Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Губка-металическая Vileda Inox Power Pad 2 шт (4023103172036)

Оценка пользователей 4.9/5
  • AI аналіз відгуків
    64 відгуки:  98% позитивні, 1% нейтральні, 1% негативні
    Покупці переважно у захваті від Vileda Glitzi Power Inox. Відзначають ефективність при очищенні навіть найскладніших забруднень, довговічність та комфорт у використанні. Губка не ржавіє, не втрачає форму, не шкодить рукам і посуду, не залишає подряпин, легко очищується й не забивається сміттям. Порівняно зі звичайними металевими скребками має набагато кращу функціональність, хоча окремі користувачі зазначають, що ціна вища, а іноді розмір може бути незручним. Загальна оцінка продукції позитивна, багатьом вона здається найкращою на ринку у своїй категорії.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Тетяна

Спочатку скептично поставилась, бо форма незвична і якось він дивний. На справі всі пластикові, м'які металеві, жорсткі металеві шкребки і поряд не стоять з цим . Не дере поверхню, але при цьому чудово вимиває бруд. Не шкодить рукам навіть при активному терті. Він легко самоочищується, якщо по аналогії з тим як ми тканину трем коли на речах пляма - чистити таким чином шкребок (чиста поверхня шкребка відтирає місце де застрягли шматочки їжі чи бруду). На фото шкребок який я відкрила в кінці червня (умовно буде пів року, хоча насправді більше) і новий. Нові купила заради порядності вже, а не тому що треба було замінити тому старий спокійно піде на прибирання)

Треба трохи звикнути до нього, але точно можу сказати, що це одна з кращіх побутових знахідок

Достоинства:
    Кращій шкребок в моєму житті
  • Ольга П***

Після місяця інтенсивного використання він як новий. Що я їм тільки не драїла, навіть мангал. Однозначно краще тих металевих пружинок

• Павло П***

Для миття шампурів та гриль решіток краще не знайти
    Також чистить бульбу

• Олексій

Классная
    Посоветовали продавцы в магазине как самый долговечный шкребок - служит уже больше месяца, а на вид как новый
    Гриль- сковородку отмывает буквально за минуту
    Не забивается остатками пищи

Достоинства:
    Неубиваемая

Добрий день, Олексій. Дякуємо за відгук, нам приємно, що ви оцінили всі переваги нашого продукту. Ми завжди працюємо над тим, щоб полегшити ваші щоденні побутові справи.

• Поліна К***

Краще за металеві скребки, беріть — не пошкодуєте

Достоинства:
    Міцна, гарно чистить, довго не зношується
    Недостатки:
    Дорогувато, але ця якість того варта
  • Синельник Е***

Просто лучшее, что есть у меня на кухне из тряпочек! Чистит всё намного лучше обычного металлического скребка, при этом не выглядит как кошмар и не ржавеет.

• Александр

Классная губка. Лучше, чем с массмаркета. Не застревает так, как в обычной. Хватает надолго.

Достоинства:
    Долговечная, не застревает еда.
    Недостатки:
    Нет.
  • Слава

Я вражена!!! Перемила весь брудний посуд в селі у бабусі цією мочалкою, вона віддерла весь застарілий жир, але звісно це потребувало зусиль. Хочу похвалити якість губки, бо після всіх знущань вона лишилась як нова! Звичайний металевий йорж розлазиться і не зручно користуватись, а Віледа це чудо! Щиро рекомендую мати її всім.

Достоинства:
    Міцна та зручна
    Недостатки:
    Жодних

Добрий день! Дякуємо за відгук! Легкого й комфортного господарювання вам разом з Vileda!

• Світлана Ф***

Дуже якісні штучки, якщо хтось дивиться Аурікатарину - аналог їхнього стіл дедді, відгризають будь-які забруднення.

Достоинства:
    Якісні
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день, Світлано. Дякуємо за відгук, нам приємно, що Ви оцінили всі переваги нашого продукту. Ми завжди працюємо над тим, щоб полегшити ваші щоденні побутові справи.

• Ольга С***

Отличная губка! Функциональная,удобная,эстетичная, просто блеск! Рада,что открыла ее для себя.

Достоинства:
    Много
    Недостатки:
    Не выявлены
  • Ирина В***

10/10. Купила бы и родственникам. Качество отменное!

Достоинства:
    Прекрасно справляется с загрязнениями - пригоревшим молоком, остатками разогретой пищи, жировыми и известковыми загрязнениями.
    Недостатки:
    Цена. Брала по акционной цене, но хотелось бы по более доступной цене. Но цена тем не менее соответствует отличному качеству - не разразится, прекрасно удаляет загрязнения. Прополоскав, отжал, оставил просохнуть - и губка как новая.
  • Алина А***

Отличная губка. Металлические круглые скребки давно заметила на эти, тк те подходят лишь для чугуна и для котелков на вылазку, а эти более нежные, можно и дома использовать.

• Алина А***

+ быстро отмывают посуду из нержавейки, а также мойку из нержавейки (для чего и использую)

• Світлана Г***

Ідеальні вистачає на дуже довго найкращі з тих якими користувалась значно полегшують прибирання дуже дякую)))

Достоинства:
    Можна чистити молоду картоплю...виходить якісно і швидко це як додаткова опція)))
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Алена

Шикарна губка. До цього користувалась металевими круглими, різних фірм, але всі вони через декілька днів втрачали форму, забивались сміттям та викидались. Ця губка дуже дбайливо відчищає поверхню, не втрачає форму. Періодично я прочищаю її киплячим розчином з содою і вона як нова.

