Отзывы покупателей о Мужские кроссовки для треккинга с Gore-Tex Viking Anaconda Hike Low GTX BOA M 3-53870-35 45 (10.5UK) 29.3 см Темно-синие (7054977868173)
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 45
Дуже круті кроси
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 43
Вітаємо, Сергію! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте якість і вибрали саме сучасний дизайн, відповідний популярним спортивним трендам в моді скандинавський бренд Viking. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 42
Гарні і дуже зручні
- Достоинства:
- Відмінна якість
Соответствие полноте
Средняя
Соответствие по подъему
Высокий
Соответствие размеру
Соответствует
Вітаємо, Андрію! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте якість і вибрали саме сучасний дизайн, відповідний популярним спортивним трендам в моді скандинавський бренд Viking. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Руслан О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 43
Дуже добре
Вітаємо, Руслане! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте якість і вибрали саме сучасний дизайн, відповідний популярним спортивним трендам в моді скандинавський бренд Viking. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- ГеннадийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 42
- Достоинства:
- Удобные
- Недостатки:
Вітаємо,Генадію! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд преміального функціонального одягу та взуття Viking. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Виталик Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 43
Бомба.
- Достоинства:
- Удобные
- Недостатки:
Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.