- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Обожнюю продукцію VICHI
- Достоинства:
- Працює...не за всі гроші світу
- Недостатки:
- Швидко закінчується
Наталья, вітаємо. Щиро вдячні за відгук. Щоб максимально задовольнити потреби Вашої шкіри обличчя, рекомендуємо звернути увагу на Liftactiv Collagen Specialist сироватку з ко-бондинг технологією для корекції 16 ознак старіння шкіри обличчя від бренду Vichy. Засіб зменшує видимість зморшок та ліній зневоднення, підвищує міцність і пружність шкіри, повертає тонус і покращує її бар’єрну функцію. До складу сироватки входять рекомбінантний колаген, ніацинамід та hepes. Бажаємо Вам молодості та краси!
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Вітаю. Крем сподобався,але подарунку я не отримала. На жаль.
Татьяна, добрий день. Вдячні за відгук. В комплексі зверніть увагу на Liftactiv Collagen Specialist сироватку з ко-бондинг технологією для корекції 16 ознак старіння шкіри обличчя від бренду Vichy. Засіб зменшує видимість наявних зморшків та ліній зневоднення. Сироватка підвищує міцність, пружність шкірного покриву, повертає тонус й покращує бар'єрну функцію шкіри. До складу засобу входить рекомбінантний колаген, ніацинамід та гепес. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Заказывала два крема дневной и ночной, именно ночной Vichy Liftactiv Collagen Specialist, но пришел ночной с ретинолом. Почему невнимательно относитесь к тому что отправляете, как же так? Нужно еще читать, то что кладете. Заказ меня огорчил.
- Достоинства:
- Крема хорошего качества
- Недостатки:
- Отправили совсем не тот ночной крем
- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем підійшов. В мене комбінована шкіра, взимку більш суха. За тиждень використання помітні зміни в кращу сторону. Користуюсь в комбінації з денним і кремом для очей
- Достоинства:
- Підтягує і зволожує
- Недостатки:
Леся, вітаємо. Дуже раді, що Ви знайшли ідеальний засіб для Вашої шкіри. Доповніть догляд Liftactiv Collagen Specialist сироваткою з ко-бондинг технологією для корекції 16 ознак старіння шкіри обличчя від бренду Vichy. Засіб зменшує видимість наявних зморшків та ліній зневоднення. Сироватка підвищує міцність, пружність шкірного покриву, повертає тонус й покращує бар'єрну функцію шкіри. До складу засобу входить рекомбінантний колаген, ніацинамід та hepes. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Прийшов крем із темно-синьою кришечкою. Я його не замовляла.
Інша текстура і запах.- Достоинства:
- Недостатки:
- Шкода, що розетка почала все частіше надсилати не той товар, що замовляю.
Наталя, вітаємо. Дякуємо за відгук. Даний засіб піддався реновації. Нова формула містить комплекс потужних інгредієнтів: про-колаген та рисові пептиди разом з матриксилом для глибокої корекції тонких ліній та зморшок. Продукт вирівнює тон епідермісу та покращує його пружність. Важливо зазначити, що текстура продукту не змінилась. Формула залишилась гіпоалергенною та без парабенів. Бажаємо лише позитивних вражень!
- Семанюк Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Замовляла один крем, прийшов інший. Ви можете апелювати, майже те саме, але хтось спитав чи воно мені треба.
- Достоинства:
- Ну теж vishy
- Недостатки:
- Я не цей замовила
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарна текстура, приємний до шкіри і головне, функціональний
- Достоинства:
- Функціональний
- Недостатки:
- Не виявила
Ірина, добрий день. Вдячні за теплий відгук. Для додаткового інтенсивного зволоження рекомендуємо доповнити свій щоденний догляд Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler антивіковою сироваткою з гіалуроновою кислотою для скорочення зморшок і відновлення пружності шкіри. Засіб ефективно компенсує втрату гіалуронової кислоти, заповнює зморшки й нерівності епідермісу. Вітамін Cg і вулканічна вода Vichy, що входять до складу, зміцнюють захисний бар'єр та запобігають зневодненню шкіри. Бажаємо краси!
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Ніжний, приємний запах, розгладжує зморшки
- Недостатки:
- Не виявила
Ольга, вітаємо. Дякуємо за відгук. Для збереження краси та здоров'я шкіри обличчя важливо захищати її від негативного впливу UVA- та UVB- променів. Рекомендуємо додати у щоденну рутину Capital Soleil UV-Age Daily сонцезахисний невагомий флюїд проти ознак фотостаріння шкіри обличчя з SPF 50+ від бренду Vichy. Бажаємо краси!
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем прийшов відкритий, без нижньої кришечки, пломба зірвана.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сумнівна якість
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Отличный крем, уменьшает морщинки, увлажняет кожу. Очень его люблю.
