- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Півтора року в постійній роботі. Шумнувата, але не критично. Пару разів виключалася без причини посередині запасу заряду, скоріше за все через розбалансування викликане обмеженням рівня заряду через апку (повернення заряду до 100% усунуло проблему).
- Достоинства:
- Досі жива
- Недостатки:
- Апка, яку викидають зі стору. Постійно активна безпровідна зарядка після включення станції.
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раджу дуже
- Достоинства:
- Користуюсь більше двох років. Працює котел опалення холодильник, насос води, морозильний ларь, два ноутбуки, два роутери - це 4 години Заряджається ну може годину
- Недостатки:
- Шумить вентилятор
- Кирило Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все норм, але я купив цю станцію рік тому, так щ того часу і немає оновлень прошивки. Тобто в принципі роботи над помилками не проводиться.
- Достоинства:
- Працює стабільно.
- Недостатки:
- Немає оновлень.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав в 2024, коли були відключення. Зі своєю задачею справлявся, живив комп'ютер, який споживав 250-350 Вт і тримав стільки скільки вказано ємності акамулятора. Достатньо тихий. Також, дуже прикольні лампи, їх там дві і генерують досить багато світла.
Із мінусів: не заряджається від генератора (але можливо, це так і задумано); додаток з мінімальним функціоналом, я їм не часто користувався, тому мені це було не дуже важливо в принципі- Достоинства:
- Видає заявлену ємність. Достатньо тихий. Світло від ламп
- Недостатки:
- Не заряджається від струму, який генерує бензиновий генератор. Кострубатий додаток з обмеженою функціональністю
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції VigorPool.
- Олег Ч***
Генератор треба 1 провід заземляти.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При помірному користуванні виявилося, що ємність станції ~750Вт на годину. Користувалися деякий час, бо була потрібна. Відправили в сервіс по гарантії. Приїхала через 25 днів з сервісу з "заміненою АКБ" - результат та ж сама година тим самим обігрівачем на 750 Вт. Тепер знову в сервіс і знову місяць чекати. Супер продукт за 30000 з супер сервісом.
- Достоинства:
- Частково працює.
- Недостатки:
- Не надійна, казковий гарантійний сервіс.
Доброго дня. Шкода, що у вас виникла така ситуація, для вирішення вашого питання рекомендуємо звернутися до підтримки Розетка: @Rozetka_helpBot
- Максим М***
Після другої діагностики сервісний центр прийняв рішення про неможливість ремонту зарядної станції. Магазин запропонував варіанти надання аналогічного нового
товару або повернення коштів. Зупинилися на другому варіанті. Дякую всім причетним за справедливо прийняте рішення!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не можу рекомендувати. Дуже куций додаток, глюки з під'єднанням до мережі, ще й виявилося, що ємність не відповідає заявленій, приблизно 800Вт/ч*год. Через Розетку в сервіс віддали 6.05, сьогодні 28.05 - два дні неможуть відповісти чи була діагностика чи ні і що по строках ремонту.
- Достоинства:
- Достатньо тиха, монолітна, є всі портібні порти.
- Недостатки:
- Не надійна, додаток, поганий сервіс.
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний у використанні.
Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції VigorPool!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали рік тому, практично не користувалися, тільки перевірили.
Тепер коли знадобилася через рік почала вимикати інвертор та вказувати помилку Е008 - низька температура батарей. 30 градусів в кімнаті, ага, низька- Достоинства:
- У неробочого пристрою їх немає
- Недостатки:
- Рік простояла, тиждень покористувались та зламалася, сумнівна якість
Доброго дня! Шкодуємо про негативний досвід з товаром. Для гарантійного обслуговування зверніться до СЦ Розетка.
- Ігор
В роботі четвертий місяць без вимикання, у режимі UPS. Поки все добре, станцією задоволений. При перенавантаженні чітко спрацьовує захист, який вимикає інвертор. Через 1 хв. можна знову вмикати.
- Артем
В мене теж спочатку він працював без нарікань
Від весни до серпня в режимі UPS 24/7
Потім у нас у всіх був передих від графіків
І от знову.. і в цей раз мізки у нього поплавились
Умови експлуатації просто були чудові, а навантаження ніколи не перевищувало 200Вт
Просто попався брак
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вполне справляется со своими обязанностями. Для условий жизни в квартире с отключения и света незаменима.
