- AI аналіз відгуків30 відгуків: переважно позитивний: 85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Olya V***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
пользуюсь неделю.результатом довольна. когда мою руки после крема, то на пальцах чувствую как смывается ионка плёнка флюида. на коже лица тот же эффект - впитывается и покрывает кожу тонким скользящим слоем, который хорошо подходит для дальнейшего этапа макияжа - тональный крем.
по поводу прыщиков, чёрных точек - девочки, справляется.
главное умываться придя домой с работы, ну и учесть, что периодические гормональные всплески так же отражаются на коже и от единичных прыщиков мы не застрахованы - куда же без них)
но эффект до/после явно заметен- Достоинства:
- работает
- Недостатки:
- цена :(
Добрий день. Дякуємо Вам за чудовий відгук. Комплексний догляд безумовно чинить найкращий результат для краси шкіри. Рекомендуємо доповнити догляд засобом Normaderm 3 в 1. Продукт має глиняну структуру, розроблений як скраб та маска. Як скраб/маску використовуйте 1-2 рази на тиждень на очищену шкіру. Гарно звужує пори тонік Normaderm. Після кожного вмивання наносьте на ватний диск та протирайте шкіру перед нанесенням флюїду. Краси Вашій шкірі.
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Пользуюсь этим флюидом давно, вот заказала вторую баночку уже. Очень экономно расходуется, моя кожа довольна. Высыпаний меньше и макияж отлично ложиться на него.
Ирина, добрий день. Дякуємо за відгук. Покращуйте стан жирної проблемної шкіри разом з засобами гами Normaderm бренду Vichy. Використовуйте ефективний комплекс засобів у своєму щоденному догляді: Normaderm Phytosolution гель для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри та тонік для обличчя потрійної дії, що звужує пори проблемної чутливої шкіри. Використання комплексного догляду забезпечить кращий результат. Бажаємо краси!
- МайяПродавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Мне нравиться эта линейка Vichy . Я покупала в аптеке , а на розетке акция и цена ниже ))
- Достоинства:
- Качество , текстура и аромат
- Представитель поставщика
Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда Vichy и Ваш отзыв. Перед нанесением Normaderm Phytosolution ежедневного флюида двойного действия для жирной, склонной к недостаткам кожи рекомендуем деликатно очистить и протонизировать кожу продуктами из гаммы Normaderm. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Давно користуюсь, у мене проблемна шкіра. Мені він підійшов, не липне, неприємного запаху не має, поглинається швидко. Дуже задоволена.
Ольга, вітаємо Вас. Щиро дякуємо за коментар. У виборі засобів по догляду за шкірою, важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. Рекомендуємо доповнити догляд Normaderm Phytosolution гелем для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри обличчя та тіла та Normaderm тоніком потрійної дії для проблемної чутливої шкіри обличчя від бренду Vichy. Найкращих результатів!
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Кремом користуюсь вже пару років, дуже хороший. На розетці замовляла вперше але прийшов оригінал - Рекомендую
- Достоинства:
- Швидко доставили
Алла, добрий день. Щиро дякуємо за відгук. Доповніть Ваш догляд Mineral 89 легким кремом для всіх типів шкіри обличчя від бренду Vichy. Сквалан, що входить до складу, посилює бар'єрну функцію і знижує трансепідермальну втрату води. Чиста гіалуронова кислота зволожує і розгладжує епідерміс. Ніацинамід й мінерали, що містяться у термальній воді Vichy вулканічного походження, підвищують продукування керамідів та зміцнюють шкіру. Бажаємо Вам здоров'я і краси!
- Елизавета Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарний засіб якщо використовувати комплексно з гелем для вмивання, шкіра ніжна, приємна на дотик, очищена та зволоженна, рекомендую.
- Достоинства:
- Очищає жирну шкіру, приємно пахне та не викликає подразнень.