- Недостатки:
Наталья, добрий день. Щиро вдячні за теплий відгук. Для додаткового інтенсивного зволоження шкіри рекомендуємо доповнити свій щоденний догляд Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler антивіковою сироваткою з гіалуроновою кислотою для скорочення зморшок і відновлення пружності шкіри. Засіб ефективно компенсує втрату гіалуронової кислоти в шкірі, заповнює зморшки й нерівності. Вітамін Cg і вулканічна вода Vichy, що входять до складу, зміцнюють захисний бар'єр шкіри та запобігають зневодненню. Бажаємо краси!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем непоганий, для моєї комбінованої шкіри чудово підійшов. В поєднанні з сироваткою цієї ж серії прекрасно працює. Про результати говорити зарано, бо користуюсь тиждень. Немає відчуття липкості, головне не наносити багато. Строк дії до 09.25
Наталіє, вітаємо. Ми вдячні Вам за позитивний відгук. Комплексне використання продуктів є оптимальним варіантом для ефективного результату. Перед нанесенням засобу рекомендуємо делікатно очистити шкіру Purete Thermale пінкою для очищення шкіри обличчя, для всіх типів шкіри, навіть чутливої. Після очищення шкіри пінкою необхідно здійснити етап тонізації Purete Thermale вдосконалюючий тоніком для всіх типів шкіри, який допоможе відновити pH шкіри та підготувати її до нанесення основного догляду. Вранці рекомендуємо Вам використовувати засіб, що має у своєму складі SPF фільтри. Зверніть Вашу увагу на Liftactiv Collagen Specialist антивіковий крем-догляд з сонцезахисним фактором SPF25 для всіх типів шкіри. Засіб відмінно коригує видимість зморшок, зменшує видимість пігментних плям, корегує контур обличчя. Бажаємо краси та здоров'я!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Уже несколько лет это мой выбор и пока не могу найти подобную замену)))
- Достоинства:
- Достойно
Ірина, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Комплексне використання продуктів є оптимальним варіантом для ефективного результату. Перед нанесенням засобу рекомендуємо делікатно очистити шкіру Purete Thermale пінкою для очищення шкіри обличчя, для всіх типів шкіри, навіть чутливої. Після очищення шкіри пінкою необхідно здійснити етап тонізації Purete Thermale вдосконалюючий тоніком для всіх типів шкіри, який допоможе відновити pH шкіри та підготувати її до нанесення основного догляду. Бажаємо краси та здоров'я!
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Пользуюсь уже пару лет! Однозначно рекомендую
Ірина, раді вітати. Ми дуже вдячні Вам за вибір. Для комплексного догляду за шкірою рекомендуємо спробувати новинку - Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, антивікову сироватку з гіалуроновою кислотою для скорочення зморшок і відновлення пружності шкіри. На 100% компенсує втрату гіалуронової кислоти шкіри обличчя та надає ліфтинг-ефект. Сироватка чудово поєднується з денним кремом Liftactiv Collagen Specialist для стимулювання вироблення колагену шкірою. Бажаємо краси!
- Алена М***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Рекомендую!
Вітаємо Вас, Альона. Дякуємо Вам за чудовий відгук після використання засобу. Використовуйте комплексний догляд в щоденній рутині по догляду за шкірою. Вранці наносьте на очищену шкіру Liftactiv Collagen Specialist антивіковий крем-догляд для стимулювання вироблення колагену шкірою, для всіх типів шкіри. Гарного дня!
- Вікторія В***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
позбавляє від ознак втоми, розгладжує мімічні зморшки, помякшує, зволожує, доглядає, живить тьмяну шкіру, зручно , не дорого та ефективно
- Достоинства:
- якісний, дієвий крем
- Недостатки:
- немає їх
Вікторія, добрий день. Ми раді, що засіб Вам сподобався. Шкіра в певних місцях на обличчі тонка і вразлива. Вона вимагає делікатного догляду, особливо шкіра навколо очей. Для ефективного догляду за ніжною шкірою навколо очей рекомендуємо обрати Liftactiv Supreme засіб глобальної дії проти зморшок для контуру очей. Інноваційна формула крему збагачена трьома активними інгредієнтами: рамнозою, кофеїном та екстрактом кінського каштана, які славляться своїми антивіковими і капіляропротекторними властивостями. Завдяки наявності в складі крему термальної води Vichy і вітаміну С, активізуються обмінні процеси, що перешкоджають старінню. Бажаємо Вам краси та сяяння шкіри!
- Вікторія В***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
хороший та дорогий крем, якісний склад, дієвий, гарно зволожує шкіру, живить її, підтягує, зменшує прояви зморшок, освіжає колір обличчя, приємний аромат та ціна
- Достоинства:
- зволоження, якість
- Недостатки:
Вікторія, раді вітати. Чудово, що Ви знайшли дієвий догляд для краси та здоров'я Вашої шкіри. Комплексний підхід у вирішенні будь-якої задачі є оптимальним. Так і в підборі щоденної рутини догляду комбінація засобів однієї гами, безумовно, надає максимальний ефект для шкіри Вашого обличчя. Зверніть увагу на Liftactiv Specialist Peptide-С антивіковий концентрат в ампулах для догляду за шкірою. Неймовірно легка консистенція забезпечує глибоке проникнення в шкірний покрив, а комплекс біопептидів стимулює синтез власного колагену, який покращує пружність та еластичність епідермісу, розгладжує зморшки та надає легке сяйво. Бажаємо досконалості Вашій шкірі!
- Алена К***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Очень хорошо питает кожу. Быстро впитывается
- Достоинства:
- Шикарный
- Недостатки:
Алена, добрий день. Ми раді, що засіб Вам сподобався. Для забезпечення кращого стану шкіри рекомендуємо використовувати комплекс засобів на очищену шкіру. Зверніть увагу на Liftactiv Collagen Specialist антивіковий крем-догляд з SPF25. Засіб ефективно захистить шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання, яке спричиняє небажане старіння шкіри. Бажаємо Вам краси та сяяння!