Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Пенка для умывания Vichy Purete Thermale 150 мл (3337871320980)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Максим Т***

Все добре

Максим, добрий день. Вдячні за довіру та відгук. В літній період шкіра обличчя схильна до чутливості. Радимо обрати засіб, який буде зміцнювати її захисний бар'єр та відновлювати після дії негативних факторів. В бренді VICHY є продукт, який забезпечить ці властивості — це Mineral 89 концентрат з пробіотичними фракціями для відновлення і захисту шкіри обличчя. Використовуйте двічі: зранку та ввечері після очищення. Бажаємо лише комфорту та краси!

• Олена К***

після цього засобу пекло обличчя і взагалі відчуття якісь неприємні. щоправда в мене чутлива шкіра, але це таке вперше з будь-якою пінкою для вмивання

Олена, добрий день. Дякуємо за відгук. Безпека та переносимість засобів є ключовими пріоритетами бренду, і всі наші формули протестовані під дерматологічним контролем.
      Однак шкіра кожної людини унікальна, і навіть ретельно протестований продукт може викликати реакцію гіперчутливості за умови індивідуальної непереносимості. Алергічні реакції, як правило, проявляються у вигляді почервоніння, свербежу, набряку або висипу після використання. У разі появи таких симптомів важливо припинити використання засобу та звернутися до лікаря-дерматолога для клінічної оцінки стану шкіри та визначення причини реакції. Бажаємо гарного дня та вдалих придбань!

• Леся С***

Пінка хороша, з моєю шкірою схильною до сухості не стягує шкіру, має приємний запах. Вистачає навіть пів одного натискання для ефективного вмивання.

Достоинства:
    Вистачить на довго
    Недостатки:

Леся, вітаємо. Дякуємо за довіру. Раді нагадати, що бренд VICHY має гами по догляду за шкірою обличчя. Засоби володіють зволожувальними, зміцнювальними та антивіковими властивостями. Щиро радимо розглянути та створити свою рутину враховуючи потреби та стан шкіри. Бажаємо краси!

• Галина Д***

Супер, замовляю не вперше.

Галина, вітаємо. Дякуємо за високу оцінку та довіру. Сухість, лущення та чутливість, які можуть з'являтись від холоду, можуть бути пов'язані зі зневодненням та порушенням захисного бар'єра епідермісу обличчя. Власникам шкіри схильної до дискомфорту та подразнення радимо розглянути Mineral 89 концентрат з пробіотичними фракціями для відновлення і захисту шкіри обличчя від бренду VICHY. Продукт сприяє відновленню бар'єра епідермісу та підсиленню його захисних властивостей із видимими результатами: природне сяяння більш помітне, шкіра виглядає більш наповненою вологою - лінії зневоднення виглядають розгладженими. Також, засіб має протизапальний та заспокійливий ефект. Варто використовувати, як етап №1 у догляді. Бажаємо лише комфорту та краси!

• Наталья А***

Пенка пришла не упакована никак Учитывая что это средство гигиены - очень странно((ю

• Оксана К***

Спасибо!

Оксана, добрий день. Щиро вдячні за зворотній зв'язок після використання засобів. Для нас цінна Ваша думка та довіра. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!

• Оксана

Цю пінку беру вже не перший раз, добре піниться, не сушить і не подразнює шкіру, приємний не нав'язливий аромат

Недостатки:

Оксана, раді Вас вітати. Ми вдячні за відгук. Зверніть Вашу увагу на Vichy Mineral 89 щоденний зволожувальний сонцезахисний флюїд для шкіри обличчя з SPF 50+. Продукт захищає епідерміс обличчя від негативного впливу факторів зовнішнього середовища та надмірної втрати вологи. Засіб має легку текстуру й забезпечує довготривале зволоження шкірного покриву до 72 годин. Після нанесення флюїду на шкірі не залишається білих слідів. Спеціальна формула продукту містить гіалуронову кислоту, мінерали, вітаміни Е та В3, сквалан, а також дуже високий рівень захисту SPF50+. Бажаємо Вам чарівності!

• Тетяна Д***

Якість гарна , мʼякий , приємний, гарно змивається і не забиває пори , але на осінь трохи сушить , я зараз в пошуку з кремовою текстурою)!

