- AI аналіз відгуків102 відгуки: позитивний - 74%, нейтральний - 14%, негативний - 12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь таким набором більше року, все ціленьке, насадка як нова. До цього були швабри з круговим віджиманням інших брендів, варта цих наборів була дешевша.
Мої враження.
Все ж таки бажанно мити підлогу яку пропилисосили. Тому що дана насадка не збирає сміття, вона миє. Якщо не пропилисосити то сміття вы будете просто збирати до кучі, а потім вручну збирати якоюсь салфеткою)
Але якщо цей набір розглядали як повноцінне прибереня, то набір дуже гарний.
Насадку можна як трішки віджати, так і добре, щоб помити ламінат.
Насадку краще стірати в машинці. Я просто її запускаю на короткий цикл. Тоді вона довше залишається в гарному стані.
За практично 1.5 все що сталося з цим набором, це трішки порвались на насадці кріплення, але це ніяк не впливає на експлуатацію.
Зараз дуже класна ціна на цей набір. Раджу купити:) Я купувала дорожче 1.5 роки тому назад.
Із мінусів можу тільки зазначити що якщо купувати окремо насадку на швабру, то я б краще купила за таку як зараз ціну, новий набір.- Достоинства:
- Все подобається
- Недостатки:
- Дорого купувати нові насадки, дешевше купити повноцінний набір новий.
Представник постачальникаАнно,
безмежно вдячні вам за такий натхненний відгук!
Ми раді, що вам сподобався набір для прибирання Vileda UltraMax.
Стосовно вартості нового мопа для швабри з набору, на Розетці дуже часто його можна придбати зі знижкою.
Ось посилання ссылка
Ще раз дякуємо за ваш вибір.
Зручного та приємного прибирання вам разом з Vileda!
- Надія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спокусилася ціною бюджетного аналогу, замовила наложкою. Повертіла в руках на відділенні, і зрозуміла, що краще заплатити на 600 грн більше, і мати якісну річ, а не плодити хлюпеньке пластикове сміття без маркування. Отож придбала цей набір - і довольна, як слон!
- Достоинства:
- Все міцне, якісне, компактне, свою роботу робить. Раджу завести ще одну тряпочку для стелі і стін. Я, коли вперше гарно пройшлась по стелі (вроді ж чиста, ага), була в шоці, якою сірою стала біла мікрофібра! (Терти обов'язково сухою)
- Недостатки:
- Фарба з металевої ручки легко здряпується - але то естетика, і на роботу не впливає.
- Яковлева Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный набор ! Мою пол теперь с удовольствием. У нас длинношерстный чихуахуа и от него бывает довольно много шерсти, так вот с этой шваброй я даже не подметаю перед мытьём . Моп отлично собирает шерсть , правда не на себя, а перед собой, что для меня абсолютно не является недостатком. Я первый раз прохожусь 8-ми образными движениями по полу, собирая сор и шерсть в клубочек , который убираю салфеткой, а второй раз протираю начисто. Быстро и удобно для ежедневной уборки в коридоре-кухне.
- Достоинства:
- Классно собирает мусор, шерсть, отмывает пятна и при этом руки остаются сухими и чистыми. Удобное ведёрко.
- Недостатки:
- Для себя не нашла , разве что сама не моет , приходится сопровождать )))
- Анна А***Продавец: Rozetka
Лёгкий и универсальный набор
Сделано в наборе так что бы уборка не была в тягость
С умом продуман отжим в ведре и достаточно легко нажать педаль отжима и на насадке швабры необходимая влажность для уборки остаётся
Практичный набор!- Достоинства:
- Легкость универсальность
- АниткаПродавец: Rozetka
Пользуемся шваброй в общаге, агитируем на весь блок купить такие же) в комнате ни одной пылинки)) и меньше тараканов тепепь, пол ведь больше не липкий))
- Достоинства:
- Легко использовать, цена, качество
- АняПродавец: Rozetka
Компактная швабра отлично поместилась в подсобке. Легка в использовании и очень комфортная. Заставила мужа помыть пол, даже не возмущался магия
- Достоинства:
- Комфорт, цена, качественно выполнена, быстра доставка
- Недостатки:
- Не узнаю своего мужа
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова швабра,придбала для себе тому,що за кордоном нею працювала,дуже сподобалась тим,що непотрібно згинатись,викручувати,мочитити руки,Я задоволена!Рекомендую!
- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Не має
- КравченкоПродавец: Rozetka
Європейські спеціалісти добре зробили набір для прибирання. Легке відро з практичного пластику не займає багато місця. Продумали віджим завдяки якому на насадці не буде зайвої води.Поєднання мікрофібри і абразивних ворсинок з поліестеру дозволяє видалити стійкі плями і бруд, зібрати дрібне сміття!Якість швабри теж вражає. Металева ручка в поєднанні з телескопічним регулюванням довжини дає можливість підлаштувати довжину під людину!
- ПашаПродавец: Rozetka
Купил пару таких швабр для сьемных квартир, пользоваться удобно, хорошо выжимает, много места не занимает, качество достаточно хорошее, своих денег стоит.
- Достоинства:
- Компактность, качество.
- НИна К***Продавец: Rozetka
Очень удобный набор.Ведро не сильно громоздкое, что хорошо для экономии места и в то же время в нем легко отполаскивается швабра.Внутри на стенке ведра расположена шкала, по которой можно сориентироваться по максимальному количеству наливаемой воды.
- НИна К***Продавец: Rozetka
Отличный набор в своём исполнении. Вместительное качественное ведро с отжимом и телескопическая трубка швабры хороший помощник для уборки
- Н К***Продавец: Rozetka
Чудовий набір який може задовольнити людей у прибиранні оселі. Відро з віджимом добре продумано та завдяки віджиму не потрібно турбуватися за залишкі вологи непотрібної на насадці швабри
Буде саме та частина вологі яка потрібна для прибиранні. Це дуже добре коли стосується мити ламінат або паркет.
Якісна насадка турбується про поверхню підлоги не пошкоджує неї. Завдяки насадці можна мити не лише підлоги але застосувати для вікон. Це дуже добре коли швабра регулюється по довжині.- Недостатки:
- Не знайдено
- Анна А***Продавец: Rozetka
Купила цей набір не так давно,дуже задоволена на сьогодні результатом прибирання квартири.швабра чудово миє поверхню як ламінат так і плитку,вона обертається на 360градусів ,що дає змогу вмити труднодоступні місця під ліжком і в кутах приміщення.відро оснащене віджимом що дає вичавити моп до оптимальної вологості і розводів на поверхні не залишає.прала моп в машинці ,якість насадки не змінилась.
- Александр А***Продавец: Rozetka
сегодня хотел бы поделиться своими впечатлениями о помощнице по дому - швабре от фирмы Vileda. А именно о комплекте для уборки от Vileda под названием Ultramax.
Вот в такой вот яркой и не слишком громоздкой коробке от поставляется. ведро с системой отжима и швабру, то есть комплект 2 в 1 для уборки.
что наш пол будет идеально чист, без разводов и царапин;
после использования только позитивные впечатления- Достоинства:
- Маневренность, качество, легкость использования, чистота в доме
- ТаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мерседес серед швабр.
Це вже третя.
Придбала додому, батькам, в офіс прибиральниці.
Поясниця дякує.- Достоинства:
- Дістає скрізь, викручується легесенько, миє добре.
- Недостатки:
- Ручка з часом роздовбується там, де скручується.
Можна купити цієі ж ТМ цільну.
Представник постачальникаТетяно, дякуємо вам за замовлення та відгук.
Раді, що не вперше можемо бути корисними )
Здоров'я вам та вашим рідним!
