинства:
- Приємний запах, м'ягка шкіра
- Недостатки:
- Не впорались з чорними цятками та забитими порами.
Авелія, добрий день. Щиро вдячні за детальний відгук. Зверніть увагу на Normaderm зволожуючий флюїд подвійної дії для жирної шкіри, схильної до появи недоліків від бренду Vichy. Унікальний комплекс кислот, що входить до складу продукту, виконує такі функції: саліцилова кислота зменшує недосконалості та сліди від них, бореться із чорними цятками, розширеними порами й надлишковим себумом. Засіб робить епідерміс більш гладеньким та сяючим. Саркозинова кислота знижує продукування себуму у порах. Завдяки цьому зменшує подразнення й запалення на шкірі обличчя. Гіалуронова кислота підвищує рівень зволоженості шкірного покриву і його пружності. Бажаємо Вам чарівності!
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для дівчат. Скарг не отримав. Мабуть все ок)
- Достоинства:
- Акційна ціна
Ярослав, добрий день. Вдячні за коментар. Зверніть увагу на те, що в бренді Vichy, а саме в гамі Homme є засоби для та після гоління, продукти, щоб очистити шкіру й догляд навколо очей. Гарного Вам дня!
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся косметикою цієї лінійки не один рік, моїй шкірі підійшла, на відміну від аналогічної лінійки від la Roche. Комплект ідеальний для того, щоб брати з собою в подорож літаком, окрім косметички, її замінила на іншу, але ж не заради неї купувала набір.
- Достоинства:
- Об'єм для подорожей, якість продукту
- Недостатки:
- косметичка
Христина, вітаємо. Приємно бачити, що Ви залишились задоволені. Пам'ятайте, що в бренді VICHY є засіб, який здатний посилити дію продуктів з основного догляду та покращити їх поглинання. Радимо розглянути Mineral 89 щоденний гель-бустер, що посилює пружність та зволоження шкіри обличчя, який використовується як етап №1 у догляді. В ранковому ритуалі, як завершальний етап, радимо наносити сонцезахисний продукт. Бажаємо краси та міцного здоров'я!
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный наборчик)
- Достоинства:
- Одни плюсы
- Недостатки:
Валентина, добрий день. Дякуємо за Ваші враження. Після очищення радимо перейти до етапу тонізації. Це допоможе очистити шкіру, звузити пори, зменшити та попередити недоліки. Обирайте Normaderm тонік для обличчя потрійної дії, що звужує пори проблемної чутливої шкіри від бренду Vichy. Бажаємо приємного використання!
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір взяти його на відпочинок
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
Світлана, добрий день. Ми вдячні за Ваш коментар. Доповніть щоденний догляд за шкірою Vichy Mineral 89 щоденним гель-бустером, що містить 89% термальної води та гіалуронову кислоту, для посилення пружності та зволоження шкіри обличчя. Це етап №1 у щоденному ритуалі з догляду за шкірою. Завдяки легкій, гелеподібній текстурі він швидко вбирається, тому чудово поєднується з усіма засобами основного догляду за шкірою Vichy. Найкращих результатів!
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір.
Зоя, раді вітати. Щиро дякуємо за коментар. Щоденні впливи експозому негативно впливають на тонку шкіру навколо очей. Вона стоншується, порушується її захисний бар'єр та здатність до регенерації. Обирайте Vichy Mineral 89 гель для відновлення та зволоження шкіри навколо очей із рекордною концентрацією термальної води Vichy вулканічного походження, збагаченою 15 мінералами. Засіб ефективно нормалізує баланс pH, зміцнює та захищає шкіру, а також помітно розгладжує лінії зневоднення й зменшує темні кола під очима. Бажаємо Вам досконалості!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добре використовувати гарна якість надзвичайно важливим є також
- Достоинства:
- Чудовий настрій
- Недостатки:
Ірина, вітаємо. Приємно бачити, що Ви залишились задоволені. Пам'ятайте, що в бренді VICHY є засіб, який здатний посилити дію продуктів з основного догляду та покращити їх поглинання. Радимо розглянути Mineral 89 щоденний гель-бустер, що посилює пружність та зволоження шкіри обличчя, який використовується як етап №1 у догляді. В ранковому ритуалі, як завершальний етап, радимо наносити сонцезахисний продукт. Бажаємо краси та міцного здоров'я!
- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер набор
- Недостатки:
Елена, добрий день. Вдячні за довіру. Пам'ятайте, що в період сонячної активності шкіра стає чутливою та вразливою. Тому, радимо захищати її використовуючи зранку сонцезахисний продукт з гами Capital Soleil від бренду VICHY та відновлювати її після, шляхом нанесення у вечірній рутині Mineral 89 концентрату для відновлення і захисту шкіри обличчя. Бажаємо вдалих придбань!
- Синельник Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобная сумочка. Отличные средства, особенно то, которое от новвх прыщей, отлично помогает.
Елена, вітаємо. Ми вдячні за коментар. Використовуючи догляд для обличчя необхідно піклуватися і про шкіру голови та волосся. Рекомендуємо звернути увагу на Vichy Dercos Kera-solutions відновлюючий шампунь. Засіб добре очищає волосся і шкіру голови, усуває забруднення та надлишок себуму. Шампунь збагачений прокератином, кокосовим маслом і алантоїном, що інтенсивно живлять і зволожують пасма. Засіб підходить для щоденного використання. Бажаємо Вам чарівності й краси!
- Журба И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався набір.
Ирина, раді вітати. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Щодня рекомендуємо додавати сонцезахисний засіб до свого ранкового ритуалу. Обирайте Mineral 89 щоденний зволожувальний сонцезахисний флюїд для шкіри обличчя з SPF 50+ від бренду Vichy. Засіб має легку текстуру та забезпечує довготривале зволоження шкіри до 72 годин. Здоров'я та краси Вашій шкірі!
- Анжела З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цена, качество, упаковка , очень удобно брать с собой, в отличии от больших объямов, можно брать с собой
- Недостатки:
- Только то что товар закончился
Анжела, вітаємо. Щиро вдячні за конструктивний відгук та довіру. Для нас цінна Ваша думка. Останні дослідження підтвердили прямий вплив появи та загострення недоліків з негативним впливом сонячного випромінювання. Ми піклуємось про стан Вашої шкіри тому радимо доповнити догляд сонцезахисним засобом. Роздивіться Capital Soleil сонцезахисний матуючий крем 3 в 1 для жирної проблемної шкіри SPF50+. Бажаємо краси!
- Светлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно хотела попробовать, но цена кусается на эту косметику. Увидела этот набор, и цена отличная, и косметика отличная.
- Достоинства:
- Очень положительные эмоции
- Недостатки:
Светлана, добрий день. Вдячні за зворотний зв'язок. Щоб забезпечити кращий стан епідермісу, використовуйте комплексно продукти бренду Vichy гами Normaderm. Радимо звернути увагу на Normaderm тонік для обличчя потрійної дії, що звужує пори проблемної чутливої шкіри та Normaderm зволожуючий флюїд подвійної дії для жирної, схильної до появи недоліків шкіри. Бажаємо краси та здоров'я Вашій шкірі!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший набір. Продукція якісна. Для ознайомлення з товарами в міні-версіях дуже зручно. Швидка доставка.
Виктория, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Рекомендуємо Вам звернути увагу на термальну воду бренду Vichy. Продукт має у своєму складі 15 мінералів. Заспокоює епідерміс й відновлює кислотно-лужний баланс. Засіб надає захист від агресивного впливу навколишнього середовища. Використовуйте продукт після зняття макіяжу та перед щоденним доглядом за шкірою. Можна застосовувати, щоб краще зафіксувати макіяж або освіжити епідерміс у будь-який час доби. Бажаємо Вам чарівності!
- Шабуцька Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість хороша, зручна лінійка, сподобалось .
- Достоинства:
- Легкій,компактний, зручний
- Недостатки:
- Невелика кількість
Тетяна, добрий день. Дякуємо за чудовий відгук. Зволоження - це основа загального догляду за всіма типами шкірного покриву, незалежно від віку. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на Vichy Mineral 89 щоденний гель-бустер, що посилює пружність та зволоження шкіри обличчя. Засіб надає епідермісу зміцнення. Підходить для шкірного покриву, що має зневоднення, стягнутість, нерівність. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені ця лінійка не підійшла, нажаль. Стан шкіри погіршився, висипань стало більше. Але, все індивідуально.
- Достоинства:
- Швидке оброблення замовлення та доставка. Досить змістовний набір.
- Недостатки:
- Дерматокосметика цієї лінійки не підійшла.
