Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Сумка слинг через плечо мужская Vintage leather-20077 Черная

Оценка пользователей 4.88/5
  • AI аналіз відгуків
    75 відгуків:  92% позитивних, 5% нейтральних, 3% негативних.
    Всього проаналізовано 75 унікальних відгуків. Покупці вважають сумку Vintage Leather дуже якісною, місткою та практичною для повсякденного використання. Основними перевагами названо якість матеріалів й пошиття, зручність у користуванні, велику кількість відділень та універсальний дизайн, який підходить як для чоловіків, так і для жінок. Невеликі зауваження стосуються довжини ременя, специфіки перемикання карабіна, кількості кишень для дрібниць та деяких нюансів кольору або фасону. Переважна більшість відгуків відзначає чудове співвідношення ціни та якості.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Неплохая сумка для повседневной носки.

Достоинства:
    Качество, вместительная, легко стирается.
    Недостатки:
    Как по мне вроде не хватает двойных замков на молнии.
  • Оксана В***

Якісна сумка!

• Олег К***

Чудова сумка

Достоинства:
    Якість, гарний пошив.
  • Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна сумка, норм якість.

Олексій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ігор М***

Отличная рекомендую

Ігор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Євген Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумка просто классная. Подходит и на левое и на правое плечо. Материал хороший, как и фурнитура. Если думаете брать или нет, то я вам посоветую покупать однозначно.

Достоинства:
    Материал, фурнитура, возможность менять плечо
    Недостатки:

Євген, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Дарья З***

Хорошее качество

Дар'я, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Доволі вмістка, достатньо карманів.
    Не сподобався ремінь, він задовгий.

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

Станіслав, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук . Бажаємо приємного користування.

• Белан Е***

Якість гарна,я задоволена

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Сумка гарної якості .
    Сину сподобалась .
    Рекомендую

Ольга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

Сумка клас!

Достоинства:
    Якість та вмістимість
  • Наталія О***

Гарна сумка

Достоинства:
    Містка, хоч і невелика
    Недостатки:

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Геннадий А***

Відмінна сумка дякую !

Геннадій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Андрей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова сумка. Якісний матеріал і дуже зручна.

Андрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Богдан Ж***

Сумка супер.

Достоинства:
    Великої в містка та багато відділень.
    Недостатки:
    Як на себе не виявив.

Богдан, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороша сумка.

Достоинства:
    Зручна, містка.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Віталій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Чудова сумка, виміру велика, приємна тканини, зручна шлейка, вдосталь відділень для різних речей

Достоинства:
    Зручно носити як спереду так і на спині, з права чи ліва.

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр С***

Норм!

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Супер, это уже моя вторая сумка под этим брендом, рекомендую

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

Владислав, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Кирило В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна сумка, хороший матеріал, достатньо відділів, зручна. Задоволений. Вчасна доставка

Недостатки:

Кирило, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника

• Олег Л***

СУМКА ЧУДОВА.РЕКОМЕНДУЮ.

Достоинства:
    ЯКІСТЬ МАТЕРІАЛУ.
  • Олег М***

Зручна сумка

Олег, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Віктор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Був би радий як би зовнішні замки на відкривання були двох стороні

Достоинства:
    Якість , практичність і зручність

Соответствует

Віктор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудова сумка, використовую кожен день.
    Єдине що б я змінив, це карман зі сторони тіла зробив би застібку горизонтальною, а не як тут

Достоинства:
    Чудова вмістка сумка, гарні матеріали, відсутній "хімічний" запах
    Недостатки:
    не знайшов
    • Соответствие указанным размерам

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прекрасна сумка.Кількість кишень відповідає моїм бажанням.Якість на висоті.

Достоинства:
    Якість.Кількість кишень.І ціна,бо брав під акцію.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отримав. Для повсякденного використання-супер. Дуже практична, вмістовна, продумана. Дякую

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дякую. Гарна сумка-ціна, якість.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Не бачу.
  • Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хаки

Товар відповідає опису. Рекомендую!

Достоинства:
    Зручний, компактний, якісний товар.
    Недостатки:

Валерій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хаки

Сумка якісна, зручна, практична, щільна тканина, багато кишеньок. Чоловік задоволений.

Достоинства:
    Якість, практичність
    Недостатки:
    За таку ціну - немає

Анна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Матюков В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хотілося б ще пару кишеньок для дрібних грошей та для телефону, але це не недолік.

Достоинства:
    Зручна та компактна

• Павло О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумка зручна і при цьому досить компактна, дуже подобається.

Тільки два недоліки, по-перше носити можно лише на праве пличе, інакше не зручно. По-друге мінімальна довжина лямки могла б бути і менше, при моєму зрості в м 76 сумка висить трохи нижче пояса, вже звик, але спочатку було трохи не зручно. В цілому це досить суб'єктивні недоліки

Достоинства:
    Зручна, компактна, гарна місткість
    Недостатки:
    Лише на праве плече

Павло, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук. Бажаємо приємного користування.

• Матюков В***

Є можливість перестібнути нижній карабін на іншу сторону.

• Зима О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Брала чоловікові - він дуже задоволений

Достоинства:
    Гарна якість

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хорошая сумка, в одном месте, немного катышки.

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

Олена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Сумка гарна. Все сподобалось.

• Ігор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Непогана сумка. Не дрібна. Вміщує 2 бутилки боржомі 0.75л.

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже сподобалося, зручна та вмістка

Достоинства:
    Вигляд, функціонал, об'єм
    Недостатки:
    Поки немає

Катерина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.