Отзывы покупателей о Шампунь Vichy Dercos против перхоти усиленного действия для сухих волос 200 мл (3337871330262)

Оценка пользователей 4.58/5
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  позитивний — 85%, нейтральний — 7%, негативний — 8%
    Шампунь Vichy проти лупи отримав в основному позитивні відгуки від користувачів. Більшість покупців відзначають його ефективність у боротьбі з лупою, швидкий результат, покращення стану волосся та шкіри голови. Користувачі також підкреслюють приємний аромат, економічність і м'яку дію на волосся. Серед недоліків найчастіше згадують високу ціну, невеликий об’єм флакона та поодинокі випадки, коли засіб не допоміг або спричинив дискомфорт. Деякі покупці висловлюють невдоволення щодо відсутності обіцяних подарунків у комплекті чи якості акційних пропозицій.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Лариса Г***

Саме цей шампунь працює відмінно проти лупи для сухого волосся!!!
    Раджу однозначно!
    Дякую Розетка

Достоинства:
    Властивості
    Недостатки:
    Відсутні

Лариса, вітаємо. Вдячні за відгук. Щиро радимо спробувати доглядові засоби для волосся з гами Dercos, які значно покращаться вигляд та стан волосся по довжині. Бажаємо надалі лише позитивних вражень та гарних результатів!

• Євгенія

Чудовий шампунь, дуже приємний, гарно піниться (потрібно наносити в два етапи, перший раз зовсім трошки, змили і на другий раз Ви побачите як він піниться, пінка дуже мʼяка). Мені підійшов, хоча мені дуже важко підібрати взагалі шампунь, лупи немає.

Достоинства:
    Усуває лупу
    Недостатки:

Євгенія, вітаємо. Дякуємо за коментар. Радимо додатково розглянути Dercos дерматологічний кондиціонер проти лупи для усіх типів волосся та подразненої шкіри голови від бренду VICHY. Засіб залишає шкіру голови та волосся глибоко зволоженими. Волосся стає більш м’яким та блискучим, легше розчісується. Бажаємо краси!

• Євген Р***

Засіб чудово допомагає, користуюсь вже юіля місяця, лупа зникла через тиждень (користувпася раз на 2 дні). Єдиний мінус це об'єм за таку суму але такі часи...

Достоинства:
    Дієвий
    Недостатки:
    Малий об'єм

Євген, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Щоб зробити догляд ще ефективнішим, спробуйте доповнити його Vichy Dercos Micro Peel шампунем-скрабом для глибокого очищення шкіри голови і волосся проти стійкої лупи і надлишку себума. Використовуйте засіб як пілінг 1 раз на тиждень, нанесіть на вологу шкіру голови, помасажуйте упродовж 2-3 хвилин, змийте водою. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Андрій А***

Хороша якість
    Шампунь реально працює

Андрій, добрий день. Щиро дякуємо за відгук. Одним з головних етапів збереження шкіри обличчя в молодому стані є використання засобів, що зволожують. Рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Mineral 89 від бренду Vichy. Засоби посилюють пружність та зволоження шкіри обличчя. Продукти зменшують сухість епідермісу, відчуття стягнутості й почервоніння. Надають шкірі зміцнення й підходять для чутливого шкірного покриву. Бажаємо Вам гарного дня!

• Владислав С***

Відповідає опису

Владислав, добрий день. Дякуємо за Ваш коментар. Нагадуємо, що курс використання даного засобу 4 тижні. Після закінчення курсу, для підтримання ефекту, радимо продовжувати використовувати продукт 1 раз на тиждень, чергуючи з Vichy Dercos заспокійливим шампунем для чутливої шкіри голови для нормального та жирного волосся. Бажаємо лише позитивних вражень!

• Ярослав Д***

Ярослав, вітаємо. Вдячні за високу оцінку. Раді повідомити, що бренд VICHY пропонує спеціально розроблену лінійку засобів для чоловіків – Vichy Homme. Вона включає очищувальні та доглядові продукти для обличчя й тіла, які допомагають підтримувати здоров'я та комфорт шкіри. Особливістю цієї гами є формули, збагачені термальною водою Vichy, яка заспокоює та зміцнює шкіру. Щиро рекомендуємо звернути увагу на ці засоби. Бажаємо здоров'я та гарного дня!

