Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Детские зимние ботинки Viking Fleek Warm GTX Zip 3-93810-9237 31 Темно-зеленые (7054977975819)

• Ірина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38

Якість супер ,дуже задоволені !

Достоинства:
    Якість

Вітаємо, Ірино! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте якість і вибрали саме сучасний дизайн, відповідний популярним спортивним трендам в моді скандинавський бренд Viking. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 32

Дуже якісні, теплі,гарні

Вітаємо, Тетяно Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте якість і вибрали саме сучасний дизайн, відповідний популярним спортивним трендам в моді скандинавський бренд Viking. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Ольга Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый. Размер: 30

Брала собі цю модель . Дуже зручні та теплі черевики. Як на мене це той випадок , коли ціна виправдана якістю. Не пропускають вологу та не слизькі, гарне зчеплення з поверхнею.
    Якщо Ви за якість та комфорт, то це Ваш варіант.

Достоинства:
    Теплі, гарне зчеплення, не пропускають воду, зручні, колір❤️
    Недостатки:
    Поки не виявила

Вітаємо, Ольга! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме сучасний дизайн, відповідний популярним спортивним трендам в моді скандинавський бренд Viking. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.

• Алла П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 39

Купувала сину. Носить кожного дня до школи. Зручні для вдягання, теплі, не промокають. Підошва має гарне зчеплення. Стильний вигляд. Якість топ.

Достоинства:
    Теплі,не промокають
    Недостатки:
    Не має

Вітаємо, Алла! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме сучасний дизайн, відповідний популярним спортивним трендам в моді скандинавський бренд Viking. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.