Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Корм для морских свинок Vitakraft Emotion Beauty Selection Adult 600 г (4008239337535/4008239314581)

Код:  21968864
Оценка пользователей 4.67/5
  • Софія С***

Обирала корм щоб не було зернових так як ветлікар сказав, що не можна свинкам зерно, зупинилася на цьому. Яким був мій подив коли забрала з відділення і побачила першим же в складі ЗЕРНО, ну як так може може бути? В описі про зерно нічого немає, ціна не маленька, це поки найдорожчий корм який я брала, тож як там опинилося зерно? Будьте так ласкаві написати в описі про вміст зерна, адже це для власників морський свинок дуже важлива інформація.

Недостатки:
    Містить зерно
  • Володимир

Якість хороша

• Наталія Б***

Якість корму гарна. Свин їсть нарівні з Компліт Верселе-Лага

Достоинства:
    Якість, акційна ціна
  • Ольга Ш***

Чудовий корм

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Vitakraft! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Лена К***

По рекомендации ратолога искали беззерновой корм, перепробовали много разных, этот пришёлся нашему свину по вкусу сразу, съедает все без остатка. Очень хороший состав. Рекомендую.

Достоинства:
    качество

• Анастасия М***

Моїм морським свинкам подобаються великі шматочки корму, які можна погризти подовше, менші гранулята чомусь лишають. Один з небагатьох кормів, що малюки їдять добре. Запах для мене зарізкий, але пахне ніби натуральними добавками.
    По ціні один з найдорожчих, що купляла

Достоинства:
    Великі шматочки твердого корму. Один з кормів, на який злітаються одразу.
    Недостатки:
    Запах трошки різкий як на мене. Ціна кусається. Менші шматочки корму лишають

• Янина

Лучший корм. Мои свинки едят только его под чистую и немножко подмешиваю гранулы Версель Лага Комплит.

• Юлия С***

Хороший корм, один из немногих, который нравится моему свину, рекомендую!

• Елена П***

Корм отличный хорошо пахнет. все целенькое, но мой свин не ест некоторые компоненты. он у меня вредина.

Достоинства:
    очень хороший корм, замечательное качество
    Недостатки:
    мой свин не все ест (
  • Василий С***
    Продавец: Rozetka

Хороший корм

• андрей Ю***
    Продавец: Rozetka

Купил такой корм, в начале не хотела кушать, а через 2 недели полностью перешла на этот корм, другой корм уже даже не хочет