Виктория, здрастуйте. Ми вдячні за Ваш відгук. Так, дійсно важливо розуміти, що підбір догляду є дуже індивідуальним. У разі неефективного використання продукту потрібно враховувати те, як правильно був підібраний засіб враховуючи стан й потреби Вашого епідермісу. Зверніть увагу на Mineral 89 легкий крем для всіх типів шкіри обличчя від бренду Vichy. Продукт заспокоює епідерміс, робить його більш пружним й еластичним, надає сяючого та здорового кольору обличчя. Має легку та свіжу формулу для довготривалого зволоження шкірного покриву протягом 72-годин й відновлення його бар'єрних функцій. Підходить для всіх типів шкіри, в тому числі чутливої. Бажаємо Вам краси!
- Влада
Підкажіть, яка лінійка вам підійшла? Бо теж висипання від даної серії. Дякую
- Алина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла даний цей набор на точку видачі розетка. Прийшла забирати і при перевірці виявилось, що термін придатності скоро майже закінчиться. Я не планувала їм користуватися от прям сьогодні. Тобто він 2,5 роки пролежав на складах, а тепер термін закінчується і ви його продаєте…товар гарний, бо користувалась вже їм раніше, а от розетка як завжди, вже навіть нема чому дивуватись, тільки очікуєш що ж може ще статись.
- Недостатки:
- Термін придатності
- Танюшка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний набір!Все сподобалось!І ціна гарна!Дякую Розетка
- Достоинства:
- Ціна,якість!
- Недостатки:
Танюшка, вітаємо. Дякуємо за коментар. Комплексне використання продуктів є оптимальним варіантом для ефективного результату, а оцінювати результативність слід після 4 тижнів щоденного використання, оскільки саме за цей час шкіра оновлюється. Власникам жирної шкіри за типом важливо відчувати легкість після нанесення доглядових продуктів, а особливо після сонцезахисних. Їх формула збагачена не тільки доглядовими інгредієнтами, а й фільтрами, які захищають епідерміс від негативного впливу сонячних променів. Пам'ятайте, що в бренді Vichy є рішення — це Capital Soleil сонцезахисний матуючий флюїд для комбінованої та жирної чутливої шкіри обличчя SPF50 текстуру якого комфортно відчувати протягом усього дня. Нехай Ваша шкіра сяє здоров'ям та красою!
- Елена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крутий набір. Після користування замовила великий об'єм. Сироватка взагалі гарно працює
- Достоинства:
- Ціна, спробувати варто тим в кого жирна і пориста шкіра
- Недостатки:
- Маленький об'єм, але для спроби вистачить)
Елена, вітаємо Вас. Цінуємо, що Ви поділилися з нами своїми враженнями від використання. Щодня використовуйте у рутині догляду зволожувальні засоби, які допоможуть зберегти наповнений вигляд шкіри. Зверніть увагу на засоби гами Mineral 89 від бренду Vichy. Комплексно використовуйте гель-бустер та засіб для шкіри навколо очей. Бажаємо Вам чарівності!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені набір непідійшов. Чекала більшого.
- Достоинства:
- Не побачила
- Недостатки:
- Не зовсім комфортне відчуття після умивалки.
Світлана, вітаємо Вас. Дякуємо за відгук. При неефективності придбаного продукту потрібно враховувати те, як правильно було підібрано засіб за типом та потребою та як правильно застосовувався, бо даний набір підходить для корекції недоліків жирної та проблемної шкіри обличчя. Для найбільш грамотного підбору догляду за шкірою Вашого типу, рекомендуємо відвідати очну консультацію лікаря-дерматолога. Бажаємо краси та здоров'я Вашій шкірі!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка, акуратно запаковано. Засоби чудові окрім одного.
- Достоинства:
- Чудові засоби, для мого типу шкіри саме то.
- Недостатки:
- Один з тюбиків практично пустий. Сьогодні ним користувалась. Один раз витиснула і все , пустий. Витиснула дуже мало. Дві краплі. Тому не знаю, чи рекомендувати.
Ірина, добрий день. Дякуємо за Ваш коментар. Доповніть Ваш догляд Normaderm тоніком потрійної дії для проблемної чутливої шкіри обличчя від бренду Vichy. Засіб справляється із такими недосконалостями епідермісу, як: нерівності, закупорені й розширені пори, запалення, жирний блиск. Тонік надає шкірі гладкості та матовості, робить її красивою і здоровою. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Гарний набір за гарною ціною
- Недостатки:
- На сайті було вказано що міцелярка йде ще в подарунок,але нажаль не поклали дуже хотілося ще її спробувати так як косметику від Vichy пробую в перше.
- Тамара М***
Дуже часто те що йде в подарунок треба покласти в корзину. Може тому не поклали. Але я дану акцію не застала, тому точно не скажу.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набор не плохой, но мне не подошёл, от сыровотки и спф пошло раздражение, я всегда пользовалась таким набором только в большом объёме.
