- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Добре, надійно
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Хороший нож
- Достоинства:
- Качество
- Караваненко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Прекрасний ніж.Гострий і легкий.Хороший функціонал
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Ніж дуже практичний . Якісно зроблений . оптимальний за розмірами та набором функцій. По кольору дуже пасує до мого ліхтарика на ключах. У мене це вже третій Спартан. Самий найкращій ЕДС ніж для міста, мандрівок, відряджень... Моя распаковка
- Достоинства:
- Якісно зроблений, гострий, оптимальні розміри та набір функцій
- Недостатки:
- треба придбати ланцюжок, бо перший ніж втратив :)
- Владислав К***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Купую десь раз в 10 років саме цю блакитну модель, так повелось. Пів життя по відрядженням проводжу. Ніж зношуеться віін постійного користування. Зараз зломався штопор, треба знову купляти. Ось і думаю чи підтримувати традицію чи щось новеньеке купити. Досвід використання 25 років. Вже маю два таких затасканих і частково зламаних.
- Достоинства:
- Вистачае на 10 років.
- Недостатки:
- Вистачае на 10 років.
- Сидорчук В***Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной
Без цього маленького помічника з дому навіть не виходжу, Швейцарська якість за адекватною ціною, основне лезо достатнього розміру зоб порізати ковбаску або відкривати посилки. Ніж дуже гарно "тримає заточку". Подобається не звичний дизайн, дуже компактний та функціональний, ношу в маленькому кармані джинс.
- Максим Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Очень хороший вариант для подарка. Нож хороший
- Достоинства:
- Качество
- Анна С***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Отличный нож на все случаи жизни. Очень неплох для подарка
- Достоинства:
- Цена, качество
- Анна С***Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Отличный нож на все случаи жизни. Очень неплох для подарка
- Достоинства:
- Качество
- ГеоргийПродавец: Rozetka. Цвет: Красный
недавно продал большой бестолковый, хотя и качественный тесак Мора Бушкрафт и купил этот маленький нож. Использую как рабочий инструмент на сборке мебели (что то распаковать, зачистить, отрезать, пинцет тоже пригождается, вот штопором провод выковыривал из отверстия недавно). Как походный тоже будет использоваться, ведь в нем, ура! есть открывалка консервов. Да и просто выходя из дому кидаю в карман, много места не займет и пригождается все время! Берите не пожалеете.
- Достоинства:
- качество сборки, функциональность, цена.
- Недостатки:
- нет.