• Юлія Р***

Супер шампунь

Юлія, добрий день. Щиро вдячні за довіру. Раді бачити Вас задоволеною. Пам'ятайте про важливість дбайливого очищення шкіри обличчя, особливо зараз, з настанням холодів. Спробуйте обрати продукти від бренду VICHY з гами Purete Thermale, які забезпечать чистоту та відновлення. Також, нагадуємо, про можливість зміцнювати захисний бар'єр шкіри та відновлювати його після подразнень. Радимо розглянути Mineral 89 концентрат для відновлення і захисту шкіри обличчя. Бажаємо позитивних вражень!

• Дар'я К***

Не підійшов мабуть.
    Зі своїми задачами не впорався. Та ще й якийсь барвник сильний,що навіть шкіру голови фарбує.

Вітаємо Вас, Дар'я. Ми вдячні за коментар. Даний засіб підтвердив свою ефективність і високу результативність на найчутливішій шкірі голови. Бренд Vichy використовує тільки безпечну концентрацію активних інгредієнтів. Ми ретельно перевіряємо свою продукцію, щоб вона не містила речовин, заборонених законодавством ЄС. Крім того, щоб забезпечити безпеку наших засобів, ми співпрацюємо з комітетом дерматологів і алергологів. У разі неефективного використання продукту необхідно розуміти, що результат від застосування засобу може бути різний, у зв'язку з індивідуальними особливостями епідермісу голови. Для отримання додаткової інформації по догляду за шкірним покривом голови Вашого типу зверніться до свого лікаря-дерматолога. Бажаємо здоров'я!

• юлия в***

Функцию свою выполнил ,остались очень довольны

Юлия, вітаємо. Ми вдячні за коментар. Доглядаючи за шкірою голови та волоссям необхідно піклуватися і про епідерміс обличчя. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на гаму Liftactiv Collagen Specialist від бренду Vichy. Засоби діють на всі ознаки старіння епідермісу, спричинені втратою колагену: зморшки, пігментація та тонус шкіри. Пептиди - фрагменти білків, що входять до складу, стимулюють синтез колагену, а отже, здатні впливати на зменшення прояву ознак старіння шкірного покриву. Термальна вода Vichy високої мінералізації зміцнює природний захист шкіри завдяки вмісту 15 мінералів. Високомолекулярна гіалуронова кислота інтенсивно зволожує епідерміс. Низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає в глибші шари шкіри й підвищує її пружність. Бажаємо Вам молодості!

• Оксана В***

Призначив трихолог разом sistem 4 масло маска 0. Мені підійшло. Досить гарний результат.

Оксана, добрий день. Ми вдячні за приємний коментар. Для краси Вашого волосся рекомендуємо використовувати Dercos Kera-solutions відновлюючу 2-хвилинну маску від бренду Vichy. Формула засобу містить провітамін В5 для зволоження і блиску. Комплекс з кокосовою олією й рослинним про-кератином надає захист, живлення та зміцнення волосся. Бажаємо чудових результатів!

• Алина Г***

Шампунь норм,а от подарунок у якого вийшов термін за два дні-ну така собі акція, краще би не клали

Алина, вітаємо. Дякуємо за довіру. Для нас цінна Ваша думка. Відгук було зафіксовано та передано у відповідний відділ. З Вами ми стаємо кращими. Бажаємо позитивних вражень від використання!

• Ольга Ч***

Окреме дякую продавцю за додатковий пробничок з шампунем, дуже приємно було)

Достоинства:
    Давно користуюсь, дуже допомагає при себорєї
    Недостатки:

Ольга, добрий день. Дякуємо за довіру. Спробуйте доповнити догляд бальзамом, який зміцнить та наповнить волосину для її пружності. Радимо розглянути Dercos Densi-solutions бальзам-кондиціонер для відновлення густоти та об’єму тонкого ослабленого волосся від бренду VICHY. Продукт підходить для щоденного використання. Бажаємо позитивних вражень!

• Анна К***

Після першого миття, змін не було.Коли почала мити голову 2 рази,і дотримуватися рекомендацій,що потрібно тримати шампунь 2 хв.на волоссі,потім змивати.Ефект не забарився.Використовувала шампунь місяць,лупи не має.Волосся стало мягеньке ,шовковисте,блискуче.Шампунь сподобалась,а головне впоралась з проблемою.

Достоинства:
    Шампунь добре піниться.Впорався з проблемою.
    Недостатки:
    Не знайшла.

