- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Гарна,хто має хвору спину,то знахідка.
- Достоинства:
- Легка,довга палиця.
- Недостатки:
- Ціна.
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Мітла Vileda Universal чудово справляється зі своїм завданням. Вона легка, зручна та ефективно збирає пил і сміття з різних поверхонь. Особливо подобається, що ворс добре очищується і не збирає зайвого бруду.
Завдяки компактному розміру зручно прибирати під меблями або в кутах. Матеріали виглядають міцними, і я впевнений, що мітла прослужить довго.
Рекомендую всім, хто шукає надійну та якісну мітлу для прибирання в приміщенні. Повністю задоволений покупкою!- Достоинства:
- Якісний ворс, який чудово збирає пил, волосся та дрібне сміття. Легка та зручна у використанні завдяки ергономічній ручці. Компактний розмір, ідеально підходить для прибирання у важкодоступних місцях. Міцний матеріал, що забезпечує довговічність мітли. Проста у догляді — ворс легко очищується. Підходить для різних типів підлоги (паркет, ламінат, плитка тощо).
- Недостатки:
- Недоліків не виявлено.
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Классная.
- Достоинства:
- Удобная,для болеющих,не надо сильно наклоняться.
- Недостатки:
- Не.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Дуже зручно нею користуватися.
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Отримала сьогодні. Випробування мітла пройшла на 5-ку. Дуже сподобалось, що понад добре прибирання сміття, збирає собачу вовну на килимі на відмінно.
- Достоинства:
- Нібито, зроблена якісно))
- Недостатки:
- Поки не побачила
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Удобная, заметает классно. Рекомендую.
- ЕгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Хорошая метла.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Так собі. Для мене незручна. З щітки вилазять ворсини
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Треба придбати ще одну для гаражу.
- Достоинства:
- Густа щетина, як вуса Павла Зіброва.
Представник постачальникаДобрий день, Олександре. Дякуємо за позитивний відгук, нам приємно, що Ви оцінили всі переваги нашого продукту. Ми завжди працюємо над тим, щоб полегшити ваші щоденні побутові справи.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Рекомендую
- Достоинства:
- Гарна щітка, міцна. Рекомендую
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно. Дякуємо за відгук, нам приємно, що Ви оцінили всі переваги нашого продукту. Ми завжди працюємо над тим, щоб полегшити ваші побутові справи.
- ОлексійПродавец: Rozetka. Цвет: Красный
Гарна мітла- густий ворс, довга та крєпка ручка
Представник постачальникаДобрий день, Олексіє. Дякуємо за відгук, нам приємно, що ви оцінили всі переваги нашого продукту. Ми завжди працюємо над тим, щоб полегшити ваші щоденні побутові справи.