Да, иногда приложение глючит. Чтобы первый раз произошло сопряжение приложения со станцией обязательно должен быть включен WiFi дома, в телефоне включено определение местоположения и блютуз, а у станции включен режим IOT. Когда приложение запомнило станцию, то для управления ей будет достаточно только включенного блютуз в телефоне и режима IOT.- Представник постачальника
Вітаємо Вас! Дякуємо за придбання продукції VigorPool. Бажаємо приємного використання!
- Сергій У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кавоварку тягне 1.5 кВт, все заварилось, тут чудово
ноут 32 дюймовий монітор під навантаженням тягне 130-250 Вт. Годин на 5-6 має вистачити, можна розтягнути і на більше, якщо зменшити яскравість та погратись із продуктивністю ноута. Заряджається швидко.
Додаток завантажив десь у інеті, але підключити так і не зміг, служба підтримки не відповідає ні через бот ні через розділ запитання у додатку розетки. Вцілому станція сподобалась, але вважайте, що додатка немає, на андроїд у плеймаркет так і не виклали. Дуже багато читав, що для підключення треба всіляки танці з бубнами, накшталт вимкнути передачу данних і інші дурниці. Це свідчить лише про те, що сирий додаток, а саму точку доступу відстанції я не бачу своїми пристроями у будь-яких діапазонах.
По хорошому, я б його здав назад за відсутню заявлену, але не роблчу функцію, але ліньки запаковувати в коробки і нести до відділення, адже сам пристрій заряджає девайси та заряджається сам.- Недостатки:
- Підтримка не відповдає через месенджери, дзвонити я не буду.
Додатка немає в плеймаркеті і не можу підключити до того, котоий завантажив раніше версії 2.0.0 для андроїд.
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Наразі додаток на Android в процесі тестування. Ви можете завантажити додаток на IOS для користування станцією.
- Ігор
Додаток вже є у play маркеті. Встановлюється без танців і бубен, просто треба виконати так, як написано в інструкції.
Все працює! - Андрій С***
Якщо потрібна підтримка - краще писати на електронну пошту з їх сайту, там відповідають упродовж доби +-.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підкажіть будь ласка, де можна скачати додаток? На сайті посилання не працює, я так розумію - з плеймаркета додаток видалили. Можливо в когось залишився APK-файл?
- Достоинства:
- Виконує покладені на неї функції
- Недостатки:
- Незручний порт зарядки спереду, передня дверка яку страшно відламати при відкриванні, посилання на додаток на сайті виробника не робоче.
- Антон
Для ios можна скачати в апсторі, знайти по назві vigorpool
- Антон
а ще в них є сапорт в телеграм @Vigorpool_Bot може підкажуть
Доброго дня! Перепрошуємо за тимчасові не зручності. Виробник надав інформацію, що сайт та додаток орієнтовно відновить свою роботу 25 квітня.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь вже якийсь час - політ нормальний, працює майже без нарікань. Єдиний помітний мінус - постійно працюють кулери, гуде досить відчутно. Боюсь також уявити скільки вона пилу в себе затягує.
- Достоинства:
- Ціна, потужність, ємність батареї
- Недостатки:
- Шумна
Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції VigorPool!
- Юрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доьре працює
- Алі М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна зарядна станція, із зручним додатком. Також можна придбати таку ж модель і потужність подвоїться, такої фічі в інших зарядних станціях я не бачив. Швидко переходить на батарею. По факту для мене, це апгрейднута версія ДБЖ
- Достоинства:
- Місткість, потужність, додаток, швидше ніж конкуренти перемикається на батарею (0.1мс) мій ДБЖ для порівняння, перемикався за 0.06мс
- Недостатки:
- Не знайшов, але можливо комусь буде шуміти якщо поставити на відстані метра
- Александр А***
Пришли пожалуйста ссылку на приложение
- Александр Л***
Звідки інформація, що потужність при паралельному підключенні двох станцій подвоїться?
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Комусь незручні входи/виходи, що вхід для зарядки спереду, але це діло смаку, мені ок. Використовую для живлення настільного комп'ютера для роботи, маю середні характеристики ПК та виділену відеокарту. Бере в середньому 110-120 ват в звичайному режимі та 150-160 ват при навантаженнях, якщо вмикати ігри то буде 200+. Тож для роботи на 8 годин має вистачити точно. Рекомендую.