Анна, вітаємо. Дякуємо за коментар. Після закінчення курсу, для підтримання ефекту, продовжуйте використовувати продукт 1 раз на тиждень, радимо чергувати даний засіб з Dercos заспокійливим шампунем для чутливої шкіри голови для нормального та жирного волосся від бренду Vichy. Бажаємо Вам здоров'я!

• Наталія К***

Надіюсь на добрий результат.
    Орієнтувалась по відгуках при замовленні даного продукту.

Достоинства:
    Після першого миття голови навіть на третій день лупа не з'явилась.
    Недостатки:
    Порижіло срібне кільце .
    Будьте обережні !!!

Наталія, раді вітати. Вдячні за коментар. Радимо чергувати даний засіб з Dercos заспокійливим шампунем для чутливої шкіри голови для нормального та жирного волосся від бренду Vichy. Після очищення, використовуйте Dercos Densi-solutions бальзам-кондиціонер для відновлення густоти та об’єму тонкого ослабленого волосся. Засіб інтенсивно зміцнює волосся від самих коренів, зволожує та покращує його стан. Бажаємо Вам привабливості!

• Дарья Б***

Дуже крутий шампунь від лупи

Дарья, добрий день. Дякуємо за довіру. Радимо залучити доглядові засоби для обличчя, які значно покращать стан епідермісу. Спробуйте розглянути Mineral 89 легкий крем для всіх типів шкіри обличчя від бренду VICHY. Формула збагачена потужною синергією активних інгредієнтів для зміцнення шкірного бар’єра та забезпечення тривалого зволоження. Бажаємо приємного використання!

• олена т***

Шампунь ефективний, відповідає призначенню

Достоинства:
    Добре усуває лупу.
    Недостатки:
    Не виявила

Олена, здрастуйте. Щиро вдячні за коментар. Рекомендуємо доповнити догляд Dercos Kera-solutions відновлюючою 2-хвилинною маскою від бренду Vichy. Засіб зміцнює, відновлює та ущільнює структуру волосся, має зволожувальні й пом'якшувальні властивості. Бажаємо Вам чарівності та краси!

• Мария Я***

Дуже гарний шампунь. Купувала донці, користуєтьсі вже майже рік, до цього нічого не допомагало. Рекомендую.

Достоинства:

Мария, раді вітати. Дякуємо за приємний відгук. Радимо чергувати використання даного засобу з Dercos заспокійливим шампунем для чутливої шкіри голови для нормального та жирного волосся від бренду Vichy, який підходить для щоденного використання. Продукт без сульфатів і парабенів зменшує відчуття свербіння та дискомфорту шкіри голови. Бажаємо краси й здоров'я!

• Татьяна Ш***

Дійсно гарний шампунь.Чоловік вже довгий час не міг позбутися лупи,а цей шампунь зробив просто неймовірне.Зараз у нього нічого нема.Дуже задоволені результатом.Рекомендую

Достоинства:
    Чудовий шампуть,нема слів

Татьяна, раді вітати. Щиро дякуємо за Ваш коментар. Зверніть увагу на те, що бренд Vichy має гаму Homme по догляду за шкірою чоловіків. Оберіть засоби для і після гоління, продукти, щоб очистити епідерміс тіла й догляд навколо очей. Гарного настрою Вам та чоловіку!

• Наталія

Перші тиждень-два - лупи стало ще більше, але на третій зникла. Домила за інструкцією чотири тижні. Відтоді, вже пів року, мию іншим "натуральним" дешевим шампунем укр виробника (чи пакувальника)), лупа поки не повертається.

Достоинства:
    Працює

Наталія, вітаємо Вас. Дякуємо за приємний відгук. Рекомендуємо доповнити свій щоденний ритуал краси Mineral 89 щоденним гель-бустером, що посилює пружність та зволоження шкіри обличчя від бренду Vichy. Продукт має легку текстуру, яка швидко поглинається, надає відчуття свіжості та комфорту. Використовуйте засіб вранці і ввечері, на очищений та тонізований епідерміс. Бажаємо Вам приємного використання!

• Ирина

А Яким дешевшим миєте?

• Людмила К***

Дійсно ефективний шампунь

Людмила, добрий день. Дякуємо за відгук. Рекомендуємо після очищення шкіри голови обов'язково застосовувати бальзам-ополіскувач або маску. Доповніть Ваш догляд за волоссям Dercos Kera-solutions відновлюючою 2-хвилинною маскою з комплексом Про-Кератин від бренду Vichy. Засіб підходить для щоденного використання, має зволожувальний та пом'якшувальний ефект. Бажаємо Вам краси!

