Отзывы покупателей о Сушилка Vileda King Indoor Dryer (4023103202139)

Оценка пользователей 4.04/5
  • AI аналіз відгуків
    50 відгуків:  позитивні — 65%, нейтральні — 10%, негативні — 25%
    Сушарка для білизни Vileda отримала змішані відгуки — більшість користувачів відзначають її міцність, місткість, зручність та лаконічний вигляд, однак є значна частка скарг на якість пластику, ламкість окремих деталей, а також ранній вихід з ладу у деяких випадках. Головні сильні сторони: стабільність, багато місця для білизни, компактність та легкість у використанні; головні недоліки — ненадійність пластику, ламкість кріплень, недосконалість деяких аксесуарів та скарги на збірку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ткаченко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Користуюся сушаркою вже певний час і загалом залишився задоволений покупкою. Для квартири підходить дуже добре — займає небагато місця, легко складається та без проблем переноситься. Конструкція виглядає надійною та стійкою, навіть коли сушарка повністю завантажена речами.

Подобаються достатня висота та ширина секцій — можна нормально розвісити як футболки чи рушники, так і довші речі. Окремий плюс за зручність у щоденному використанні: швидко розкладається, ніжки стоять рівно й не ковзають по підлозі.

Металеві прути нормальної товщини, речі не провисають занадто сильно. Також сподобалося, що у складеному вигляді сушарка компактна і її легко сховати.

Єдине, що помітив — через пластикові кріплення на ніжках у складеному стані вона трохи товстіша, ніж очікував, але на практиці це не створює якихось проблем.

Загалом хороша сушарка за свою ціну, для щоденного використання можу рекомендувати.

Достоинства:
    Містка, стійка, легко складається, не займає багато місця, зручна для щоденного використання.
    Недостатки:
    У складеному вигляді трохи товстіша через пластикові кріплення на ніжках, але це незначний момент.
  • Олександра Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Користуюся вже дава роки, якісна.

• Тетяна Ш***

Витримує багато білизни.

Достоинства:
    Зручна, компактна
  • Олена К***

Ок))

Добрий день! Дякуємо за коментар!

• Світлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Користуюся сушаркою вже тривалий час. На сьогодні нарікань на якість товару немає. Після отримання сушарку склала власноруч і тут головне - гарно закріпити пластикові фіксатори. Подобається, що сушарка легка і міцна, компактно складається, економлячи місце у квартирі. Завдяки колесам сушарка легко переміщається та багато місця не займає. При цьому вона доволі містка і, що для мене важливо, - височенька. Єдине зауваження: пристрій для маленьких речей невеликий і погано тримає шкарпетки (потрібно призвичаїтися). Загалом річ якісна, сучасна, функціональна. Рекомендую.

Достоинства:
    Легка та міцна, компактно складається
    Недостатки:
    Пристрій для маленьких речей не дуже добре тримає шкарпетки

Вітаємо, пані Світлано!
      Дякуємо вам за замовлення, відгук та рекомендацію.
      Щиро раді, що ви задоволені Сушаркою Vileda King Indoor Dryer

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Дуже зручна та практична сушарка!

Достоинства:
    Досить містка – легко вміщує кілька машин прання. Товсті прути добре тримають форму, не прогинаються, навіть коли одяг важкий. Конструкція міцна, але водночас легка – легко переносити та розкладати. Сушарка стійка, нічого не хитається. Дуже задоволена покупкою.
    Недостатки:
    Недоліків не знайшла – все продумано до дрібниць. Рекомендую!
  • Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

В перші тижні відвалилась перша струна. Протягом року повідривались майже всі. Довелось спочатку скотчем скріплювати, потім проводити «модернізацію» цьої шайтан-машини

Достоинства:
    Виглядає гарно
    Недостатки:
    Недовговічність

Вітаємо, пане Василю! Дякуємо за відгук! Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням ссылкаі ми спробуємо усунити всі недоліки.

• Ліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Користуюсь більше року.Дуже подобається .Гарно виглядає.Зручна у користуванні.Вмістка

• Ирина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Сушка хорошая. Вешала одежду с плечиками, все выдержала. Устойчивая не падает.

Достоинства:
    Устойчивость
    Недостатки:
    Пока нет
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Купувалась тільки через товсті стрижні, але через 4 місяці використання вони почали відпадати у місцях з'єднання з каркасом. За таку ціну можна декілька дешевших взяти і вони прослужать довше...

• Василь

Повністю згоден. Така сама проблема

• Дмитрий Д***

Сушилка топ, доволен покупкой

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Досить містка (2 стандартних прання, буває навіть три якщо багато невеликих речей) та в той же час не займає багато місця при зберіганні (легко становиться між стіною та бойлером).
    Конструкція міцна, сушарка не хитається, прути не гнуться та з алюмініюю (було важливим фактором, бо попередня сушарка залишала іржаві цятки).
    Щодо прутів то є ще один великий плюс – вони товсті, тому складка якщо і залишається, то невелика і її легко випрасувати (на відміну від тонких металевих прутиків що доводили до сказу)
    В користуванні вже більше півроку - зауважень жодних, одні плюси (ще й італійське виробництво), тому рекомендую.

• Элен М***

Пришла бракованная- возврат

• Лукіянова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Купила сушилку у вересні 2023року.Я в шоці -це нічого не сказати,вже відпала одна ламелія ,на яку вішати речі.1700грн витратила і за такі кошти зроблено пахабно сушилку!Не рекомендую!Звертання до Розетки"Чи є гарантія на сушилку?