Єлизавета, вітаємо. Дякуємо, що поділились своїми враженнями від використання засобу. В підборі щоденної рутини догляду комбінація засобів однієї гами, безумовно, надасть позитивний ефект для шкіри Вашого обличчя. Рекомендуємо доповнити свій догляд Normaderm тоніком потрійної дії для обличчя, що звужує пори. Нехай Ваша шкіра сяє здоров’ям та красою!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
#моєрозпакування
очень классное средство, очень рекомендую всем, у кого проблемная, жирная или смешанная, чувствительная кожа.
эффект от использования почувствовала на второй день. тестировали вместе с молодым человеком, ему тоже средство подошло.
если боитесь за такую цену прогадать со средством - есть "дорожный вариант" средств этой серии, куда входит миниатюра флюида и гель для умывания этой же серии. в комбинации эти два средства отлично работают.- Достоинства:
- не оставляет ощущения липкости, убирает прыщики и прочие проблемы кожи, экономичный расход
- Недостатки:
- не обнаружила
- Представитель поставщика
Ольга, добрый день. Спасибо Вам за хороший комментарий. Чтобы обеспечить лучшее состояние кожи, используйте комплексно продукты гаммы Normaderm. Используйте Normaderm Phytosolution гель для глубокого очищения жирной, склонной к недостаткам кожи и Normaderm тоник для лица тройного действия, который сужает поры, для проблемной чувствительной кожи. Желаем совершенства!
- Валерия У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Нормальний
Валерия, добрий день. Вдячні за зворотний зв'язок. Покращуйте стан жирної проблемної шкіри разом з засобами гами Normaderm бренду Vichy. Використовуйте ефективний комплекс засобів у своєму щоденному догляді: Normaderm Phytosolution гель для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри, тонік для обличчя потрійної дії, що звужує пори проблемної чутливої шкіри та зволожувальний флюїд подвійної дії для жирної, схильної до появи недоліків шкіри. Використання комплексного догляду забезпечить кращий результат. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Флюїд сподобався, для моєї комбіновоної шкіри підійшов добре. Після використання не має відчуття липкості.
- Достоинства:
- Зручний дозатор, приємний запах
- Недостатки:
Дмитро, добрий день. Вдячні за довіру. Пам'ятайте, що в період інтенсивного холоду та опадів, шкіра стає чутливою та вразливою. Тому, радимо захищати її використовуючи Mineral 89 концентрату для відновлення і захисту шкіри обличчя. Продукт сприяє відновленню бар'єра шкіри та посиленню її захисних властивостей з видимими результатами. Усуває наслідки впливу зовнішніх факторів та швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості. Бажаємо вдалих придбань!
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарний флюід, матує шкіру, приємний запах.
- Достоинства:
- Замовлення прийшло швидка, щей скраб в подарунок))
- Недостатки:
- не виявлено
Евгений, добрий день. Дякуємо за відгук та довіру. Для досягнення найкращого результату рекомендуємо комплексно використовувати продукти гами Normaderm бренду Vichy, а саме: Phytosolution матуючий крем-гель для очищення і зменшення жирного блиску на шкірі обличчя та тонік для обличчя потрійної дії, що звужує пори проблемної чутливої шкіри. Бажаємо Вам краси!
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Лучшее увлажняющее средство для проблемной кожи, в сочетании с другими средствами Normaderm
- Достоинства:
- Оригинал, выравнивает тон кожи, увлажняет, сокращает поры
- Недостатки:
Анна, вітаємо. Щиро вдячні за відгук. Цінуємо Вашу довіру. Нехай використання засобів Vichy буде приносити тільки задоволення та бажаний результат. Гарного дня!
- Елена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Я в восторге от крема. Изначально пробовала пробнички, зашло. Кожа после крема не жирная, не блестит, коже комфорно, и со временем уходят покраснения и недостатки кожы.
Очень удобный в использовании.