Людмила, добрий день. Дякуємо за коментар. Під час догляду за шкірою голови та волосся важливо дотримуватись комплексу. Спробуйте чергувати даний засіб з Vichy Dercos Micro Peel шампунем-скрабом для глибокого очищення шкіри голови і волосся проти стійкої лупи і надлишку себума. Використовуйте 1-2 рази на тиждень. Бажаємо краси!

• Артем

Дуже скептично відношусь для шампунів від лупи, бо вони полегшують ситуацію, але не вирішують. Але цей допоміг після чередування його з протигрибковим.

Достоинства:
    Працює

Добрий день, Артем. Дякуємо за відгук. Доглядаючи за волоссям, необхідно піклуватися і про шкіру обличчя. Радимо звернути увагу на Vichy Homme Hydra Cool+ зволожуючий гель з охолоджуючим ефектом для обличчя та контуру очей для чоловіків. Формула засобу містить гіалуронову кислоту, яка зволожує протягом 48 годин, а охолоджувальний ефект додатково надасть приємні відчуття. Бажаємо гарного настрою!

• Неля М***

Перед тим, як купувати даний шампунь, прочитала багато відгуків, і вирішила спробувати.Багато лікувальних шампунів, наприклад "Сульсени", з лупою не справлялись.Після першого та другого використання цього шампуня, ефекту теж не отримала, тому і не писала відгук.Вирішила спробувати ще декілька разів.Але результат був той же.Свербіж голови нікуди не зник, і лупа теж, мені навіть здалось, що лупи стало ще більше, вона просто відпадала кусками.І я була розчарована.

Достоинства:
    Хороший шампунь просто як шампунь
    Недостатки:
    Від лупи не допоміг

Неля, вітаємо. Дякуємо за відгук після використання. Розуміємо, як важко знайти дієвий та безпечний догляд, бо шкіра кожної людини особлива. Один і той же засіб може викликати різний результат у споживачів. Запевняємо, що докладаємо максимум зусиль для отримання продуктів з натуральним та безпечним складом та обов'язково тестуємо готовий результат на чутливій шкірі. Інколи її стан та бажаний результат потребує залучення відповідного фахівця. Радимо консультацію лікаря-дерматолога, який, після очного огляду, скоригує обрану рутину для отримання найкращого результату. Бажаємо успіху!

• Лариса

З власного досвіду, раджу Вам звернутися до дерматолога. В дочки-підлітка була проблема з шкірою голови. Ні сульсена, ні babaria від перехоті не допомагали.. лікар порадила шампунь vichi dercos для жирного волосся лосьйон белосалік. З першого разу - реально допомогло

Вітаємо, Лариса. Дякуємо Вам за приємний відгук. Для досягнення кращого стану довжини волосся рекомендуємо доповнити Ваш догляд Densi-solutions бальзамом-кондиціонером для відновлення густоти та об’єму тонкого ослабленого волосся від бренду Vichy. Продукт інтенсивно зміцнює його від самих коренів, захищає від шкідливого впливу зовнішніх факторів, робить гладеньким і шовковистим. Завдяки унікальним інгредієнтам, не обтяжує зачіску, знімає статичну електризацію та полегшує подальше розчісування. Бажаємо гарного дня!

• Ігор

Єдиний шампунь, який мені допоміг позбутись лупи

Достоинства:
    Ефективний
    Недостатки:

Ігор, вітаємо. Дякуємо за позитивний відгук. Щиро раді, що засіб Вам допоміг позбутися лупи. Після проходження курсу даного продукту радимо обрати делікатне очищення для шкіри голови та волосся. Зверніть увагу на Vichy Dercos заспокійливий шампунь для чутливої шкіри голови для нормального та жирного волосся, який підходить для щоденного використання. Бажаємо гарного дня!

• Наталія Р***

Хороший шампунь! Брала для сухого волосся. Користувалася раз на тиждень. Волосся та шкіру голови не пересушує і досить добре очищає від лупи.

Наталія, добрий день. Дякуємо за відгук. Курс використання засобу - 4 тижні. Радимо доповнити догляд Dercos Micro Peel шампунь-скрабом для глибокого очищення шкіри голови і волосся проти стійкої лупи і надлишку себума від бренду Vichy. Скраб рівномірно нанесіть та обережно помасажуйте для відлущення лупи, потім ретельно змийте водою. Бажаємо гарного настрою!

