- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купуйте
Андрей, вітаємо. Дякуємо за коментар та рекомендацію даного засобу. Для досягнення кращого стану волосся рекомендуємо використовувати комплексно засоби гами Dercos бренду Vichy. Зверніть увагу на Dercos Densi-solutions шампунь для відновлення густоти та об'єму тонкого ослабленого волосся й на Dercos Densi-solutions концентрат для збільшення густоти волосся. Бажаємо приємного використання!
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Если ваши волосы не солома — ляжет мертвым грузом и даже кончики будут жирными
- Достоинства:
- Восстановит мочалку
- Недостатки:
- Если у вас не мочалка, возьмите что-нибудь полегче
Дарина, вітаємо. Вдячні за детальний відгук. Важливо розуміти, що підбір догляду є дуже індивідуальним. Зверніть Вашу увагу на Dercos Kera-solutions відновлюючу 2-хвилинну маску від бренду Vichy. Формула засобу містить провітамін В5 для зволоження і блиску. Комплекс з кокосовою олією й рослинним про-кератином надає захист, живлення та зміцнення волосся. Бажаємо чудових результатів!
- Валерия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный бальзам, пользуюсь не первый год. Из серии Dercos самый лучший
Валерия, раді вітати. Ми вдячні за Ваш позитивний коментар. Для досягнення кращого стану шкіри голови та волосся рекомендуємо використовувати комплексно засоби бренду Vichy гами Dercos. Оберіть Dercos Densi-solutions шампунь для відновлення густоти та об'єму тонкого ослабленого волосся. Продукт делікатно очищає та одночасно забезпечує інтенсивну живильну, зволожувальну і вітамінізовану дії. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взагалі не зрозуміла. Після цього бальзаму волосся стало на вигляд несвіжим, наче чимось намазане, хоча змивала ретельно.
- Достоинства:
- Не знайшла
Людмило, раді вітати. Ми цінуємо, що Ви поділилися з нами своїми враженнями від використання засобу. Підбір догляду за волоссям досить індивідуальна річ, тому результат від використання одного і того ж засобу може бути різний. Важливо враховувати індивідуальні особливості волосся людини та її шкіри голови. Для найбільш ефективного підбору догляду за Вашим волоссям та шкірою голови рекомендуємо відвідати лікаря-трихолога. Бажаємо краси Вашому волоссю!
- Полтавская Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Реанімував моє попалене фарбою волосся
Наталіє, вітаємо Вас. Ми вдячні Вам за приємний відгук. Для досягнення найкращого ефекту рекомендуємо поєднувати використання бальзаму-кондиціонеру разом з Dercos Densi-solutions шампунем для відновлення густоти та об'єму тонкого ослабленого волосся. Засіб зміцнює і ущільнює волокно волосся з кожним застосуванням, надаючи волоссю об'єм і здоровий вигляд. Бажаємо Вам гарних результатів!
- Лена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовую разом з шампунем цієї лінійки, мені дуже подобається, спочатку ефект не помітила, але на третій раз волосся на відчуття біль живе (фарбуюся) не таке пересушене. Рекомендую спробувати.
- Недостатки:
Вітаємо, Лена. Дякуємо за приємний відгук після використання засобів. Доповніть Ваш догляд за волоссям двохвилинною маскою Kera-Solutions. Формула маски містить Про-Кератин Комплекс з кокосовою олією та рослинним про-кератином для захисту, живлення та зміцнення волосся та Про-Вітамін В5 для зволоження та блиску волосся. Бажаємо Вам краси!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Первые два тюбика бальзама мне понравились. Стало меньше выпадать волос. Я была рада. Пользовалась в паре с шампунем из этой серии.
Потом покупала еще раз дважды и волосы вновь начяли выпадать. Возможно бальзам и шампунь тут не причем - а повлияли другие факторы.
А вообще советуюю попробывать Вам:)- Представник постачальника
Олена, добрий день! Дякуємо Вам за те, що обираєте бренд Vichy по догляду за Вашим волоссям. Бальзам Dercos Densi-solutions для відновлення густоти та об'єму тонкого, ослабленого волосся зволожує шкіру голови і покращує її стан. Робить волосся більш міцним і ущільненим від самих коренів. В комплексі з шампунем цієї ж серії вирішує проблему тонкого та ослабленого волосся. Але якщо Ви стикнулися з проблемою випадіння волосся, рекомендуємо Вам звернути увагу на засіб Dercos Aminexil Clinical 5 з клінічно доведеною ефективністю після 6 тижнів використання і тонізуючий шампунь Dercos Aminexil проти випадіння волосся. Бажаємо здоров'я і краси Вашому волоссю!
- Nadi y***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Косметикой серии Vichy Dercos Densi-Solutions я пользуюсь уже 2 года. Шампунь мне подошёл: есть прикорневой объём и снизилось выпадение волос. Но от бальзама никакого эффекта я не обнаружила. Расходуется быстро.
Для сравнения, шампуня мне хватает на полгода. Бальзам расходуется за 2 месяца.- Недостатки:
- Быстро расходуется.
Добрий день. Вдячні Вам за відгук про використання бальзаму-кондиціонеру Dercos Densi-solutions. Даний засіб рекомендуємо наносити на шкіру голови масажними рухами і розподілити продукт по довжині волосся. Почекати 2 хвилини і ретельно промити водою. Для вирішення проблеми випадіння волосся рекомендуємо Вам тонізуючий шампунь Dercos Aminexil і засіб Dercos Aminexil Clinical 5. Комплексна дія цих засобів має клінічно підтверджену ефективність після 6 тижнів використання. Бажаємо Вам здоров'я!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне не подошёл ( быстро пожирнели волосы от него, убрал объем. Хотя шампунь из этой же линейки для меня лучше, что могла найти. Отдала маме, ей понравился
- Достоинства:
- Хватает на долго
Яна, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук. Ефект відсутності об'єму волосся після використання бальзаму Dercos Densi-solutions може бути пов'язаний з нанесенням великої кількості продукту. Рекомендуємо спробувати наносити меншу кількість засобу, залишати на волоссі не більш 1 хвилини і змивати великою кількістю води. Або виключити нанесення засобу на коріння волосся. Бажаємо Вам здоров'я і краси!
- Васильченко Т***Продавец: Rozetka
Для спеки, як зараз, вище 35°C – ідеальний варіант. Під час нанесення на шкіру голови відчувається приємна прохолода (типовий ефект ментолу – активація рецепторів прохолоди без зниження температури).
- Достоинства:
- Ефективно стимулює кровообіг шкіри голови.
- Недостатки:
- Надто інтенсивний запах ментолу.
Тетяна, вітаємо. Щиро вдячні за зворотній зв'язок після використання засобів. Для нас цінна Ваша думка та довіра. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!
- Наталія Д***Продавец: Rozetka
Купляла взагалі в аптеці.Але відгук залишу.Жахливий кондиціонер! скільки не нанеси на волосся,воно ніби стає знов брудним.Нав'язливий неприємний запах.
- Недостатки:
- Не виконує своїх функцій
Наталія, раді вітати. Дякуємо за відгук після використання засобу. Ми цінуємо, що Ви поділилися досвідом від застосування продукту, нам важлива Ваша думка. Необхідно розуміти, що підбір засобів по догляду є дуже індивідуальним. Віримо Ви знайдете для себе той продукт, який відповідає Вашим потребам й надасть ефективний результат. Бажаємо здоров'я!
- Лилия
Не правильно наносите та велику кількість