- Достоинства:
- Висока ємність в порівнянні з ціновими конкурентами, зручний додаток, гарний вигляд, швидка зарядка (800W), невисока гучність.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
в цілому готові купути ще за необхідністю
- Достоинства:
- задоволені, повністю впорались з поставленою задачею
- Недостатки:
Дякуємо за придбання продукції VigorPool. Бажаємо приємного використання!
- Олександ Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов в середині розпакований, пакет к шнурами розпакований (був від виробника запаяний), коробка зі шнурами пошкоджена. Відправили уживаний товар. Я купував новий, та заплатив за новий, вживаний мені не потрібен!
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую Розетці питання закрите гроші повернути на картку буду пробувати замовляти нову станцію . Сервіс Розетки на вищому рівні ! Респект!
Раді, що ситуація вирішилася. Приємного використання!
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станція чудова , якісні матеріали, сучасна батарея , підсвічування, дуже якісний дісплей з усіма показниками .
Правда є одна проблема , неможливо підключитись до вай фай і використовувати всі функції станції.
Що тількі я не робив , міняв телефони ,робив скидання вай фай згідно інструкції, навіть замінив роутер нічого не допомагає . Задав питання представникам бренда - відповіді нема .
Шановні представники Розетки та представники бренду зв'яжіться зі мною для вирішення питання з підключенням . Можливо є якісь тонкощі???
Порада майбутнім власникам перевіряйте все і в тому числі застосунок бо я зробив помилку не перевірів на пункті видачи .
Станція не замалі гроші плюс мною була куплена додаткова гарантія ще на два роки тому чекаю позитивного рішення моєї проблеми .- Достоинства:
- Потужний інвертор , потужна батарея ,якісні матеріали. Станція топ !
- Недостатки:
- Не можливо підключить до застосунку і використовувати все можливості станції.
Доброго дня! Шкодуємо про негативний досвід з зарядною станцією. Зверніться до сервісного центру Розетки.
- Максим М***
1) Телефон повинен бути у мережі 2,4 Ггц, wpa2.
2) Мені колись допоміг відкуг Андрія з іншого сайту - "натисніть та потримайте 4-5 секунд кнопку iot reset, відпустіть і одразу ж швидко тицніть її ще раз, іконка wifi почне блимати і в цей час станція з'явиться в додатку..." - Радзівіл А***
У мене аналогічна проблема: зарядна станція не хоче підключатись до wi-fi
- Андрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топова паверстанція за чималі гроші, але без здирництва. Гарантія 2 роки, як годиться, плюс приємний бонус у вигляді мобільної батареї Самсунг 20000мАгод. Замовлення та доставка зайняли вцілому добу. Все дуже добре.
- Достоинства:
- Батарея 1280 Втгод, 3500 циклів зарядки, швидка зарядка, працює як упс, шикарний дисплей, два ліхтаря(супер), usb c по 100 ват, функціональний додаток, потужність 1,2 кВт, бездротова зарядка, дизайн.
- Недостатки:
- Порт зарядки самої станції спереду. Ну то таке, кому як зручно. У кого є сонячні панелі слід знати, що тут не дуже поширений роз‘єм Андерсон.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станція чудова, але є неприємний "сюрприз": потроху розряджає батарею (приблизно 5-7% на добу) коли працює від мережі. Якщо не увімкнути "захист батареї" в додатку, то буде постійно намагатися її дозарядити. Тому режим UPS тут під великим питанням, адже в теорії може вплинути на довговічність батареї, про що також є згадка в інструкції.
Все інше - топ- Представник постачальника
Дякуємо за придбання продукції VigorPool. Бажаємо приємного використання!
- Роман Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная вещь , покупалась для родителей , так как в наше сложное время , очень часто нету света и графики подачи меняются . Отличная палочка выручалочка.