Тетяна, добридень. Ми щиро дякуємо за коментар. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на гаму Liftactiv Collagen Specialist від бренду Vichy. Засоби діють на всі ознаки старіння епідермісу, спричинені втратою колагену: зморшки, пігментація та тонус шкіри. Пептиди - фрагменти білків, що входять до складу, стимулюють синтез колагену, а отже, здатні впливати на зменшення прояву ознак старіння шкірного покриву. Термальна вода Vichy високої мінералізації зміцнює природний захист шкіри завдяки вмісту 15 мінералів. Високомолекулярна гіалуронова кислота інтенсивно зволожує епідерміс. Низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає в глибші шари шкіри й підвищує її пружність. Бажаємо Вам молодості!

• Юлія К***

Мені сподобалася , на довго вистачає

Достоинства:
    На довго вистачає
    Недостатки:
    Не побачила

Юлія, вітаємо. Дякуємо Вам за чудовий відгук. Для кращого результату рекомендуємо комплексно використовувати засоби гами Purete Thermale. Після очищення шкіри перейдіть до етапу тонізації, який допоможе відновити рН шкіри та підготувати її до нанесення основного догляду. Доповніть Ваш догляд Mineral 89 щоденним гель-бустером, що посилює пружність та зволоження шкіри обличчя, який необхідно наносити на шкіру обличчя після очищення і тонізації. Завдяки легкій гелеподібній текстурі Mineral 89 швидко поглинається, тому прекрасно поєднується з усіма засобами основного догляду Vichy за шкірою. Здоров'я Вам і краси!

• Екатерина Ш***

Гарно очищує, не сушить шкіру

Достоинства:
    Для щоденного використання те що треба

Екатерина, раді вітати. Цінуємо, що Ви поділилися з нами своїми враженнями від використання. Радимо відновлювати рівень вологи шкіри в нічний проміжок часу, коли вона стає більш проникливою. Оберіть для цього Aqualia Thermal нічний SPA-догляд для глибокого зволоження шкіри обличчя від бренду Vichy, який миттєво наповнює її вологою, робить пружною та сяючою. З кожним використанням обличчя виглядає як після СПА-процедур, а результат тримається протягом дня. Бажаємо краси Вашій шкірі!

• Таня П***

Відміна пінка. Гарно очищає і не сушить шкіру ( в мене суха). Обличчя чисте і доглянуте. Має приємний запах.
    Мені сподобалося.

Достоинства:
    Приємно купувати під час акції.
    Недостатки:

Таня, вітаємо. Приємно бачити, що Ви залишились задоволені. Пам'ятайте, що в бренді VICHY є засіб, який здатний посилити дію продуктів з основного догляду та покращити їх поглинання. Радимо розглянути Mineral 89 щоденний гель-бустер, що посилює пружність та зволоження шкіри обличчя, який використовується як етап №1 у догляді. В ранковому ритуалі, як завершальний етап, радимо наносити сонцезахисний продукт з гами Capital Soleil. Бажаємо краси та міцного здоров'я!

• Рада К***

Класна умивалка)
    Підійшла по всім параметрам- дуже гарно піниться, економна, не сушить шкіру, і водночас чудово очищає))
    Рекомендую)

Достоинства:
    Класна річ!
    Недостатки:

Рада, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Щодня використовуйте у рутині догляду зволожувальні засоби, які допоможуть зберегти наповнений вигляд шкіри. Зверніть увагу на новий Mineral 89 легкий крем для всіх типів шкіри обличчя від бренду Vichy. Здоров'я та краси Вашій шкірі!

• Ілона .***

Найкращий засіб для вмивання зі всіх мені відомих. Чудово змиває косметику. Шкіру не сушить. Запах нейтральний.

Ілона, вітаємо. Дякуємо за відгук. Для досягнення найкращого результату радимо Вам комплексний догляд від бренду Vichy. Завершуйте етап очищення Purete Thermale тонізуючим засобом для всіх типів шкіри. Продукт тонізує й підтримує необхідний рівень pH епідермісу, видаляє залишки макіяжу та забруднень. Бажаємо міцного здоров'я!

• Алена К***

Гарно очiщюэ шкiру и пiнеться

Алена, добрий день. Дякуємо за коментар. Завершуйте щоденний етап очищення обличчя використанням Purete Thermale тонізуючого засобу для всіх типів шкіри від бренду Vichy. Продукт допоможе відновити рівень pH епідермісу і підготує його до нанесення основного догляду. Бажаємо краси!