• Женя

написано, що гарантія 14 днів

Шановний клієнте,
      Дякуємо за ваш відгук і замовлення сушарки Vileda. Нам дуже шкода дізнатися, що ви зіткнулися з такою проблемою.
      Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість товарів, і більшість клієнтів Vileda залишаються задоволеними їх використанням.
      Передали вашу скаргу виробнику, щоб звернув увагу на кріплення прутів цієї моделі сушарки.
      Щиро сподіваємось, що подальший досвід з товарами Vileda буде приємним.

• Ірина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Сушарка стійка, містка. Але от через рік почали відпадати палиці на центральній секції(

Вітаємо, Ірино!
      Дякуємо за замовлення та ваш відгук.
      Ми намагаємося пропонувати максимально якісний товар для споживачів.
      Дуже шкода, що з вашою сушаркою сталася така ситуація.
      Зі свого боку, ми додатково перевіримо дану модель на виявлення потенційних слабких місць, щоб уникнути проблем з якістю товару в майбутньому.

• Олена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Якість жахлива. Не рекомендую. Після 2 місяців використання викидаю на смітник.

Недостатки:
    Низька якість збірки
  • Владислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Отличная сушилка, качественная и цена доступная, рекомендую

• Ліна

Користуюсь із задоволенням.Легка.Устойчива.

• Юлия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Першого дня при використанні вона зламалася. Відлетіли ніжки з одного боку, болти прорвали цю пластмасу. Не рекомендую категорично!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Жахлива

Вітаємо, Юліє!
      Дякуємо вам за замовлення.
      Зверніться, будь ласка, в службу техпідтримки Розетки, та зробіть повернення або заміну. Ми проаналізуємо товар та причини поломки та передамо інформацію виробнику для врахування та вдосконалення товару.

• Никита М***

Гарна якість!)

• Антонина Г***

Удобная

Достоинства:
    Вместительная
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Даже не думал что есть такая разница в сушилках - на фоне всех этих Евроголдов, Еврохоумов эта вообще космос - стоит ровно, не шатается, не складывается сама по себе. Отдельно стоить заметить что довольна высокая - джинсы и близко до пола не достают

Достоинства:
    Сушка Топчик
  • Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Дешевий пластик, зламалися кріплення за місяць користування. Не раджу, одноразова покупка

Достоинства:
    Недостатки:
    Не надійний пластик
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Куплена зі знижкою - за цю суму якість абсолютно достойна. Все змонтувалось, стало на місця. Єдине - хотілося б, щоб штамповані пластмасові деталі були трошки акуратніше оброблені по краях. Все решта на висоті. Сушарка набагато вища за мій старий дешевий варіант, тобто простирадла і підковдри не будуть краями волочитися по підлозі. Не зрозуміла приколу з колесиками - вони наче як не сильно дістають до поверхні, хіба може сушарку треба навантажити білизною.

Достоинства:
    Міна, товсті прутики, добротний вигляд
    Недостатки:
    В інструкції немає української мови, але скласти легко і без наявності інструкції.

Тетяно,
      дякуємо вам за замовлення та відгук.
      Про українську мову в інструкції зауваження взяли в роботу.
      Нехай сушарка прослужить довго.

• Оксана С***

Неймовірно зручна сушарка

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Олексій

На вид добротная сушилка
    Дополню отзыв по использованию

Дополнение
      Более 3 месяцев регулярного использования- нареканий вообще нет.
      Вмещает 2 полные стирки (с размером одежды xl/2xl).
      Устойчивая.
      Стоит на открытом балконе - пластик не треснул на минусовой температуре, с металлом все ок (прутья из алюминия - тут понятно что ничего им не будет, ноги стальные - следов ржавчины нет, значит покраска хорошая)
      Единственный момент - при раскладывании надо приспособится как фиксировать ножки в пластиковые пазы, но за 2-3 раза привыкаешь.
      Рекомендую

• Владимир Б***

Товар гарний,доставка цей раз на 3

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

В цій сушарці тільки 2 колесика з однієї сторони. Колесики не зручні в використанні. Невеличка подряпина емалі і один прутик трішки вигнутий. Загалом гарно виглядає.

Достоинства:
    Гарно виглядає, товсті прутики, легка
    Недостатки:
    Тільки 2 колесика з однієї сторони, не зручно пересувати. Трішки є подряпини. Один прутик трішки вигнутий.
  • Мария З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Дуже класна сушка. Виглядає міцно та якісно. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Перемучился с более дешевыми сушилками, у которых прутья начинают отлетать через месяц-второй.
    У этой прутья толстые, за год использования - как новая

• Алексей Л***

Отлично

• Галина Д***

Дуже якісна сушарка

Достоинства:
    Металева, дуже стійка. Спободався дизайн: бічні крила розташовані під кутом до підлоги, що дозволяє швидше висушити вузькі довгі речі типу штанів чи суконь.
    Недостатки:
    1. Деякі прути на основній частині менш якісно закріплені і трохи бовтаються, є побоювання, що відламаються.
    2. Немає коробки, сушарка запакована просто в целофан
  • Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Легка,дуже зручна, стійка .

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бело-серый

Розламалось кріплення ніжки після першого використання. Впала з білизною. Не зручна у використанні, якщо потрібно її прибирати.

Оксано,
      проінформовані, що ваше звернення пропрацьоване службою техпідтримки Розетки.
      Нам шкода, що придбаний вами товар мав дефект.
      Приносимо свої вибачення за витрачений час та зіпсований настрій.
      Сподіваємося, що у Vileda ще буде можливість змінити ваше враження про товар на краще

Легка та компактна!

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Колеса на ніжках не дуже зручні, але не критично
  • Павло

Якісна та містка