І звичайно ж, чистої підлоги без зусиль.
- Неля Ч***Продавец: Rozetka
Вже вдруге купую цей набір , а я дуже трепетну відношусь до цього. Я люблю чистоту і зручність. Коли я купила цей набір то багато не очікувала, але він перевершив усі мої очікування . Супер зручна швабра яка вимиває все на світі. Подобається що вона з мікрофібри і не лишає розводів. Я не користуюсь хімією , але вона чудово справляється і без неї. Дуже зручно що відро зразу автоматично віддимає насадку і не потрібно як коли ь робити це руками. Не залишає надлишкової вологи на підлозі. Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Зручність, прибирання стало вдвічі швидше
- АннаПродавец: Rozetka
«Vileda UltraMax» – простое решение всех бытовых проблем.Идеально чистый пол).Никаких разводов и лишней воды. Идеально чистый пол за считанные минуты.Избавит от тяжелой необходимости двигать мебель, чтобы добраться до труднодоступных участков.лучшее преобретение для тех кто ценит ручную кучественную влажную уборку
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно хотіла цей набір. Як на мене, найзручніший варіант в цьому сегменті.
- Достоинства:
- Зручність
Представник постачальникаВітаємо, Вероніко!
Дякуємо вам за замовлення та відгук.
Щиро раді, що ви залишилися задоволені.
На майбутнє, змінний моп до швабри можна буде замовити тут ссылка
Легкого й комфортного прибирання вам разом з Vileda!
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это чудо швабра жалею только, почему не купила раньше, моет все особенно плитку кафель у меня кухня 20кв м уьорка стала на много проще и с удовольствием рекомендую всем такое чудо
- Достоинства:
- 5
- Недостатки:
- Не нашла
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасный набор для уборки квартиры. Швабра залазит даже в самые узкие/низкие места под кроватью.
- Достоинства:
- Компактный, хорошо собирает ворс, не слазит "тряпка" со швабры, маневренная
- Ткаченко в***Продавец: Rozetka
Хороший набор. В коробке набор упакован ведро швабра и насадка. Легко всё складывается. По виду качественный. После первого использования хорошие впечатления. Лёгкая швабра качественная насадка и отличный результат уборки.
- ОбщежитиеПродавец: Rozetka
Набор купили в общежитие. В коридоре ленолиум и как не отжимали воду пол скользкий. А вот благодаря этому набору уборка изменилась. В ведро установили отжим а швабра оснащена насадкой которая моет не оставляя за собой грязь и лишнюю жидкость
- Юлія Л***Продавец: Rozetka
Практичный помощник для уборки.Ведро оснащено удобной ручкой, которая, как я расскажу чуть позже, при полностью собранной и установленной системе отжима спокойно ходит по своей траектории от борта к борту.
На дне есть специальное углубление для удобства выливания воды
Идеальный вариант для уборки - НИна К***Продавец: Rozetka
Классика в современном исполнении
Хороший помощник для уборки
Удобное вместительное и лёгкое ведро в котором есть отжим и теперь руками не надо отжимать
И классическая форма швабры с отличной насадкой которая идеально вымывает поверхности - Юлия В*** КибенкоПродавец: Rozetka
Классическая прямоугольная форма швабры которая идеально легко делает чистоту поверхности пола
Удобная в применении
Ведро с отжимом так же упрощает работу уборки
Шикарно и легко удаляя лишнюю воду что делает уборку без излишков воды на поверхностях - Юлия В***Продавец: Rozetka
Якісне прибирання за допомогою якісних помічників
Гарно прибирати за допомогою швабри з телескопічною трубкою та з практичним миючим матеріалом на ній
Відро оснащено від димом що спрощує роботу вологого прибирання - ЮляПродавец: Rozetka
Хорошо продумано для уборки
Удобное ведро с отжимом и швабра с телескопической трубкой
Качество материала которое использовали для ведра и швабры на очень высоком уровне
Удобная влажная уборка в помещении без разводов и лишней воды на швабре - Вікторія Р***Продавец: Rozetka
Довго просила чоловіка купити її для мене (бо вона не з дешевих) і от нарешті отримала її. Чесно сказати зразу сподобався дизайн швабри. Вона виглядає стильно і сучасно. Також сподобалось відро яке має автоматичний віддим і руки залишаються сухі . Також відро має металеву ручку що є великим плюсом . Зручно виливати воду через носик, нічого не витікає на підлогу. Також не залишає розводів і вологості на підлозі. Ціна відповідає якості . Річ варта уваги.