- Достоинства:
- Все отлично
- Недостатки:
- Цена, но такие вещи дешёвыми не бывают)
Доброго дня! Дякуємо за відгук і високу оцінку продукції VigorPool. Щиро раді, що Ви задоволені роботою товару нашого бренду. Бажаємо приємного використання!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До этого у меня была Eco flow river, цены на них тоже кусаются, но по мощности они вообще не конкуренты этой станции (delta 2 например проигрывает, а цена не ниже). Шум у eco flow неприятный (слышал что и новые второй версии тоже шумят конкретно), у VigorPool такой чистый шум вентиляторов без примесей, который меньше напрягает (но он есть). Ещё eco flow вонючие, увы, но там реально запах неприятный, и за пару месяцев использования уменьшился не сильно. Тут запаха, после eco flow, я вообще не ощущаю. Он еле приметный, больше, как от нового устройства. зы если кто то настроив в приложении соединение со станцией, включив её потом ещё раз, не увидит связи, не переживайте и не сопрягайте её по новой, просто включите wi fi у станции, на кнопочку ниже включения самой станции. Увы но при включении, всё выключено (в том числе и wi fi), что мне очень импонирует, не надо тратить в пустую энергию.
- Достоинства:
- Большая ёмкость, дизайн, фонарики с двух сторон, современные аккумуляторы
- Недостатки:
- Крышечка спереди, чтобы заряжать станцию, мне показалась не очень удобной, вес станции :)
- Сергей
Дельта 2 да он шумней при зарядке, но он не включает вентиляторы при нагрузке 150-200 ватт а Вигорпул включает каждый 10 минут ( , когда подключен телек с PS4 постоянно его слышишь (
Дельта 2 1200 ватт макс зарядка, тут 800 ватт
Так же Вигорпул очень чувствителен из-за своей защиты к перепаду температуры и может заряжаться только 120 ватт пока не нагреется.
Порт зарядки очень неудобно спереди ( намного удобней чтобы был сзади он ) как у Дельты 2 - Артем
Я так зрозумів, що функцію Дбж ця станція не виконує. Чи можливо виконує, якщо Wh використання, не будуть перевищувати Wh заряду... Не впевнений.
У Ecoflow delta 2 (найближчий конкурент) і навантаження 1800 і пікове 2700. І може працювати як Дбж. Тобто в зарядку підрубили і забули. Воно саме і заряджає і підтримує безперебійний струм.
- Власенко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому все добре, але є декілька зауважень.
1. Чомусь були пошкоджені (надірвані) коробка з кабелями і конверт з інструкцією. Але ніяких інших слідів використання я не виявив, тож станцію прийняв.
2. Сирувате програмне забезпечення. Коли батарея заряджена на 100% і є подача на заряджання і до станціі під'єднане навантаження то вона періодично вмикає вентилятори. хоча неповинна бо струм іде напряму. Лікується встановленням заряду батарей до 80% наприклад. Тобто я так розумію що вона намагається постійно підзаряджати батарею.
3. Додаток мінімалістичний аж занадто. Можна було б додати значно більше опцій. Наприклад налаштування щоб wifi вмикався одночасно зі стартом, а не тицяти кожного разу кнопку.
4. При деяких навантаженнях чутно як свистять дроселі мабуть. Ну за такі гроші вона повинна або насвистувати гімн України або вже мовчати взагалі)
То були мінуси але хочу зауважити що я покупкою задоволений, вона виконує своє завдання а то є найголовніше. Може пізніше ще доповню.
І звісно що обирав я також між ecoflow delta 2 і цією. Вибрав цю з двох причин перше це наявність. Друге це гарантія/сервіс.- Достоинства:
- тип батрей, швидкість зарядки
- Недостатки:
- сирувате ПО, додаток
- Б
Аналогічно по пункту 1. Правда брав не в цьому магазині.
- Андрей
Маю Дельту 2 і нещодавно купив цю зарядну станцію для порівняння. Ви не сильно втратили, вибравши VigorPool, вона по-своєму чудова. Але трохи дивують періодичне вмикання вентиляторів і вимкнення зарядної станції, при досягненні рівня заряду 5%.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалась станція. Живить усе, що я хотів - ТВ, газовий котел, ноутбуки, роутер. Заряджається за десь за півтори години, що дуже важливо наразі.
У станції потужний інвертор всередені - тож виходило використати чайник, але з'їв багато заряду.
Можна не так хвилюватися за станцію, бо працює в режимі безперебійника.
Ліхтарі збоку - це супер річ: яскраві, потужні. Не треба зайвих освітлень, як для мене особисто.