• Мария С***

Користуюсь постійно.

Достоинства:

Мария, вітаємо. Дякуємо за коментар. Зверніть Вашу увагу на Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler антивікову сироватку з гіалуроновою кислотою для скорочення зморшок і відновлення пружності шкіри від бренду Vichy. Засіб для обличчя й зони навколо очей ефективно компенсує втрату гіалуронової кислоти в епідермісі, заповнює зморшки й нерівності. Бажаємо Вам молодості та краси!

• Анна Е***

Не сушить шкіру,відмінна пінка.

Анна, вітаємо. Дякуємо за відгук. Для досягнення найкращого результату радимо використовувати комплексний догляд від бренду Vichy. Завершуйте етап очищення Purete Thermale вдосконалювальним тоніком для всіх типів шкіри. Продукт тонізує й підтримує необхідний рівень pH епідермісу, видаляє залишки макіяжу та забруднень. Бажаємо Вам успіху!

• Андрей

Шикарная пенка. Через две недели жена отметила, что кожа на лице стала значительно чище. Пользоваться одно удовольствие.

Достоинства:
    Отличная пенка.
    Недостатки:

Андрей, раді вітати Вас. Дякуємо за приємний відгук. Обов’язково завершуйте етап очищення тонізацією шкіри. Використовуйте Purete Thermale вдосконалювальний тонік для всіх типів шкіри від бренду Vichy. В якості доглядового засобу оберіть Mineral 89 концентрат з пробіотичними фракціями для відновлення і захисту шкіри обличчя від бренду Vichy. Продукт сприяє відновленню бар'єра епідермісу та підсиленню його захисних властивостей із видимими результатами: природне сяяння більш помітне, шкіра виглядає більш наповненою вологою - лінії зневоднення виглядають розгладженими. Має протизапальний та заспокійливий ефект. Бажаємо Вам гарного дня!

• Єлизавета А***

Непогана пінка: не сушить, добре очищає шкіру

Єлизавета, вітаємо. Вдячні за позитивний коментар. Для наступного кроку догляду за обличчям радимо звернути увагу на Vichy Purete Thermale вдосконалювальний тонік для всіх типів шкіри. Засіб завершує етап очищення, тонізує та підтримує необхідний рівень pH епідермісу. Бажаємо краси!

• Наталія Ю***

Завжди користуюсь пінкою від Vichy,але купляю завжди в аптеці,купила в Розетці і не очікувала такого.Купила дві штуки ,оскільки маю дві ванні кімнати,і одна при натисканні дає пінку,а друга дає воду ,так якби вона розбавлена.Не очікувала такого від Розетки

Достоинства:
    Недостатки:
    Не піниться взагалі
    • Христина Л***

А магазин тут яким боком? В назві бачу Vichy виробника, а не Rozetka. Ну брак може бути.

• Наталія Ю***

Я купляла в Розетці,і вона не коштує 50 грн,Розетка несе відповідальність якщо продає цей товар

• Христина Л***

Тобто вони мають перевіряти, як воно буде, перед відправкою? Ні, дякую, мені бу не потібне.

• Вікторія П***

Доброго дня! Прошу повернути мені моє оплачене замовлення,я від нього не відмовлялась!!

• Світлана

Замовлення. На жаль, не отримала косметичку з мініатюрами згідно акції.

• Наталі

За умовами акції подарунок треба додати в кошик. Ви додали?

Світлана, добрий день. Вдячні Вам за відгук. У разі виникнення проблемних питань рекомендуємо звертатися на гарячу лінію Rozetka. Нехай використання засобів бренду Vichy завжди залишає приємні відчуття та комфорт шкіри! Досконалості Вашій шкірі!

• Анастасія Г***

ідеально підійшла

Достоинства:
    не сушить шкіру, повністю змиває косметику
    • Представитель поставщика

Анастасія, доброго дня. Ми вдячні Вам за позитивний відгук. Пінка для очищення не містить мила, м'яко очищає шкіру і відновлює сяйво Вашого обличчя. Завершуйте етап очищення тонізацією шкіри. Використовуйте Purete Thermale удосконалюючий тонік для всіх типів шкіри, щоб відновити рН шкіри і підготувати її до нанесення основного догляду. Доповніть свою рутину зволожуючою мінеральною маскою для шкіри обличчя з гами Purete Thermale. Мінеральна маска з вітаміном В3, збагачена термальною водою Vichy високої мінералізації, зволожує і заспокоює суху і стягнуту шкіру. Бажаємо Вам краси!