- Достоинства:
- Чудова зносостійкість
- Герасимова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швабра ПРОСТО ОТЛИЧНАЯ!!!! я очень довольна. Легко с ней научилась справляться и дома стало в разы чище. Рекомендую к покупке. Действительно собирает грязь - у меня три кошки и собака. И она весьма облегчилв жизнь, полы чистые. Даже с шерстью справиться.
Только один нюанс - насадка из микрофибры вытаскивает грязь пыль и шерсть из самых укромных уголков и формирует некую кучку)) а убирать её нужно вручную - по крайней мере в МОЕМ СЛУЧАЕ.- Достоинства:
- Дома стало чисто благодаря этому комплекту. Не болит спина. В любой удобный момент можно протереть, потереть и отмыть ЛЮБОЕ загрязнение с пола. Особенно если использовать средства для уборки. СУПЕР!!
- Недостатки:
- Пока не нашла.
Представник постачальникаДобрий день, Олено. Дякуємо за відгук, нам приємно, що Ви оцінили всі переваги нашого продукту. Ми завжди працюємо над тим, щоб полегшити ваші щоденні побутові справи.
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швабра-мечта!
Очень много перепробовала самых разных вариантов швабр, но такая как это!!!
Получаю удовольствие от уборки, играюсь второй месяц и ОЧЕНЬ довольна!- Достоинства:
- Удобная в обращении, ловкая и самое главное достоинство в том, что руками ты трогаешь тряпку только два раза, когда одеваешь и когда снимаешь со швабры!
- Юлия Ю***Продавец: Rozetka
Хороший практичный набор
Материалы используемые для изготовления качественные
Хорошо продумана телескопическая трубка которая позволяет выставить нужную длину
Ведро с отжимом хорошо отжимает лишнюю воду и вкладная уборка происходит идеально - Седова А***Продавец: Rozetka
Шваброй пользуюсь месяц.Покупкой довольна.Хорошая,уверенная в использование ручка.Насадка сделана крепко,качественно,впитывает отлично влагу.Ведро:стильно выполнено,пластик хорош,плотный;ручка металлическая с держателем.Легко забираешься под мебель,в углы и другие труднодоступные места!
- Достоинства:
- Манёвренность,качество,легкость использования!
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Валентина Ю***Продавец: Rozetka
Швабра супер. Просто її обожнюю адже користуюсь в своїй роботі кожного дня. Швидко і якісно усе відмиває. Великий плюс незаймає багато місця. Раджу всім.
- Міша Р***Продавец: Rozetka
Швабра яка потрібна у кожному сучасному домі. Дуже економить час на прибирання. Можна швидше прибрати ніж з іншими аналогами раджу усім. Сама головна перевага даної моделі зручність і компактність.
- Маряна Р***Продавец: Rozetka
Для зручного прибирання в дома саме те, що треба. Швидко відмиває добре викручується. Дуже задоволена і покупкою і сервісом розетки.
- Достоинства:
- Хороша ціна
- Любомир Р***Продавец: Rozetka
Хороша швабра. Користуюсь із задоволенням. Якісно зроблена негнеться видно, що довго буду коиистуватися. Швидко прислали, добре запакували.
- Достоинства:
- Дуже якісно зроблена