Є нюанси при використанні двох станцій - кожна заряджається окремо.- Достоинства:
- Ємність 1,2кВт, ліхтарі збоку, швидкість зарядку, ручки, дізайн
- Недостатки:
- Розетки позаду, а зарядка станції спереду, що не зручно
- Дмитрий П***
"Каждая заряжается отдельно" т.е. даже если они соединены родным кабелем, для заряда им нужно заряжаться каждая своим да? Отключать сединительный при этом не нужно?
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вчора забрала, перше враження - виглядає добре, упакування хороше. Зручна для перенесення. Дуже переживала, щоб не була дуже гучна. Але все нормально, вентилятор іноді вмикається, його чути, але доволі тихо))
Прийшла із заряджнною на 45%, на точці видачі увімкнули, перевірила чи працює. Зарядила до 100 за годину. Можна перемикати в додатку на швидку зарядку (800ват) або на повільну (200ват).
Живлення монітору, Wi-Fi і зарядки планшету бере 70 ват, при цьому за півтори години роботи використала 7% батереї, ще 20 годин роботи попереду))
Кожен "відділ" виходів можна вмикати/вимикати індивідуально на корпусі, або ж через додаток.
Лампи збоку дві, вмикається кожна окремо, світять приємним теплим світлом - 3ват слабше світло, 5ват яскравіше, є ще режим sos і мерехтіння.
Кабель для зарядки станції на 1.5м, в комплекті є автомобільна зарядка через прикурювач.- Достоинства:
- Топовий акумулятор, помірна вага, зручні ручки, дві круті лампи, конект із додатком
- Недостатки:
- Котел Aristone не запустився.. потрібно шукати як це зробити.
Ціна, але вже як є..
- Денис Ч***
Подскажите пожалуйста, что означает команда Remove Device в приложении?
- Микола
як підключають до котла можна подивитись тут, самі не робіть порадтеся з електриком звичайно.
ссылка - Юрченко А***
Котел шукає "нуль". Пошукайте в ютубі як підключити котел до генератора або паверстанції. Або електрика за гроші :)
- Женя Р***Продавец: Rozetka
Взяв місяць назад для газового котла працює відмінно,тихо,підключав на 4 години взяв тільки 20%,,зауважень нема,завдяки цьому вибору,тепло,світло,,і мухи не кусають,,...
- Достоинства:
- Працює на відмінно
- Недостатки:
- Поки нема
- Бигун Ю***Продавец: Rozetka
Доброго вечора Ігор. При великих нагрузках,працюють дві станції практично одинаково на нагрузку. Коли нагрузка менше 500 вт,то дає ток тільки одна станція. Підключав 1500 нагрузку. 2400 не пробував. Мені незайшло це підключення. Кабель вернув. Так як не використовую великі токи. При великих токах кабель має місце. Якось так.
- Ігор
Юрій, дякую Вам за відповідь! Зрозумів, що Ви зробили вибір на окреме використання двох станцій.
І тут є 2 варіанти:
1. Розподілити навантаження між двома інверторами. Обидві станції в роботі, але окремо.
2. В роботі тільки одна станція, а друга заряджена і готова вступити до бою, якщо перша "сяде". Навантаження треба буде переключити вручну.
З вашого досвіду виходить, що при звичайному навантаженні (холодильник, роутер, телевізор) не має сенсу об'єднувати станції кабелем, ціна якого, до речі, не мала.
Залишається питання, яку максимальну потужність (Вт) дозволяє паралельне з'єднання, якщо одна станція має максимальну у 1600Вт, і яка при цьому пікова потужність? - Бигун Ю***
Доброго вечора Ігор. Думаю 2500 в. точно з кабелем потягне.
- ЮрийПродавец: Rozetka
Придбав дві станції. З*єднав кабелем. Працює не коректно. Коли мала споживна потужність,то друга станція бере на себе зарядку з першої. В режимі холостого ходу,одна споживає заряд(з*єднання кабелем ). В цілому окремо працють добре.
- Достоинства:
- Окремо працють добре.
- Недостатки:
- Незрозуміла робота в режимі паралельного з*єднання.
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Зверніться до Сервісного відділу для діагностики товару.
