Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Безтабачные никотиновые подушечки Vika Strawberry Mojito (7350120030030_n)

Есть в наличии

5/5
  • Семен П***

Дуже топові, реально мохіто на запах і смак, смак і запах як у мохіто типу якесь сухе мохіто ну бо то ж паки, короче один з топового снюсу білого безтютюнового то тупо класика і коли кидаєш навіть на 5 хв то нехочеш вже кидати його знову через 4 години насичення є тривале бо я в п'ятницю взяв кубу 16 мг на сайті одному замовив колу смак а приїхала вишня і тупо всьо вкидав за 3 дня, ну і кенту ше 3 пака віддав, а так то ліпше 2-3 пака в день віки ніж 4- і більше паків слабшого, а сам прікол типу від нього башка крутиться якщо не привик ну бо я ще зін 16.5 докидую моіст вологі паки солодка м'ята, ну але короче не нудить і дуже топові, рекомендую!!

Достоинства:
    Мілліон, класика, чоткі, смак топ, база віка
    Недостатки:

Дякуємо за детальний відгук про Vika.

Strawberry Mojito дійсно має виражені нотки мохіто та освіжаючий смаковий профіль, тому приємно бачити, що ви це відзначили у своєму відгуку.
      Також звертаємо увагу, що сприйняття міцності та інтенсивності нікотиновмісної продукції є індивідуальним. Поєднання різних продуктів із високим вмістом нікотину може викликати надто сильні відчуття або дискомфорт.

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Сафія М***

Снюс норм зашёл. Вкус яркий, не химозный, никотин чувствуется сразу — без пустого ожидания. Не течёт, не жжёт дёсны, держится нормально. После него не тошнит и голова на месте. Буду брать ещё, годная штука, не шлак.

• Іван

Ліпших паучів не зустрічав, як перейшов на них більше інші не сприймаю. Компонентна база приємна, як і смак який лишається. Досить довго тримаються й міцні, і тому використовуєш не так часто. Нема сьольоності в порожнині рота, як після Velo або інших бюджетних марках. Але хто переходить з них на Віку, то перші паучі будуть сильно пекучими і не всі відразу привикнуть до кількості нікотину. Тому хто купує враховуйте цей фактор, якщо сильно міцні для вас візьміть з лінійки щось слабкіше. Смаків не так багато, але все таки краще ніж velo і їх подібних на даний момент.

Достоинства:
    Для мене кращі на ринку по всім параметрам.
    Недостатки:
    По факту відсутні.
  • София

Набагато краще ніж Velo

• Бессонова Н***

мені сподобалося, з усього що я куштувала зісмаком, ці найкращі

Достоинства:
    помірна міцність, смак
  • Оксана М***
    Продавец: Rozetka

Будьте обережні

Достоинства:
    Не помітила
    Недостатки:
    Почало свербіти підборіддя,страшна вкота,гіркота в роті
    • Роман А***

Кусається?