Мне эта серия подашла, пользуюсь еще умывачкой.- Достоинства:
- не жырный, кожа не блестит
- Недостатки:
Олена, вітаємо! Дякуємо за вибір та довіру. Рекомендуємо не нехтувати другим етапом очищення шкіри - тонізацією. Оберіть Normaderm тонік для обличчя потрійної дії, що звужує пори, для проблемної чутливої шкіри. Засіб звужує пори, покращує поверхню шкіри. Активні інгредієнти забезпечують ефект пілінгу, очищають пори, матують шкіру обличчя. Поверхня шкіри вирівнюється. Бажаємо здоров'я!
- Шех Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Приятно удивлена мгновенным действием, результат виден на следующий день, кожа мягче и эластичнее.
Добрий день. Дякуємо Вам за чудовий відгук. Комплексний догляд безумовно чинить найкращий результат для краси шкіри. Рекомендуємо доповнити догляд очищенням шкіри. Для очищення обирайте гель цієї гами для вмивання. Гель має антибактеріальну дію та гарно підходить для комбінованої/жирної шкіри. Для звуження пор обирайте тонік для обличчя Normaderm. Краси Вашій шкірі.
- Владислав Ш***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Добре для проблемної шкіри обличчя
Владислав, добрий день. Дякуємо за відгук та довіру. Нехай використання засобів VICHY буде приносити тільки задоволення та комфорт. Бажаємо гарного дня!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Класний флюід, добре зволожує, замовляю вже не в перший раз.
Світлана, добрий день. Дякуємо за відгук та довіру. Радимо відновлювати та зволожувати шкіру після негативного впливу сонячного випромінення. Спробуйте обрати термальну воду VICHY, яка підходить для щоденного використання впродовж дня для заспокоєння та наповнення епідермісу. Бажаємо краси та здоров’я!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Класний флюїд, який добре зволожує шкіру з супер легкою текстурою. Немає висипань після нього. Поки єдиний який мені підходить.
- Достоинства:
- Легкий. Не комедогенний. Має приємний запах
Анна, раді вітати. Дякуємо за коментар. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Доповніть щоденний догляд за шкірою Vichy Mineral 89 щоденним гель-бустером, що містить 89% термальної води та гіалуронову кислоту, для посилення пружності та зволоження шкіри обличчя. Це етап №1 у щоденному ритуалі з догляду за шкірою. Завдяки легкій, гелеподібній текстурі він швидко поглинається, тому чудово поєднується з усіма засобами основного догляду за шкірою Vichy. Здоров'я та краси Вашій шкірі!
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Юлія, вітаємо Вас. Дякуємо за відгук. У виборі засобів по догляду за шкірою, важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. Рекомендуємо доповнити догляд Normaderm Phytosolution гелем для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри обличчя та тіла та Normaderm тоніком потрійної дії для проблемної чутливої шкіри обличчя від бренду Vichy. Бажаємо найкращих результатів!
- Аревік У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Легкий флюїд, гарно зволожує.
- Достоинства:
- Не викликає подразнень шкіри
- Недостатки:
- Не виявила
Аревік, вітаємо. Дякуємо за відгук. У виборі засобів по догляду за шкірою, важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. Рекомендуємо доповнити догляд Normaderm Phytosolution гелем для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри обличчя та тіла та Normaderm тоніком потрійної дії для проблемної чутливої шкіри обличчя від бренду Vichy. Бажаємо найкращих результатів!
- Вікторія К***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Легкий крем для моєї роботи комбінованої шкіри. Швидко вбирається шкірою. Не створює ефекту плівки. Шкіра обличчя після нанесення гладенька
- Достоинства:
- Легка текстура
- Недостатки:
- Не знайшла
Вікторія, раді вітати. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені результатом. Покращуйте стан жирної проблемної шкіри разом з засобами гами Normaderm бренду Vichy. Використовуйте ефективний комплекс засобів у своєму щоденному догляді: Normaderm Phytosolution гель для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри, тонік для обличчя потрійної дії, що звужує пори проблемної чутливої шкіри та зволожувальний флюїд подвійної дії для жирної, схильної до появи недоліків шкіри. Використання комплексного догляду забезпечить кращий результат. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Галина, добрий день. Дякуємо за високу оцінку. Рекомендуємо вибирати комплексно засоби гами Normaderm від бренду Vichy, щоб отримати бажаний результат. Після очищення важливим кроком є тонізація. Normaderm тонік для обличчя потрійної дії, що звужує пори проблемної чутливої шкіри має у своєму складі гліколеву і саліцилову кислоти, які позбавлять шкіру недоліків. Бажаємо Вам краси!
