- Ксенія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Якість відмінна, безмежно рада що знайшла і замовила! У нас двоє котів, і це велика проблема знайти постіль, до якої не буде приліпати шерсть, з усіх варіантів які ми перепробували- це наш фаворит. Будемо замовляти ще
- Достоинства:
- Якість тканини, можливість замовити два простирадла
- Недостатки:
- Не знайшли
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70
Гарний комплект. Поки Все влаштовує.
- Достоинства:
- можна вибрати свій колір
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Хай постіль тішить вас довго і дарує комфортний відпочинок!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70
Хороша тканина та якість принту, дуже задоволена.
- Соломія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70
Неймовірна постійна білизна! Рекомендую все як на фото і навіть краще ! Класна якість , дуже задоволена))
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Дуже подобається
- Достоинства:
- Приємне на дотик
Неодноразово прала - так само чудово виглядає - Недостатки:
- Не помітила
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Дякуємо за замовлення получили вчасно.Комлект білизни супер.
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70
Шикарная постель. Качество ткани супер. Плотная. Купила ещё несколько комплектов
- Достоинства:
- Все. Ткань.цена. качество
- Недостатки:
- Инна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70
Дуже ніжна і гарна білизна. Рекомендую