• Наталя К***

Вдалий вибір

Достоинства:
    Свої функції виконує
    Недостатки:

Наталя, вітаємо. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашого волосся. Зверніть увагу на Vichy Dercos Densi-solutions бальзам-кондиціонер для відновлення густоти та об’єму тонкого ослабленого волосся. Засіб інтенсивно зміцнює структуру волосин від самих коренів, зволожує та покращує стан шкіри голови. Бажаємо Вам привабливості!

• Юлия Б***

Шампунь хороший.Мне от перхоти помог.Рекомендую

Достоинства:
    Густой,надолго хватает,почти без запаха, хорошо пенится.
    Недостатки:
    Не нашла

Юлия Благодир, раді Вас вітати. Ми вдячні Вам за такий приємний відгук. Щоб волосся було здоровим і красивим, після миття голови необхідно застосовувати бальзам-ополіскувач або маску. Доповніть Ваш догляд Vichy Dercos Kera-solutions відновлюючою 2-хвилинною маскою з комплексом Про-Кератин. Засіб підходить для щоденного використання, має зволожувальний та пом'якшувальний ефект. Кератин, що входить до складу, живильні масла і протеїни ефективно зміцнюють, відновлюють і ущільнюють структуру волосся. Здоров'я і сяйва Вашому волоссю!

• Ігор Ш***

Прекрасно справляється зі своїм призначенням

Ігорю, вітаємо. Дякуємо за Ваш коментар. Доглядаючи за шкірою голови необхідно піклуватися і про шкіру обличчя. Після очищення шкіри використовуйте Vichy Homme Hydra Cool+ зволожуючий гель з охолоджуючим ефектом для обличчя та контуру очей для чоловіків. Бажаємо Вам гарного дня і міцного здоров'я!

• Катерина Г***

Шампунь прекрасний, із поставленими задачами справляється, проблеми зі шкірою голови дійсно значно зменшились. Користуємось вже не один рік. Прикро, що при отрманні замовлення не було в комплекті обіцяного в рекламі подарунку - сиворотка Мінерал 89. Не очікували, що Розетка таким чином обманюватиме клієнтів.

Достоинства:
    Шампунь чудовий
    Недостатки:
    Обман клієнта щодо отримання подарунка при покупці

Катерино, раді вітати. Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Ви отримали бажаний результат від використання засобу. Після проходження курсу радимо обрати делікатне очищення для шкіри голови та волосся. Оберіть Dercos заспокійливий шампунь для чутливої шкіри голови для нормального та жирного волосся. Засіб з Сенсирином і Пантенолом у складі зменшує відчуття свербіння, дискомфорту шкіри голови, пом'якшує волосся, надає йому блиску та полегшує розчісування. Бажаємо краси!

• жук о***

Супер шампунь

Ольго, здрастуйте. Дякуємо за Ваш відгук, для нас це цінно. Для догляду за волоссям після його очищення рекомендуємо звернути увагу на Dercos Kera-solutions відновлювальну 2-хвилинну маску з комплексом Про-Кератин. Формула маски містить Про-Кератин комплекс з кокосовою олією та рослинним про-кератином для захисту, живлення та зміцнення волосся та Про-Вітамін В5 для зволоження та блиску волосся. Бажаємо Вам успіхів!

• Евгений Б***

Хороший шампунь. Вылечил от перхоти с сильным зудом. Заказал вторую для профилактики.

Євгеній, доброго дня. Дякуємо за приємний відгук. Після проходження 4-тижневого курсу для постійного догляду рекомендуємо обрати Dercos заспокійливий шампунь для чутливої шкіри голови для нормального та жирного волосся. З першого застосування шкіра голови заспокоєна протягом 48 годин. Засіб зменшує відчуття свербежу та дискомфорту. Бажаємо Вам успіхів!

• Светлана Т***

Знаю что шампунь отличный

Достоинства:
    Шампунь отличный, действительно помогает.
    Недостатки:
    Заказ завис. Оформляла и оплачивала автоматически.

Світлана, вітаємо. Щиро вдячні за відгук. Забезпечте додаткову м'якість та сяйво волосся за допомогою відновлювальної 2-хвилинної маски Dercos Kera-Solutions. Маска підходить для щоденного використання, має зволожувальний та пом'якшувальний ефект. Кератин та живильні масла, що входять до складу, ефективно зміцнюють, відновлюють і ущільнюють структуру волосся. Бажаємо здоров'я!

