- Надежда К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Длина насадки: 21
Спустя 2 месяца перестал работать дозатор воды, заклеили клеем. Спустя 6 месяцев купила новую швабру, так как с этой начала вытирать вода. К слову, вода вытекает с первых дней, если её оставить не в том положении, но сейчас уже льется отовсюду. За такое качество я бы и 300грн не дала.
- Достоинства:
- Красивая
- Недостатки:
- Ненадёжная
- Шапошник Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швабра гарна та зручна. Термін придатності 1 рік, потім в нижній частині перегниває тонкий метал і швабру можна викинути в сміття. Як для такої вартості, то термін придатності в рік це дорого.
- Достоинства:
- Гарна
- Недостатки:
- Швидко перегниває в основі метал.
Представник постачальникаВітаємо, Євгене!
Дякуємо вам за замовлення та коментар.
Вибачте, що ви зіткнулися з таким питанням.
Зверніться, будь ласка, в службу техпідтримки Розетка, постачальник замінить вам швабру на нову.
- Козлова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Длина насадки: 21
Дякую
- лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Длина насадки: 21
Супер помічниця!! Прибирання с задоволенням.
- Достоинства:
- Мобільна.ергономічна .вертка.
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна
- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарна швабра, дуже зручно, шкодую, що раніше таку не купила. Пульверизатор добре працює.
- Достоинства:
- Не потрібно відра, завжди чиста вода, швидко та зручно
- Беляченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Збирав все чітко за інструкцією. Знайшов відео в інтернеті з обзорами. На жаль, постійно вискакує штанга з місця з'єднання при натисканні важеля розпилювача і треба докладати значних зусиль, щоб втримати швабру в зібраному і робочому стані. Замість полегшення - додала проблем.
- Достоинства:
- Ідея розпилювача цілком робоча.
- Недостатки:
- Обмежена в деталізації нюансів інструкція для збирання
Представник постачальникаВладиславе,
запросили на Розетці ваші контактні дані для вирішення питання.
До зв'язку
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швабра сподобалась, мити нею одне щ
Задоволення- Достоинства:
- Добре що є цей розпилювач, змочуєш підлогу коли це потрібно і плюс за те, що тряпка двостороння.
- Недостатки:
- Єдиний недолік це липучка на тряпці, за 2рази використання швабри, вона вже не дуже добре тримає)
Представник постачальникаІрино,
дякуємо вам за замовлення та коментар.
Раді, що вам сподобалася швабра )
Ми дуже цінуємо відгуки та коментарі наших клієнтів.
Обов'язково передамо виробнику дану інформацію, та сподіваємося на перегляд якості цієї деталі у конструкції мопа надалі.
Хочемо додати що моп фіксується до основи швабри більшою мірою за рахунок зшитої частини (кишеньки) та має добре триматися на швабрі й не сповзати.
Легкого та комфортного прибирання вам разом з Vileda!- Ирина З***
Вже зовсім не тримає) при митті підлоги знімається з швабри повністю, фіксую булавкою.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хорошая швабра
Представник постачальникаДобрий день, Олено. Дякуємо за відгук, нам приємно, що Ви оцінили всі переваги нашого продукту. Ми завжди працюємо над тим, щоб полегшити ваші щоденні побутові справи.
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала по якції на розетці начитавшись гарних відгуків, мені не підійшла. Мала квартира, немає де нею розігнатися, буду продавати
- Достоинства:
- Швабра для велики прощь
- Недостатки:
- нажаль через свою форму тяжко мити під меблями
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через неделю использования перестал работать распылитель
- Достоинства:
- До того как перестал работать распылитель было отлично
- Недостатки:
- Не работает распылитель
- Андрей Ш***
Распылитель не работал из за жёсткой воды. Лимонной кислотой очистил распылитель, пользуюсь нормальной водой. Швабра отличная, извините за ошибочный негативный отзыв. Розетка лучшая!
- Артём К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер-швабра!
- Достоинства:
- Супер!
- Недостатки:
- Не має!
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер швабра , качество отличное
- Самарец Е***Продавец: Rozetka
+100 до карми виробника) Я задоволена)
- Достоинства:
- Зручна та гарна
- Недостатки:
- Немає недоліків
- ОлексаПродавец: Rozetka
Чудова швабра
додаю мануал- Достоинства:
- +
- Недостатки:
- +
- АлексейПродавец: Rozetka
Швабра выше всяких похвал.
Брал не на Розетке, но поделиться мнением хотел бы.
Выбирал замену старой швабры (кстати, оказалась тоже Виледа, прослужила лет 5 точно и целая переезжает на дачу) и хотелось что-то «современное». Для себя выделил 2 критерия - отсутствие ведра (или маленькое, ввиду ограниченого места для хранения) и качественная насадка. По 1 критерию выбрал систему спрей и начал выбирать между Виледой, Лайфхайтом и Йорком.У Виледы и Йорка насадка оказалась двустороння (удобно тем что хватает для мытья без снимания) - поэтому выбирал уже между ними. Йорк покрутил в руках - показалась хлипкой и насадка не очень. Виледы в магазине не было (только онлайн) - доверился опыту с прошлой шваброй и не пожалел. Крепкая ручка, удобно снимать бак с водой, насадка просто супер - плотная, вкрапления жесткого ворса помогают собрать грязь (правда не цепляет, а как веник свозит в кучу) Распыление хорошее - прямо перед шваброй, и равномерно.
Единственный нюанс, не сразу получилось собрать. На коробе написано рукоятку крепить до «клика», оказалось до очень сильного клика. Боялся сломать - поэтому долго собирал))- Достоинства:
- удобство, качество
- Сергей Д***
Китай производитель?
- Алексей
Да, сделана в Китае
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LTeh-AGD. Цвет: Красный
Дуже зручна швабра. Не потрібне відро, резервуар легко знімати і наповнювати, а розпилювач рівномірно зволожує підлогу. Насадку можна прати і використовувати знову й знову. Легка, добре очищує навіть важкодоступні місця. Я задоволена