- Недостатки:
- Покраснения после спф, и сыровотка
Ольга, вітаємо. Дякуємо за зворотний відгук. Запевняємо, що лабораторія Vichy докладає старанні зусилля для розроблення безпечних та ефективних формул для того, щоб якомога більше споживачів отримали бажаний результат. Шкіра кожної людини особлива, тому, як наслідок, деколи трапляється негативний досвід використання. Для нас важливе здоров'я Вашого епідермісу, тому радимо попередньо узгоджувати обрану рутину з лікарем-дерматологом, який в силу відповідної професійної кваліфікації попередить негативний досвід використання внаслідок врахування всіх особливостей Вашої шкіри. Бажаємо гарного дня!
- Гудачек Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
взяла на пробу. моїй комбінованій шкірі підходить. але якогось "вав" ефекту не помітила (вважаю це хорошим показником, бо зазвичай "жирні частини моєї шкіри" різко реагують на різний неправильний догляд)
- Достоинства:
- пори стали менш помітні
- Недостатки:
Людмила, добрий день. Дякуємо за відгук. Рекомендуємо не нехтувати другим етапом очищення шкіри - тонізацією. Оберіть Normaderm тонік для обличчя потрійної дії, що звужує пори, для проблемної чутливої шкіри від бренду VICHY. Активні інгредієнти забезпечують ефект пілінгу, очищають, матують та вирівнюють епідерміс обличчя. Продукт використовується двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо приємних вражень!
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень понравился набор, эффект с первого раза. Указанный объем соответствует действительному. Порадовала косметичка, в общем всё супер!
Елена, вітаємо. Дякуємо за приємний відгук. Використовуючи догляд для обличчя необхідно піклуватися і про епідерміс тіла. Зверніть увагу на Vichy кульковий дезодорант-антиперспірант 48 годин проти білих слідів та жовтих плям. Бентоніт, що входить до складу, поглинає вологу, запобігаючи появі білих і жовтих плям на одязі. Застосовуйте продукт на суху, без видимих пошкоджень, чисту шкіру. Бажаємо Вам здоров’я!
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Симпатичний набір
Тетяна, раді вітати. Дякуємо за коментар. Використовуючи догляд за обличчям необхідно піклуватися і про шкіру голови та волосся. Зверніть увагу на Dercos Kera-solutions відновлюючу 2-хвилинну маску від бренду Vichy. Формула засобу містить провітамін В5 для зволоження і блиску. Комплекс з кокосовою олією й рослинним про-кератином надає захист, живлення та зміцнення волосся. Бажаємо чудових результатів!
- Валентина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Косметика хороша, користуюсь не перший рік саме нормадермом, була якраз акція на чорну п'ятницю тому замовила два набори, в мене якраз закінчився крем, думаю о клас з двох тюбиків по 30мл вилью в свій скляний флакончик на 50мл та й ще 10мл залишиться в тюбику як дорожній варіант, але якою була моя прикрість коли я з обох тюбиків вилила все повністю в скляний флакон 50мл від того ж самого крему і він був навіть не повний
- Достоинства:
- Ціна як для такого набору супер
- Недостатки:
- Невірно вказані мл( немає заявлених 30мл в тюбику)
Валентина, здрастуйте. Для нас важливий Ваш коментар. Об'єм, що зазначений на пакованні відповідає вмісту продукту. Доповніть Ваш догляд Normaderm тоніком потрійної дії для проблемної чутливої шкіри обличчя від бренду Vichy. Засіб справляється із такими недосконалостями епідермісу, як: нерівності, закупорені й розширені пори, запалення, жирний блиск. Тонік надає шкірі гладкості та матовості, робить її красивою і здоровою. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб
Виктория, раді вітати. Дякуємо за коментар. Рекомендуємо звернути увагу на Normaderm засіб 3 в 1 для очищення обличчя бренду Vichy. Продукт поєднує в собі властивості очищувального засобу, скрабу і маски. Бажаємо гарного дня!
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подошло все.и даже косметичка. вопрос к бренду где можно пробники?
- Мар'яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір дуже сподобався!
Вітаємо, Мар'яна. Дякуємо Вам за відгук. Дбати про свій епідерміс, щоб він залишався красивим і здоровим у будь-якому віці, дійсно важливо. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Vichy Aqualia Thermal нічний SPA-догляд для глибокого зволоження шкіри обличчя. Засіб усуває дискомфорт й ознаки втоми на епідермісі. Інтенсивно зволожує вночі. Бажаємо Вам чарівності!