• Виктория Х***

Безумно довольна этой пенкой!подходит для моей жирной кожи и для сухой маминой!

Достоинства:
    Хватит надолго..расход маленький
    • Представитель поставщика

Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда Vichy и Ваш отзыв. После очищения рекомендуем воспользоваться совершенствующим тоником для всех типов кожи из гаммы Purete Thermale. Затем нанесите основной уход исходя из Вашей потребности. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!

• Екатерина

Супер пенка для умывания! Очень понравилось! Эффект действительно чистой кожи, подходит всем типам кожи.
    Очень экономично кстати именно пенка, потому что берешь капельку а пенки много выходит и на раз умыться вполне достаточно.
    После умывания никаких раздражений кожи, только приятное ощущение чистоты! Всем рекомендую!

Достоинства:
    Отлично подходит как для очищения кожи от макияжа, так и просто для умывания.
    Недостатки:
    Не нашла

Екатерина, вітаємо Вас. Дуже раді, що Ви знайшли ідеальний засіб для Вашої шкіри. Після очищення рекомендуємо в комплексі використовувати тонік гами Purete Thermale. Засіб буде додатково очищувати, зволожувати й тонізувати Вашу шкіру. Для інтенсивного зволоження шкіри рекомендуємо доповнити Ваш догляд експрес-маскою на тканинній основі з мікроводоростей Mineral 89. Засіб захищає епідерміс від негативного впливу навколишнього середовища. Компоненти, що входять до складу, глибоко зволожують шкіру. Експрес-маска Mineral 89 усуває роздратування і лущення, заспокоює епідерміс, відновлює шкірний бар'єр. Бажаємо здоров'я та краси Вашій шкірі!

• Ирина Н***

Отличная пенка. Пользуюсь такой уже 3 года. Хватает на 8-9 месяцев.

Ирина, раді Вас вітати. Спасибі, що обираєте бренд Vichy. Рекомендуємо доповнити Ваш догляд мінеральною маскою з глиною, що очищує шкіру обличчя. Після використання мінеральної маски використовуйте зволожувальний засіб Mineral 89. Щоденний гель-бустер ефективно підсилює пружність шкіри та забезпечує глибоке зволоження протягом 24 годин. Бажаємо здоров'я і краси!

• Юлія
    Продавец: Rozetka

Мені не підійшла, в мене чутлива шкіра, сушить шкіру.

Достоинства:
    Очищує
    Недостатки:
    Сушить шкіру

Юлія, вітаємо. Дякуємо за довіру. Ми взяли скарги до уваги та вже передали відгук у відповідний відділ. Спробуйте доповнити рутину зволожувальним засобом для компенсації втрати вологи. Радимо розглянути Mineral 89 щоденний гель-бустер, що посилює пружність та зволоження шкіри обличчя від бренду VICHY. Бажаємо лише вдалих придбань!

• Светлана
    Продавец: Rozetka

Покупала данную пенку в аптеке.
    Очень понравился результат.
    Полностью оправдала все ожидания. Пенка нежной консистенции, хорошо очищает, не сушит кожу.

Достоинства:
    Успокаивает воспаления, нежная кожа, приятный аромат.
    Недостатки:

Світлана, доброго дня! Щиро вдячні за довіру, цінуємо Ваш вибір. Рекомендуємо не нехтувати другим етапом очищення шкіри - тонізацією. Оберіть Purete Thermale вдосконалюючий тонік для всіх типів шкіри. Засіб призначений для відновлення РН-балансу, тонізації шкіри та для підготовки її до нанесення основного догляду. Бажаємо молодості та гарного настрою!

• Ирина Х***
    Продавец: Rozetka

Подскажите, можно использовать вокруг глаз?

• Сердюк А***

Да, пегкп отлично смывает тушь и не сушит кожу вокруг глаз. Лучшее средство для умывания!

Добрий день, Ирина. Дякуємо Вам за коментар. Purete Thermale фізіологічну пінку ми не рекомендуємо застосовувати для зняття макіяжу з очей. Рекомендуємо Вам звернути увагу на засіб Purete Thermale 3 в 1 для очищення і видалення макіяжу з обличчя, очей і губ. Бажаємо Вам чарівності!