- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно написано, цікаво.
- Достоинства:
- Легко читається, все доступно зрозуміло.
- Недостатки:
- В описі зазначено, що книга має 288 сторінок, а мені прийшла на 206.
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приїхало швидко. Ураження про книжку додам коли прочитаю
- Лиза М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре. Вчасно, зручно.
- Виктория А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Каріна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все легко та зрозуміло написано. Варта того щоб хоча б раз прочитати
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставили швидко, гарно упакували, книга в обгортці
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не виявила
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка була швидкою, але лишився неприємний осад від подряпини по всій довжині книжки, відмовлятись не стала, щоб не витрачати час, але неприємно все ж таки
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Миттєво оформлене замовлення та доставлене раніше наголошеного терміну.
Дякую! - АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тревожность, панические атаки, депрессия, обсессивно-компульсивное растройство, пост-травматический синдром, социофобия - в этой небольшой книге рассмотрены данные состояния, широко распостраненные в современном обществе. Будет полезна не только людям, страдающим от данных расстройств, но и их близким
- Достоинства:
- Хорошая книга. Крастко, понятно и доходчиво изложен материал
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова книга, просто і зрозуміло для звичайної людини описано розлади, пов'язані з тривожністю, та можливості які дає психотерапія. Якість паперу та обкладинки мені сподобалась: сторінки не тонкі, текст без дефектів друку, обкладинка цупка. Після прочитання тільки приємні враження про роботу автора (все продумано і чітко описано, ще й з почуттям гумору) та видавництва (висока якість матеріалів, дизайн, продумана закладка).
- Марія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла дві одинакових книги.
Прийшли швидко і дуже добре запаковані,без пошкоджень.- Достоинства:
- Якісний товар за невеликі кошти.
- Недостатки:
- Немає.
- Іванна С***Продавец: Rozetka
Купувала не на Розетці. Ціна така сама як і тут.
- Достоинства:
- Дуже легко читається, зрозумілою мовою для тривожників і не тільки. Тут можна знайти поради, як жити зі своєю тривожністтю. Рекомендую
- МіланаПродавец: Rozetka
Чудова книжка, мені дуже сподобалась , все чітко і зрозуміло , автор постійно наводить приклади із життя , якщо у вас є сумніви щодо цієї книги , беріть , не пожалієте , дуже приємні враження від цієї книги , раджу всім
- Достоинства:
- Вислови автора чіткі , та зрозумілі
- АндрійПродавец: Rozetka
Книга гарна , проте не для усіх вона буде зрозумілою до кінця , проте варта уваги
- Юлія Г***Продавец: Rozetka
Автор зрозумілою мовою, наводячи приклади із життя, доступно викладає матеріал. Мені було цікаво, а головне - я багато чого взяла собі на роздум. Варто прочитати кожному, навіть якщо ви думаєте що вас це не стосується - воно не так.