Отзывы покупателей о Термальная вода Vichy для ухода за кожей 150 мл (3337871308612)

Оценка пользователей 4.92/5
  • Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Пришла с разбитым колпачком сверху, вот зачем было высылать разбитое , вроде мелочь для кого-то но не приятно, зачем так делать.Больше здесь покупать не буду . Лучше в аптеке заказывать

Достоинства:
    Освежает
    Недостатки:
    Разбитый колпачок

• Анна Д***

Термальна вода чудова.

Достоинства:
    Освіжає обличчя
    Недостатки:
    ------

Анна, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук. Радимо доповнити рутину Mineral 89 відновлювальним зволожувальним нічним кремом з чистим мелатоніном для всіх типів шкіри обличчя від бренду VICHY, який подбає про епідерміс в нічний час для його комфорту впродовж наступного дня. Бажаємо здоров'я!

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Чудова водичка, рятує особливо в спеку! Раджу
    Дякую Розетка

Достоинства:
    Властивості
    Недостатки:
    Відсутні

Лариса, добрий день. Щиро вдячні за зворотній зв'язок після використання засобів. Для нас цінна Ваша думка та довіра. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!

• Оксана К***

Сподобалась

Оксана, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Доповніть щоденний догляд за шкірою Vichy Mineral 89 щоденним гель-бустером, що містить 89% термальної води та гіалуронову кислоту, для посилення пружності та зволоження шкіри обличчя. Це етап №1 у щоденному ритуалі з догляду за шкірою. Завдяки легкій, гелеподібній текстурі він швидко вбирається, тому чудово поєднується з усіма засобами основного догляду за шкірою Vichy. Здоров'я та краси Вашій шкірі!

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Очень хорошая вода, хорошо увлажняет, освежает кожу. Хороша и летом, и зимой перед нанесением макияжа. Довольна,рекомендую

Достоинства:
    Увлажняет, быстро впитывается, легко наносить, экономное распыление.
    Недостатки:

Татьяна, вітаємо. Дякуємо за Ваш коментар. Щиро вдячні за довіру. Радимо продовжити догляд за ніжною шкірою навколо очей після її очищення. Ця чутлива ділянка потребує щоденного зволоження, яке допоможе зберегти її здоров'я та поверне комфорт. В бренді Vichy є рішення - це Mineral 89 гель для відновлення та зволоження шкіри навколо очей. Активні інгредієнти миттєво підвищують рівень вологи та зберігають її протягом дня. Бажаємо лише приємних вражень!

• Вячеслав Б***

Жене нравится, пользуется неоднократно

Вітаємо, В’ячеслав. Дякуємо за позитивний коментар. Ми раді, що Ви знайшли у нас ефективний догляд для здоров'я й краси близької Вам людини. Термальна вода Vichy вулканічного походження з унікальною формулою з 15 мінералів підтвердила свою ефективність і високу результативність на найчутливішій шкірі. Засіб зміцнює, відновлює шкіру, нормалізує рН, підсилює бар'єрно-захисні функції шкіри. Бажаємо гарного дня!

• леся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Чудова термальна вода!!! Супер зволожує шкіру обличчя

Вітаємо, Леся. Дякуємо за позитивний коментар. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас ефективний догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Бажаємо гарного дня!

• Татьяна И***

Отличная водичка) хорошо освежает

Тетяно, доброго дня. Ми вдячні Вам за позитивний відгук. Використовуйте комплексний догляд в щоденній рутині по догляду за шкірою. Зверніть Вашу увагу на Mineral 89 щоденний гель-бустер, що підсилює пружність і зволоження шкіри обличчя. Засіб містить 89% термальної води, гіалуронову кислоту для інтенсивного зволоження шкіри, нанесіть вранці та ввечері на попередньо очищену та тонізовану шкіру перед нанесенням основного догляду. Вдалого дня!

• Валерия Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Валерия, вітаємо. Нам дуже приємно, що Ви обираєте засоби бренду Vichy для щоденного догляду за своєю шкірою. Ми впевнені, що використання комплексу допоможе досягти найкращих результатів. Бажаємо Вам чарівності!

• Максим Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Здрастуйте, Максим. Дякуємо за вибір бренду Vichy. Використовуйте комплексний догляд в щоденній рутині по догляду за шкірою. Бажаємо Вам привабливості!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Мягкая вода, не сушит, не стягивает Удобно распыляется, распылитель мелкодисперстный и удобный

• Представитель поставщика

Оксана, здравствуйте. Мы признательны Вам за положительный отзыв. Увлажнение кожи - залог её здоровья и сияния. Рекомендуем обратить внимание на продукты гаммы Mineral 89, которые подарят заряд увлажнения и укрепят защитный барьер кожи. В составе средств 89% термальной воды Vichy и гиалуроновая кислота. Использование комплексного ухода гаммы Mineral 89 обеспечит лучший результат. Желаем Вам совершенства!

