- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 10
Очень хорошие ампулы. Решила себе заказать, спасать уже активное проявление моршин, 40 .
Сначала не очень верила, но решила попробовать. Эфект увидела уже через 3 ампулы. Мне хватало одной ампулы на 3 раза, использовала утром и вечером, дополнительно использовала кварцовый ролик. Морщинки реально разгладились на лбу, над губами. Лицо стало более подтянутым, более бархатистым. Гусиные лапки конечно не ушли, но ушли синяки под глазами.
После нанесения кожа немного липкая, но не критично. Главное эфект. Довольна результатом, позже еще буду заказывать. Очень рекомендую- Достоинства:
- Прекрасно наполняет кожу витаминами, оказывает разглаживающий эфект, добавляет упругости
- Недостатки:
- Липкость кожи
Юлія, вітаємо! Щиро вдячні за відгук та довіру. Для нас цінна Ваша думка. Дозвольте познайомити Вас з новинкою VICHY - Mineral 89 концентрат з пробіотичними фракціями для відновлення і захисту шкіри обличчя. Сприяє відновленню бар'єру шкіри та підсиленню її захисних/імунних властивостей із видимими результатами на шкірі: природне сяяння більш помітне, шкіра виглядає більш наповненою вологою - лінії зневоднення виглядають розгладженими. Має протизапальний та заспокійливий ефект. Застосовуйте як етап №1 по догляду за шкірою. Бажаємо краси та здоров'я!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 30
А обіцяного подарунка не було !
- Ива
До кошику додавали подарунок? В умовах прописано так.
Тетяна, раді Вас вітати. Для нас приємно те, що Ви обираєте бренд Vichy. Комплексне використання продуктів гами LiftActiv Collagen Specialist є оптимальним варіантом для ефективного результату. Доповніть Ваш догляд Liftactiv Collagen Specialist антивіковим крем-доглядом з сонцезахисним фактором SPF25 для всіх типів шкіри. Засіб відмінно коригує видимість зморшок, зменшує видимість пігментних плям, коригує контур обличчя. Перед нанесенням засобу рекомендуємо делікатно очистити та тонізувати шкіру продуктами з гами Purete Thermale. Для розв'язання питання щодо наявності подарунку рекомендуємо Вам телефонувати на гарячу лінію сайту "Rozetka". Бажаємо Вам чарівності!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 10
Придбала ці ампули в додаток до крему цієї серії. В мене суха та чутлива шкіра, вік 37 єфектом задоволена, вже після третього використання помітно покращився стан шкіри: вона стала сяюча, більш гладенька, вирівнявся тон. Однієї ампули вистачає на два нанесення, використовую для обличчя та шиї. Під час використання відчутно легке поколювання. Надалі буду замовляти набір не з 10, а з 30 ампул , так набагато дешевше:) Також придивляюсь до нічного крема Liftactiv мабуть і його куплю.
- Представитель поставщика
Добрий день! Дякуємо Вам за вибір бренду Vichy і Ваш відгук. Liftactiv Specialist Peptide-C антивіковий концентрат в ампулах для догляду за шкірою ефективно коригує вікові зміни: розгладжує зморшки, підвищує пружність і відновлює сяйво шкіри. Перед нанесенням засобу рекомендуємо делікатно очистити та тонізувати шкіру продуктами з гами Purete Thermale. Для досягнення кращого стану шкіри рекомендуємо комплексно використовувати сироватку, денний, нічний крем і засіб для області навколо очей з гами Liftactiv. Бажаємо Вам здоров'я і краси!
- Ірина Д***Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 10
Супер ампули, які зробили мою шкіру неймовірно еластиною. Я в захваті від цих ампул
- Достоинства:
- Еластина, підтягнута шкіра, яка сяє свіжістю і велика перевага, що ампулу можна використовувати двічі на день, ще й залишається
- Недостатки:
- Не виявила
Ірина, вітаємо! Дякуємо за високу оцінку, нам приємно. Рекомендуємо захищати шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання навіть в зимовий період, оберіть Liftactiv Collagen Specialist антивіковий крем-догляд з сонцезахисним фактором SPF25 для всіх типів шкіри. Формула містить сонцезахисний фактор SPF25 для захисту від широкого спектра сонячного проміння та спрямована на корекцію ознак старіння для більш молодого вигляду шкіри.Корегує видимість зморшок. Зменшує помітність пігментних плям. Корегує контури обличчя. Бажаємо гарного настрою та веселих свят!
- Alexa L***Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 10
Суперские ампулы ! Муж подарил и я очень довольна эффектом. Кожа нежная , гладкая. Разглаживает морщины. Придаёт коже сияние и упругость. Ампулы супер, рекомендую
- Достоинства:
- Убирает морщины , придаёт упругость коже
- Представитель поставщика
Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда Vichy и Ваш отзыв. Перед нанесением средства рекомендуем деликатно очистить и протонизировать кожу продуктами из гаммы Purete Thermale. Для достижения лучшего состояния кожи рекомендуем использовать продукты гаммы Liftactiv: дневной и ночной уход, а также средство для области вокруг глаз. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!
- Аксана Л***Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 10
После этих ампул кожа гладкая , увлажнена, сглаживает морщинки и питает . Супер , мне понравились очень эти ампулы
- Достоинства:
- Всё, кожа выглядит супер
- Представитель поставщика
Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда Vichy и Ваш отзыв. Перед нанесением средства рекомендуем деликатно очистить и протонизировать кожу продуктами из гаммы Purete Thermale. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!
- Елена Ш***Продавец: Rozetka. Количество капсул/ампул: 30
Ну ето какое-то чудо в ампулах, розглаживает кожу, увлажняет после нанисения даже крем не мешает надо использовать. Рекомендую
Вітаємо. Ми раді, що Ви знайшли ідеальний догляд для Вашої шкіри. При виборі засобу для очищення макіяжу обирайте міцелярний розчин гами Purete Thermale по типу шкіри. Засіб очищує, заспокоює шкіру та відновлює її захисний бар’єр. Краси Вашій шкірі!