- Дар'я С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Очень лёгкий,приятный,хорошо увлажняет,подходит для жирной кожи,высыпаний от него нет
Дар'я Сенчишак, вітаємо. Дякуємо за відгук після використання засобу. Пам'ятайте, що догляд за шкірою починається з її очищення. Від того, наскільки правильним та ретельним буде цей крок, залежить стан шкіри та її готовність до наступних етапів. Обирайте для щоденного використання Vichy Normaderm Phytosolution гель для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри в комплексі з Normaderm тоніком для обличчя потрійної дії, що звужує пори, для проблемної чутливої шкіри. Засоби підходять для щоденного використання зранку та вечері. Бажаємо здоров'я!
- Георгий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
#мояраспаковка
Георгій, вітаємо! Дякуємо за відгук та довіру. Пам'ятайте, що бренд VICHY має гаму Homme по догляду за шкірою чоловіків. Оберіть для себе засоби для та після гоління, продукти для очищення шкіри тіла або догляд навколо очей. Бажаємо здоров'я!
- Оля О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Очень Классный флюид , покупаю не впервые , обожаю его, кожа после него увлажнена, лицо «дышит» .нет жирного блеска , плёнки , как иногда бывает после кремов. Супер
Ольга, вітаємо! Дякуємо за відгук та добрі слова, нам приємно. Радимо відновлювати захисний бар'єр шкіри після дії низьких температур. Оберіть новинку VICHY - Mineral 89 концентрат з пробіотичними фракціями для відновлення і захисту шкіри обличчя. Сприяє відновленню бар'єру шкіри та підсиленню її захисних/імунних властивостей із видимими результатами на шкірі: природне сяяння більш помітне, шкіра виглядає більш наповненою вологою - лінії зневоднення виглядають розгладженими. Має протизапальний та заспокійливий ефект. Застосовуйте як етап №1 по догляду за шкірою. Бажаємо краси та здоров'я!
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже підходить для комбінованої шкіри з недоліками. Користуюсь вже декілька років задоволена
Марія, вітаємо Вас. Щиро дякуємо за коментар. У виборі засобів по догляду за шкірою, важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. Рекомендуємо доповнити догляд Normaderm Phytosolution гелем для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри обличчя та тіла та Normaderm тоніком потрійної дії для проблемної чутливої шкіри обличчя від бренду Vichy. Найкращих результатів!
Марія, вітаємо. Дякуємо за довіру. Радимо також доповнити рутину Mineral 89 відновлювальним зволожувальним нічним кремом з чистим мелатоніном для всіх типів шкіри обличчя від бренду VICHY, який подбає про епідерміс в нічний час для його комфорту впродовж наступного дня. Бажаємо здоров'я!
- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Хороший флюид подарочек
Анна, раді вітати. Дякуємо Вам за чудовий відгук. Щоб забезпечити кращий стан шкіри, використовуйте комплексно продукти бренду Vichy гами Normaderm. Перед нанесенням засобу необхідно делікатно очистити шкіру Normaderm Phytosolution гелем для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри та тонізувати епідерміс Normaderm тоніком для обличчя потрійної дії, що звужує пори проблемної чутливої шкіри. Гарного Вам дня!
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
#мояраспаковка
легкая текстура, запах травянистый, хорошо увлажняет кожу- Представник постачальника
Андрій, доброго дня! Дякуємо за високу оцінку. Жирна за типом шкіра схильна до інтенсивного розмноження на ній патогенних бактерій. Допоможіть їй залишатися чистою та захищеною від запалень за допомогою Normaderm Phytosolution геля для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри в комплексі з Normaderm тоніком для обличчя потрійної дії, що звужує пори. Бажаємо гарного дня!
