- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір. Дуже якісний. Красивий на подарунок.
- Достоинства:
- Якість. Вигляд товару.
- Недостатки:
- Без чохла
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Ваша думка має велике значення для нас!) Раді, що Вам сподобався набір. Якщо Вам потрібні шампури з чохлом - то в нас також є відповідна лінійка.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один шатается а так ниче
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Ваша думка має велике значення для нас!) Обов'язково звернемо увагу на Ваше зауваження та перевіримо, щоб такого більше не траплялось.
- Михаил Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично за эти деньги.
- Петраускайте А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарні
- Недостатки:
- Не має
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бомба...
- Антон І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классные шампура, единственное что не хватает чехла
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Ваша думка має велике значення для нас!) Ваші побажання обов'язково приймемо до уваги. Раді, що Вам сподобався набір.
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші, великі шампура. З товстого металу. Вже використовував, задоволений
- Достоинства:
- Хороший метал, не обпікають руки
- Недостатки:
- Не виявив
- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шампура отличные!!!
Толстые, не прогинаются!!!
Смотря для какой ширины мангала используете и какие куски мяса на шампур цепляете - нужно приспособиться! На мой мангал - 3 крупных куска мяса на один шампур или ...
Но, это уже ближе к технологии, а не к самим шампурам!
Рекомендую!- Представник постачальника
- Евгений Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Идеальные шампура на подарок самый раз!
- Достоинства:
- Качество супер!
- Недостатки:
Добрий день! Дякуємо за відгук. Ваша думка має велике значення для нас!) Раді, що Вам сподобався набір. Користуйтесь з задоволенням)
- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пишу первое внешнее впечатление. В "работе" ещё не использовал.
Шампура - класс! Сталь и "толстая" (не замерял штангелем, но около 2 мм) и широкая (тоже не замерял, но около 2 СМ). Думаю, что килограмм мяса выдержит без "проворачивания" (за "прогиб", даже не говорю).
После использования отпишусь конкретнее!- Достоинства:
- Толщина и ширина. Ручки и красивые и удобные.
- Недостатки:
- Дорогова-то, но ...
Добрий день! Дякуємо за відгук. Ваша думка має велике значення для нас!) Раді, що Вам сподобався набір. Будемо очікувати на коментар після тестування)
- Віталій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісні шампури. Добре чистяться, не гнуться, не ржавіють. Must have.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір шампурів.
Брав другу на день народження.
Розпакував і собі захотілось такі ж.- Достоинства:
- Матеріал товщина виробу
Добрий день! Дякуємо за відгук. Ваша думка має велике значення для нас!) Раді, що Вам сподобався набір. Ні в чому собі не відмовляйте - купуйте та смажте з задоволенням!
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шампури міцні, легко чистяться, не гнуться і не ржавіють
- Достоинства:
- якість сталі, деревʼяні ручки, компактний набір
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набір, упакований гарно, доставили швидко
- Достоинства:
- зовнішній вигляд, якість
- Недостатки:
- жодних
- ЛьошаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добротні шампури, ручка зручна, зменшує навантаження на запʼясток.
- Борис Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість сталі хороша, шампури не гнуться і не іржавіють.
- Достоинства:
- Ціна за 6 шт.
Добрий день, Борисе! Дякуємо за Ваш відгук. Ваша думка має велике значення для нас!) Раді, що Вам сподобався набір.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шампури гострі, ідеально тримають продукти, ручка не нагрівається.
- Достоинства:
- нержавіюча сталь.
- Недостатки:
- відсутні.
Добрий день, Юрій! Дякуємо за Ваш відгук. Ваша думка має велике значення для нас!) Раді, що Вам сподобався набір.