- Ігор
Юрій, якщо можете більш детально описати роботу двох станцій, буду дуже вдячний! Ви результатом задоволені, чи ні?
Якщо велике навантаження (1500Вт і більше), що показують на дисплеях?
Споживача на 2.4 кВт пробували підключити?
- Ивасенко О***Продавец: Rozetka
У кого є проблеми з wifi та додатком, допомогло зняти верхню кришку станції та трохи притиснути пальцем wifi платку.
- Артем
Олег, а не могли б Ви додати опис або фото де та в якій послідовності відкручувати гвинти та зя які елементи сіпати, щоб зняти верхню кришку?
- Ивасенко О***
Скоріш за все вам знадобиться паяльник та трохи досвіду. Можу сказати як було у мене: з магазину все парцювало, але десь через місяць станція почала втрачати підключення до додатку, перепробував усе, інший роутер, айфони, планшети, не допомогло, вирішив зазирнути шо там.
Розібрати доволі легко але далі складніше. Знизу 6 болтів, це все шо тримає верхню кришку. Коли знімете, спереду зліва побаячите IOT Tuya платку з wifi модулем. Вона впаяна в плату з дислеєм, причому пайка знизу, там 4 контакти: два живлення 3.3 вольт та 2 сигнал. Їх можна продзвонити тестером між пайкою та контактом на платі, я просто одразу дістав плату з дисплеєм та пропаяв їх, після цього зв'язок відновився. Щоб дістати доведеться відключити від дисплея більшість дротів, не дуже складно але треба бути уважним. - Артем
Дуже дякую, Олег
- Ивасенко О***Продавец: Rozetka
Купив тут, була по уцінці. Станція просто пушка як на мене, не вагаючись вибрав ії замість екофлоу, який дорожче і має меншу ємність. До станціі у комплекті є кабель для сонячних панелей, через який замість панелі можна підключити любий аккумулятор від 12 вольт( з невеликими бубнами, або ж просто знайти такий коннектор). Старий (2020р) автомобільний аккумулятор на 60аг заряджав її 2 години с потужністю 80 - 120w, в цілому додав 10%, можна більше але тоді краще брати agm аккум, бо свинцево-кислотні не люблять глибокий розряд.
Без проблем протримала ввечері хату близько 4-х годин, і це ми гріли чай та їжу від електрики та грали у приставку, тобто не економили. Звісно усякі бойлери та кондиціонери від такого довго не попрацюють.
Кулери доволі тихі, відчуваєтся шо станція не дешева, вона як моноліт, ніякого дешевого скрипучого пластику абощо.
Ну і пам'ятайте шо живити низковольтні пристрої та освітлення еффективніше не через інвертор а від 12 вольт. Якшо у вас ноут - візьміть павербанк с power delivery. Якшо нема в ноуті цього порту, купіть триггер; освітлення: лампочки 12в або світодіодна стрічка будуть споживати набагато меньше ніж экономні 220v лампи через інвертор- Представник постачальника
- Дмитро Л***Продавец: Rozetka
Купував десь місяць тому, тож користуюся вже «відносно» давно.
Із основних переваг: один із найкращих у класі коефіцієнтів на віддачу ємності через 230В, зручний форм-фактор, круті ліхтарі, інформативний екран, все добре із портами. Є додаток для налаштувань.
По факту видає без проблем аж до 1,6 кВт, хоч і має нюанс, що у випадку перевищення – примусово знизить до 1,2кВт та зменшить вольтаж до 173В
Мабуть, найтихіша станція в класі.
Я робив детальний огляд-порівняння Anker 757 vs EcoFlow Delta2 vs Vigorpool Captain 1200.
Там є дуже детально по всім плюсам та мінусам.
Залишив посилання на YouTube
Загалом, дуже толкове співвідношення ємності, потужності, функціоналу- Достоинства:
- Один із найкращих у класі коефіцієнтів на віддачу ємності через 230В, зручний форм-фактор, круті ліхтарі, інформативний екран, все добре із портами. Є додаток для налаштувань.
- Недостатки:
- При значному перевищення номінаьного навантаження примусово знизить до 1,2кВт та зменшить вольтаж до 173В. Порт Anderson для сонячних панелей.
Вітаємо! Раді, що Ви задоволені використанням продукції VigorPool. Дякуємо за відгук з інформативним відео. Бажаємо легкої та безперебійної експлуатації на довгий час!