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Можно пробовать
- Достоинства:
- Приятный аромат, не липкий на коже, впитывается быстро
- Недостатки:
Владиславе, раді вітати. Щиро вдячні за конструктивний відгук та довіру. Для нас цінна Ваша думка. Останні дослідження підтвердили прямий вплив появи та загострення недоліків з негативним впливом сонячного випромінювання. Ми піклуємось про стан Вашої шкіри, тому радимо доповнити щоденний догляд сонцезахисним засобом з бренду Vichy гами Capital Soleil. Роздивіться Capital Soleil сонцезахисний матуючий крем 3 в 1 для жирної проблемної шкіри SPF50+. Збагачений найвищим фактором захисту, засіб захищає, абсорбує та матує шкіру, підвищуючи захисні властивості епідермісу. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарний денний флюїд під макіяж, але не більше. Наношу вранці, бо ввечері моя шкіра потребує більш поживного догляду. Маю комбіновану шкіру, схильну до себореї. Від неї цей засіб не допомагає, але і не спровокував появу нових висипань.
Подобається легка текстура, на літо теж має підійти, бо після нього шкіра матова. Дуже швидко поглинається шкірою.
Що дуже не сподобалось - аромат. Це ж флюїд, а не якийсь дешевий одеколон. Спершу відчувала цей запах на шкірі навіть на вулиці (певно і оточуючі його відчувають). За місяць використала пів флакона і до аромату звикла. Але пишу, бо запах аромамасел (типу евкаліпту чи чайного дерева) не всім подобається- Достоинства:
- Легка текстура, гарний флюїд під макіяж
- Недостатки:
- Надто сильний аромат, засіб швидко використовується
Ганна, добрий день. Дякуємо за відгук після використання. Бренд VICHY прагне до натуральності, тому, як наслідок, славиться використанням рослинних та натуральних інгредієнтів в поєднанні з високомінералізованою термальною водою, які в сумі призводять до появи унікального складу, його аромату та текстури. Погоджуємось з твердженням, що задоволення тактильних відчуттів важливий момент в отриманні позитивних вражень від використання догляду. Тому формула розроблена таким чином, щоб аромат не затримувався на шкірі. Пам'ятайте, що останні дослідження підтвердили прямий вплив появи та загострення недоліків з негативним впливом сонячного випромінювання. Тому, у період сонячної активності радимо захищати шкіру від негативного впливу. Обирайте засоби гами Capital Soleil від бренду VICHY для надійного захисту від UVА- та UVB- променів. Бажаємо краси!
- Кристина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Флюид в целом неплохой. Для жирной кожи подходит (что редкость). Хорошо и быстро впитывается, приятный аромат. Особого эффекта не увидела от него, если честно)
- Достоинства:
- Цена, хорошо впитываеться
- Недостатки:
- Не увидела эффекта от него
Кристина, добрий день. Ми вдячні за Ваш відгук. Даний засіб підтвердив свою ефективність і високу результативність на найчутливішій шкірі. У разі неефективності продукту потрібно враховувати те, як правильно був підібраний засіб по типу і потребі Вашої шкіри і як правильно застосовувався. Щоб забезпечити кращий стан шкіри, використовуйте комплексно продукти бренду Vichy гами Normaderm. Вранці та ввечері - засіб для очищення, етап тонізації шкіри обличчя й основний крем. Необхідно розуміти, що підбір продуктів по догляду за шкірою є індивідуальним. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Користуюсь даним продуктом більше 2-ох років. Повністю відповідає моїм вимогам, у мене шкіра схильна до висипань.
