- Олексій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Супер нож, единственное огорчает долгая доставка от Розетки!
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Ніж приїхав подряпаний і зі сколами. Зробили повторне замовлення і на розетці віддають той самий ніж, який я відмовився брати в перший раз.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Дуже якісний складний ніж із достатньо кількістю інструментів. Є ножі де значно більше інструментів, але вони доволі громіздки. Цей тримає баланс між кількістю інструментів та компактним розміром. З коробки всі інструменти добре наточені та гарно виконують свою справу. Покупкою задоволений
- Достоинства:
- Набір інструментів, якість
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Отличное качество!
- Достоинства:
- Вес, качество, набор инструментов
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Товар гарної якості, інструменти всі в мастилі, заточка ріжучих інструментів як лезо. Ті хто вагаються купувати чи ні дані Швейцарські ножі, то скажу, так! Це той інструмент який завжди стане в нагоді в будь яких обставинах. В розмаїття моделей в Victorinox вражає. Комусь можливо потрібні викрутки, іншому пили по дереву чи ножі для риби. Чи більш прості моделі такі Rambler чи ще простіші як брелоки для ключів, то кожен з цих прекрасних виробів Вам завжди буде в нагоді як і мені. То однозначно рекомендую для купівлі.
- Достоинства:
- Швейцарська якість.
- Недостатки:
- Гарантія від розетки тільки 1 рік. Не зрозуміло з яких причин. Ставив питання в чат боті, то відповіді так і не отримав. Також розчарувала доставка, дуже довга. Ну як я розумію я не один такий.
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Спасибо, муж остался очень доволен. По моему мнению, не хватает чехла. А в остальном все супер
- Достоинства:
- Качество, функциональность
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
прошло 2 з половиною роки від покупки. все працює чудесно, хіба скол на корпусі пластмаски - і то, від падіння з 2 поверху.
- Достоинства:
- надійний, міцний )
- Евгений Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Нож просто супер !
- КостяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Заменил им хантсман, с которым не расставался 14 лет, но потерял
- Достоинства:
- Качество
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Маю вже третю модель мультитулів Вікторінокс. Якість, як і в попередніх своїх придбаннях, які при повному здоров'ї вже кілька років, знову порадувала. У цій моделі чудовий набір інструментів при все ще компактних розмірах та все ще малій вазі. Повністю задоволений. Оптимальний варіант для того, щоби бути моїм постійним супутником. Так і буде.
- Достоинства:
- Одні переваги.
- олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
ок
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Долго выбирал остановился именно на этой модели поскольку здесь самый лучший набор инструментов по сравнению з другими ножами Victorinox всем советую именно ету модель кому нужно чото компактное и функциональное с хорошим набором инструментов...
- Достоинства:
- Есть все необходимые инструменты, особенно стоит отметить ножницы, пилу, качество на высоте, заточка из коробки хорошая , радует цвет и компактная форма, выглядит очень достойно и красиво, в кармане сидит отлично но рекомендую взять чехол-)
- Недостатки:
- недостатком щетаю только отсутствия клипсы, но тут ничо не поделать, таков уж дизайн всехь Victorinox;-)
- evgenОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Сегодня получил,нож супер устраивает всем,доволен
- ТарасПродавец: Rozetka. Цвет: Красный
Користуюсь, десь, років чотири. Такий собі живучий коник-горбоконик. Вважаю Вікси складнями номер 1. Якби міняв цей ніж на якийсь інший, то взяв би модель Вікторінокса більшого розміру, наприклад Геркулеса чи Аутрайдера, але тільки тому що ніж катається в машині. Для кишені Рейнджер - саме те.
До ножа ставлення споживацьке. Люблю його, але не жалію. Мазав разів зо два, та й по тому.... Не ламається, зараза. Сьогодні треба було відрізать шмат текстолітової пластини... чотири роки вважав пилочку непотрібним інструментом.... ага... Ну, як не любить цей ножик))- Достоинства:
- багато
- Недостатки:
- мабуть, немає
- Вадім Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Я довгий час вибирав ніж предивився більше 20 моделей і вибрав саме цей, він компактний і дуже зручний, пилка просто супер, шило на вищом рівні, лезо гарно точитьця і сталь 420 не така вже і погана.
Раджу всім цю модель, але коли будете купувати я вам раджу точилку купити Victorinox, вона не велика багато міста не займає і на рибалкі або на охоті можна дуже швидко підточити лезо !!!- Достоинства:
- Все зробилино на вищому рівні, сталь якісна хоть вона і 420, ножниці просто супер і пилка, він не великий зручний в руці !!!
- Недостатки:
- Пінцен не дуже якісний можна було б його зробити і якісніше !!!
- АрсенПродавец: Rozetka. Цвет: Красный
Користуюся цим ножем 1 рік. Багато інструментів ставали у пригоді. Довго обирав модель і зупинився на цій через велику кількість інструментів і малий розмір. Якщо із собою носити то це саме те. Але якщо брати, наприклад у машину, то всеж варто подивитись на свіччемп.
- Достоинства:
- Легкий, невеликий і багатофункційний. Пили у ньому просто супер.
- Недостатки:
- Пластик ручки міг би бути кращим. Бракує булавки та пласкогупців.
- Виктор
Арсен! Булавки Викторинокс (как и зубочистки, пинцеты, стержни) продаются отдельно. Но я взял обычную (была упакована фирменная рубашка). Под штопором есть гнездо, отлично подошла.
- Арсен
Дякую за пораду, я так і зробив, підібрав булавку.
Зараз прицінююсь до Венгера, хочу придбати для різноманітності. Тим паче, що з 2014 венгерів випускати уже не будуть.