• Ковальов Л***

До недавнего времени вопросы с зудом и перхотью легко решались обычным хедэндшолдерсом. А тут напасть какая-то - не успел помыть голову как голова уже чешется и тд. Этот шампунь не дал вау эффекта, но при использовании через день к концу первой недели результат был на лицо. Через месяц использования два раза в неделю вообще забыл что меня что-то беспокоило. В общем годная штука, советую.
    ПС Видимо призводить нашёл универсальную формулу, но в любом случае если у вас появляются проблемы с кожей головы, первым делом обращайтесь к врачу. Но как показывает практика, скорее всего, он, врач, по итогу посоветует вам этот шампунь)

Достоинства:
    Работает, хватает на долго

Леонід, вітаємо! Щиро вдячні за довіру та вибір, нам приємно. Пам'ятайте, що бренд VICHY має гаму Homme по догляду за шкірою чоловіків. Оберіть для себе засоби для та після гоління, продукти для очищення шкіри тіла або догляд навколо очей. Бажаємо здоров'я та гарного настрою!

• Мажед Б***

Подскажите,после месяца применение вы им больше не пользуетесь?насколько понял у него курс применения 1 месяц,а после что применять?для регулярного использования

• Ковальов Л***

Сейчас мою голову шампунем в среднем 4 раза в неделю - один раз этим (на всякий случай) и три раза уже какой под руку попадёт :)
      По поводу курса не знаю, люди вроде его на постоянно берут.
      P.S. С такими темпами мне его точно на пол года хватит, а может и больше))

• Анна Х***

Беру не вперше і вже навряд повернусь до інших шампунів. Проблема із лупою, свербіжем та сухою шкірою голови була дуже гострою, лікарка порадила цей шампунь і за 2 миття проблема просто зникла (так і вказується у інструкції). Волосся настільки здорове, м'яке та доглянуте, шо не потребує додаткових засобів (олійка, маска тощо).

Анна, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок після використання засобу. Щоб забезпечити кращий стан волосся, використовуйте комплексно продукти гами Dercos: шампунь, бальзам-ополіскувач та маску. Доповніть Ваш Догляд за волоссям двохвилинною маскою Kera-Solutions. Засіб підходить для щоденного використання, має зволожувальний та пом'якшувальний ефект. Кератин, що входить до складу, живильні масла і протеїни ефективно зміцнюють, відновлюють і ущільнюють структуру волосся. Вдалого дня!

• Елена М***

Гарний шампунь, волосся приємне на дотик та приємний аромат.

Достоинства:
    Сподобався шампунь
    Недостатки:

Олена, добридень. Ми вдячні Вам за позитивний відгук. Після проходження курсу рекомендуємо обрати Dercos заспокійливий шампунь для чутливої шкіри голови для нормального та жирного волосся для свого постійного догляду. Відновлюйте Ваше волосся після очищення за допомогою бальзаму Dercos Densi-solutions. Засіб інтенсивно зволожує шкіру голови, зміцнює пошкоджену структуру і живить пасма від коренів до кінчиків. Будьте здорові!

• Зітта Д***

Хороший шампунь, запах теж добрий, не нав'язливий. Буду тестувати, пише що результат має бути відразу після першого користування.

Достоинства:
    Хороший шампунь

Вітаємо Вас. Чудово, що Ви знайшли ефективний засіб для комфорту Вашого волосся. Після проходження курсу - 4 тижні - рекомендуємо обрати для постійного догляду Dercos заспокійливий шампунь для чутливої шкіри голови для нормального та жирного волосся. З першого застосування шкіра голови заспокоєна протягом 48 годин. Засіб зменшує відчуття свербежу та дискомфорту. Комфорту та краси!

• Надія Г***

Шампунь ефективний і гарно піниться, економний, на довго вистачає

Достоинства:
    На довго вистачає
    Недостатки:
    Запах специфічний

Надія, аді вітати. Нам приємно читати Ваш позитивний відгук. Забезпечуйте додаткову м'якість та сяйво волосся за допомогою Dercos Kera-solutions відновлювальної 2-хвилинної маски з комплексом Про-Кератин. Формула маски містить Про-Кератин Комплекс з кокосовою олією та рослинним про-кератином для захисту, живлення та зміцнення волосся та Про-Вітамін В5 для зволоження та блиску волосся. Найкращих результатів!