• Дмитро Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Замовляв для дружини, якість вмісту хороша, дружина задоволена, назва виробника все говорить за себе. Але вже на другому флаконі одна і та ж проблема, забивається розприскувач і перестає взагалі прискати. Натискаєш на нього і нічого не відбувається, хоча якщо зняти розприскувач і просто натиснути на клапан, то вода бризкає. В такому режимі адекватне використання неможливе. Не знаю це проблема в самій рідині чи в звязку з використанням, але зявляється вона десь на середині флакону.

Достоинства:
    Великий обєм
    Недостатки:
    Забивається розприскувач
    • Представитель поставщика

Дмитро, добрий день! Дякуємо Вам за відгук. Термальна вода Vichy високої мінералізації, саме струшування балона може привести до того, що пульверизатор забивається мінералами. Рекомендуємо зняти форсунку з аерозольного балончика і підтримати її під проточною гарячою водою протягом хвилини або двох. Протріть носик чистої м'якою тканиною. Помістіть назад на аерозольний балон, натисніть акуратно на нього для того, щоб перевірити, чи все в порядку. Бажаємо приємного користування!

• Зелинский Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Отличная водичка. А по акции вообще супер.

Достоинства:
    Пользуемся всей семьей.
    • Представитель поставщика

Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда Vichy и Ваш отзыв. Термальная вода Vichy cодержит в составе 15 минералов, успокаивает кожу и восстанавливает кислотно-щелочной баланс. Используйте после снятия макияжа и перед ежедневным уходом за кожей, держите на расстоянии 30 см от лица и распыляйте на тщательно очищенную кожу. Также, воду можно использовать для закрепления макияжа или придания свежести в любое время суток. Желаем Вам хорошего настроения!

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Пользуюсь этой водой уже больше 10 лет.

Достоинства:
    Восхитительное ощущение свежести

Анна, вітаємо. Дякуємо Вам за коментар. Щоб забезпечити кращий стан шкіри, використовуйте комплексно продукти: очищення, етап тонізації шкіри обличчя й основний догляд. Для інтенсивного зволоження шкіри рекомендуємо доповнити Ваш догляд експрес-маскою на тканинній основі з мікроводоростей Mineral 89. Засіб захищає епідерміс від негативного впливу навколишнього середовища. Компоненти, що входять до складу, глибоко зволожують шкіру. Експрес-маска Mineral 89 усуває роздратування і лущення, заспокоює епідерміс, відновлює шкірний бар'єр. Бажаємо Вам здоров'я!

• Тетяна Г***
    Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Отримала як подарунок разом з кремом..
    Дуже подобається!
    Щиро дякую!

Достоинства:
    Хороший продукт.
    Недостатки:

Тетяна, добрий день. Щиро вдячні за відгук. З роками шкіра обличчя втрачає колаген, зволоженість і тонус. Щоб максимально задовольнити потреби Вашої шкіри не тільки тіла, а й обличчя, рекомендуємо звернути увагу на Liftactiv Collagen Specialist сироватку з ко-бондинг технологією для корекції 16 ознак старіння шкіри обличчя від бренду Vichy. Засіб зменшує видимість зморшок та ліній зневоднення, підвищує міцність і пружність шкіри, повертає тонус і покращує її бар’єрну функцію. До складу сироватки входять рекомбінантний колаген, ніацинамід та hepes. Бажаємо Вам молодості та краси!

• Коваленко Е***
    Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл

Мне очень понравилось

Достоинства:
    Легкая и не липнет
    Недостатки:

Олена, доброго дня. Щиро дякуємо Вам за відгук. Будь-який тип шкіри потребує інтенсивного зволоження для збереження краси та сяйва. Для щоденного інтенсивного зволоження рекомендуємо обрати гель-крем Aqualia Thermal для глибокого зволоження нормальної та комбінованої шкіри. А ввечері подаруйте шкірі справжній SPA-догляд за допомогою нічного крему Aqualia Thermal для глибокого зволоження шкіри обличчя. Приємного використання!

• Богдан Б***
    Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Это моя первая термальный вода, в целом нравится, но сушит кожу (хотя кожа лица от природы не сухая), после наношу увлажняющий крем. Поэтому людям с сухой кожей стоит быть готовыми к такому эффекту.

Богдан, вітаємо Вас. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Термальна вода Vichy збагачена більш ніж на 15 рідкісними корисними мінералами та здобула визнання за свої чудові заспокійливі, зміцнювальні та регенераційні властивості. Всі типи шкіри потребують інтенсивне зволоження та антиоксидантний захист. Для щоденного інтенсивного зволоження шкіри рекомендуємо обрати засоби гами Aqualia Thermal. Бажаємо Вам гарного дня!

• Ольга К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Стараюсь всегда включать термальную воду в программу ухода за лицом, особенно летом, и вода Виши - один из хороших вариантов, особенно если купить по акции. Но, как по мне, эта вода сушит сильнее, чем другие, может из-за высокой минерализации, поэтому не использую ее отдельно, а только с последующим нанесением других увлажняющих средств

Достоинства:
    Качественное средство, надежный бренд
    Недостатки:
    При сравнении с другими аптечными брендами уступает аналогам

Здрастуйте, Ольга. Дякуємо за вибір бренду Vichy. Використовуйте комплексний догляд в щоденній рутині по догляду за шкірою. Бажаємо Вам привабливості!