- Влад
Дмитро, питання як до власника (дякую за огляд):
Якщо станція після зникнення електрики в мережі перемикається на акумулятори і витрачає повний заряд, автоматично вимикається, при цьому залишаючись підключеною до мережі, чи включиться станція автоматично і запустить заряджання себе разом з наскрізною подачею на прилади-споживачі підключені до АС виходу після появи електроенергії в розетці? - Ольга П***
Влад - функції включення інвертора 230 після подачі напруги на розряджену станцію - нема. В мобільному додатку таке НЕ настроюється.
Така настройка є для ecoflow (в мобільному додатку)
- СергійПродавец: Rozetka
Користуюсь вже понад тиждень, щодня по 12 або більше годин живить квартиру
перед тим як писати плюси і мінуси напишу як саме я його використовую:
мені довелось перебрати увесь щиток для його правильного підключення, що я і рекомендую робити якщо є потреба підключення до мережі квартири або будинку.
Я поставив трьохпозиційний двополюсний автомат вводу резервного живлення, і вивів окремий ввід на щиток від станції чи генератора, плюс на вхід поставив лампочку, для того, щоб бачити коли є світло в мережі.
Також одну фазу довелось кинути на землю для отримання нейтралі, бо газовий котел відмовився працювати.
Буду порівнювати з Ecoflow Delta 2, оскільки до VigorPool мав саме її, але Delta 2 через 5 днів видала помилку батареї та перестала вмикатись
1. Ємність. тут дуже сильно відчувається зайвих 280 Ватт. Ще бачив порівняння на коефіцієнт АС інвертора, то тут він 90% в порівнянні 80% у Delta 2, сам не заміряв, інфа з ютубу. Але в сухому залишку він працює значно довше ніж Delta 2.
2. Юзабіліті. тут Ecoflow точно краще, додаток зручніший, стильніший, більше налаштувань, таких як пороги заряду і розряду, потужність заряду і тд. тут теж є поріг заряду, але гнучко налаштувати не можна, тільки 40%, 60%, 80% або 100%, у EcoFlow можна будь-яку цифру виставити. Ще тут wi-fi вмикається окремою кнопкою, і тільки вручну, щоразу доводиться вмикати разом зі станцією, та безпровідна зарядка вмикається\вимикається тільки через додаток.
3. Шум. тут VigorPool на десять голів вище. Вентилятори не шумні зовсім, на відміну від EcoFlow, там при великих навантаженнях чи зарядці стояти поряд просто не комфортно. Якщо потрібно супер швидко зарядитись звичайно шум EcoFlow це вже десята проблема, але навіть на тих же 800 Ватт EcoFlow буде значно шумніше.
4. Пікові навантаження. VigorPool по факту під час будь-якого навантаження понад 1200 Ватт одразу скидає вольтаж до критичних показників, то EcoFlow все ж таки тримає значно краще, і не вирубається. Я звичайно не маю уявлення де це можна використовувати щоденно в наших реаліях, але якщо в пристрою пускові токи більш як 1200 Ватт, то будете в курсі.
Основна задача була це забезпечити тепло, з чим станція справляється ідеально, сама станція пише що котел пропрацює близько 20 годин
Але зазвичай в мене увімкнений котел, монітор, одна або дві лампи освітлення і при цьому вистачає на 8-10 годин, по вечорах вмикаю ще телевізор. на Delta 2 ще тестив котел, ps5 і 55 телевізор то на 80% писала що пропрацює 4 з половиною години, на VigorPool думаю буде працювати довше, але протестити не було часу.- Достоинства:
- Ємність, хімія батарей, тихий
- Недостатки:
- зарядка всього 800 ватт, при навантаженні більше 1200 ватт критично скидає вольтаж
Вітаємо! Раді, що Ви задоволені використанням продукції VigorPool. Дякуємо за інформативний відгук. Бажаємо легкої та безперебійної експлуатації на довгий час!
- Владимир
Сергей, подскажите, эту станцию можно использовать как ДБЖ в режиме АВР?
- Сергій
Владимир, я не тестив, не було необхідності, але виробник заявляє що функія присутня
коли батарея заряджена то струм йде повз батареї, швидкість перемикання на живлення від батареї 10мс