Достоинства:
    Не пошкоджує поверхню. Довговічна
  • Элеонора Б***

Губка супер!Нарешті знайшла металеву губку яка не ржавіє та не втрачає своєї форми.Доречі дуже класно нею чистити молоду картоплю

Достоинства:
    Не ржавіє
  • Виктория К***

Це щось про що я раніше не знала і тепер раджу всім)
    Ідеальні шкребки для кухні, в порівняння з круглими зовсім не йдуть. Вони вартують своїх коштів на всі 100 %.

Достоинства:
    Не розтріпуються, не забиваються крихтами, чудово справляються з покладеними задачами)
    Недостатки:
    Жодних
  • Людмила

Кльова губка (губки)! На фото після декількох використань, поки що не змінилась. До того ж вона м'яка і впитує воду з миючим по типу звичайної губки. Не шкодить рукам і набагато зручніше звичайної. Рекомендую, якщо вас не засмучує їх ціна!

Достоинства:
    Вище зазначені
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Олена

В користуванні одна вже більше 2 місяців і поки заміна не потрібна. Спочитку упереджено до неї ставилась, але з каструлями, формами для випікання і деками справляється чудово, при цьому її саму легко відмити від залишків їжі і сохне швидко.
    Дуже рекомендую!

Достоинства:
    Приємна на дотик, не коле і не шкрябає руки, добре справляється з присталою їжею
    Недостатки:
    не виявила
  • Володимир К***

Находка года 10/10

Достоинства:
    Долговечеая
  • Олена Н***

Губка супер. Рекомендую

• Світлана К***

Купила вперше. Дуже задоволена. Губка приємна на дотик. Швидко і якісно відчищає бруд. Супер.

Достоинства:
    Відчищає якісно
  • Ольга П***

Реально чудові

Вітаємо, Ольго!
      Дякуємо вам за замовлення та відгук.
      Щиро раді, що губки вам сподобалися, нехай прослужать довго.
      Легкого й комфортного господарювання вам разом з Vileda!

• Наталія С***

Подобається гарно миє

Достоинства:
    Не крихка

Наталіє,
      дякуємо вам за замовлення та відгук.
      Легкого й комфортного прибирання та господарювання вам разом з Vileda!

• Анастасия Ф***
    Продавец: Rozetka

Отличная металлическая губка, удобная в использовании. Действительно заменяет 3-4 обычных металлических шкребка!

Достоинства:
    Цена/качество
  • Олег Б***

Брать ці губки як заміна для шкребків. І це досить приємна річ.
    Через те, що це губка, яка зверху покрита цим металив кожухом - її досить зручно використовувати і вона досить зносостійка. Це не грьобані шкербки, які через 2-3 використання виглядять жахливо і ними вже не зручно користуватись.
    Я використовую в основному для плити, також мию зовнішне дно сковороди, і робочі поверхні які буває забризгує олія при готовці.

Достоинства:
    Зручні, досить довго можно використовувати.
  • Юлія Л***

Товар прийшов вчасно

Достоинства:
    Дуже добре відмиває бруд. Довго можно користуватись
  • Нина Ш***

Лучшая губка из когда-либо созданных!
    Никогда не думала, что так понравится губка, но губка просто супер! Очень прочная, совсем не изменилась при продолжительном использовании. Действительно эффективно и комфортно отмывает даже пригоревшие загрязнения. К тому же сама легко моется. Очень довольна!!!

• олександр с***

Металеві губки дуже сподобалися.З часом буду поновлювати.

Достоинства:
    Відмінна якість.
    Недостатки:
    _
  • Любов

Випадково натрапила на ці губки, шукала заміну металічним. Вони не дешеві, але орієнтувалася на виробника так,як вже мала у використанні інші товари Viledи.Губки виявилися якісними,чудово справляються з функцією коли треба щось "відчухати". Гарно спінюють миючий засіб. Мені сподобались.

• Ірина П***

Купую лише дані губки, якість відмінна, вистачає надовго.

Достоинства:
    Якість
  • Ольга

Дуже гарна губка, не коле руки, добре видаляє стійкі забруднення без пошкодження поверхонь, гарно промивається водою.

Достоинства:
    Добре видаляє стійкі забруднення без пошкодження поверхонь.
    Недостатки:
    Немає.
  • Анастасія

Гарна губка, віддирає буквально все, пригорілу сковорідку, каструлю з засохлою гречкою
    Зручніша і приємніша за оці звичайні металеві губки

Достоинства:
    Круто працює
    Недостатки:
    Треба уважно ознайомитись які матеріали можна нею терти, бо легко зіпсувати наприклад тефлон
  • Людмила

Ці губки просто знахідка! Мало того, що вони дуже довго служать, так і більш лагідно відчищають різні поверхні, як наприклад емальовоні поверхні, такі як "противень" в духовці. Також набагато приємніше ними користуватися ніж звичайними металевими йоршиками, а ще вони м'які та піняться, якщо користуватися миючим.
    Коротше кажучи, все в одному, і комфорт і практичність і довговічність.

Достоинства:
    Супер!
  • Олена

Зручна та якісна.

Вітаємо, Олено!
      Щиро дякуємо вам за замовлення та чудовий відгук.
      Нехай користування буде зручним, а господарювання — приємним!

• Ольга С***

Не знаю як користувалася до цього звичайними металевими губками...але після цих ніколи до них не повернуся. Виконує функції на 100%.

Достоинства:
    Найкращі губки
    Недостатки:
    Їх не має
  • Руслан

Виконує свої функції на 100%.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день! Дякуємо за коментар!