- Достоинства:
- Приємний аромат
Яна, добрий день. Вдячні за довіру. Пам'ятайте про важливість захищати епідерміс від негативного впливу сонячного випромінення. Радимо розглянути для цього VICHY Capital Soleil UV-CLEAR щоденний сонцезахисний невагомий флюїд для шкіри схильної до жирності та недосконалостей, дуже високий ступінь захисту SPF, 50+. Засіб має надлегку водно-флюїдну текстуру та здатний зменшувати запальні елементи та попереджати появу жирного блиску. Радимо спробувати та бажаємо гарного дня!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Хороший продукт, присутствует запах лекарственных трав. Крутые ощущения на коже
- Достоинства:
- Текстура, качество, результат после использования
- Недостатки:
- Запах лекарственных трав
Ірина, доброго дня. Вдячні за відгук та довіру. Бренд VICHY прагне до натуральності, тому, як наслідок, славиться використанням рослинних та натуральних інгредієнтів в поєднанні з високомінералізованою термальною водою. Додавання цих інгредієнтів призводить до появи унікального складу, його аромату та текстури. Надіємось, це не завадить насолодитись результатом від використання, бо аромат швидко минає. Бажаємо гарного дня!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Отримала замовлення ,як завжди досить швидко
Перед тим ,як замовляти було питання ,що до гелю для вмивання,який шов в подарунок.Відповіді не отримала с чат бота
Картонна упаковка ,в який був флюід була без захисної пластикової плівкі.І теперь у мене сумнів,що взагалі набовтано в цьому флаконі.- Достоинства:
- Швидкість доставки
- Недостатки:
- Пакування засобу
Вітаємо, Людмила. Дякуємо за відгук. Даний продукт немає захисної плівки, оскільки бренд Vіchy дбає про навколишнє середовище і мінімізував використання пластику у пакованні. Ми довіряємо нашим партнерам, які з турботою зберігають засоби для Вашої безпечності. Це важливе правило нашої співпраці для збереження здоров'я Вашої шкіри. Бажаємо гарного настрою!
- Катерина Ч***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Не особо я поняла эту косметику. На лице флюид липкий , коже не комфортно
- Достоинства:
- Очень экономный расход
Катерина, вітаємо Вас. Дякуємо, що поділилися враженнями після використання засобу. Для зменшення відчуття липкості рекомендуємо наносити засіб у трохи меншій кількості на очищену та тонізовану шкіру обличчя. Зверніть увагу на Normaderm Phytosolution гель для глибокого очищення та тонік для звуження пор жирної, схильної до недоліків шкіри. Бажаємо Вам приємного використання!
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Купляла для дочки. Вона його не зрозуміла зовсім. Ніякої дії не побачила. Користується, але не може дочекатися, коли закінчиться. Більше ніколи не замовимо.
- Достоинства:
- Не знайшли
Анно, доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Normaderm Phytosolution щоденний флюїд подвійної дії для жирної, схильної до недоліків шкіри пройшов дерматологічні та клінічні дослідження, які показали результативність та безпечність засобу. Щоденний флюїд ефективно зменшує недоліки, зволожує, запобігає постакне-пігментації, відновлює та зміцнює захисний бар'єр шкіри. Для досягнення максимального ефекту у щоденному догляді за Вашою шкірою використовуйте комплексно засоби бренду Vichy гами Normaderm. Зверніть увагу на Normaderm Phytosolution гель для глибокого очищення жирної, схильної до недоліків шкіри. Засіб глибоко очищує шкіру, має антибактеріальну і протизапальну дію та контролює вироблення себуму, не порушуючи захисний бар’єр шкіри. Зранку не забувайте забезпечити своїй шкірі захист від УФ-випромінювання для запобігання виникнення пігментації. Бажаємо комфортного використання!
- Ірина Т***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Товар при видачі, не відповідає фото. У Розетки заявлений Віши Нормадерм, а ви надсилаете Віши Нормалерм Фітосолюшин, це не те саме.
Про це свідчать навіть відео інших клієнтів нижче. Розетка, ви не звіряете фото заявлених товарів у пропозиції, з тими , які видаете по штрих-коду.- Достоинства:
- Немає, так як я витратила свій час, а замовлення не отримала
- Недостатки:
- Замовила в іншому магазині, і прийшло те що на фото