Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Набор магнитных угольников для сварки стрела Vitals WMS 4 шт (140923W)

Код:  396982011
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Костя З***

Вони дуже маленькі.. І за 4 кілограма ваги що триматимуть це на рівні фантастики.

• Остап Ж***

Магніти загалом хороші. Якщо зняти фарбу на торці, то притискна сила рази в два зростає. Для своїх маленьких задач те, що треба

Достоинства:
    Виглядають гарно і акуратно
    Недостатки:
    Треба трошки наждачком побавитись
  • Олег А***

Цей комплект брав разом з двома іншими магнітами на 23кг стискання. Чудово допомагають в роботі з мілкими деталями. Для своїх завдань сили стискання досить. Рекомендую.

Достоинства:
    Компактні міцні магніти для робіт з маленькими деталями.
    Недостатки:
    не виявив

Дякуємо за Ваш відгук!

• Павел К***

Взял для выставления угла для квадрата 50мм. Что скажу. Магниты сделаны хорошо, но для такого профиля слабо. Или нужно раскладывать все на станине. На весу эти штуки будут полезны только для мелких не тяжелых елементов. Для более грубых работ нужен магнит от 25 кг. Вцелом рекомендую. Для сравнения взял еще комплект S&R. Аналогичны.

Достоинства:
    Хорошо собраны. Годятся для небольших сварочных работ.
    Недостатки:
    Нету.
  • Михайло Х***
    Продавец: Rozetka

Незаменимий набор магнітов для сварщика. Я новичок в сварки но мені дуже приємно з ними варить.

• Костя
    Продавец: Rozetka

Хороші магнітні кутники, вони якісні, компактні і дуже міцні, а коштують в принципі недорого. Ідеально підійшли для роботи із стальними деталями. Завдяки їм процес зварювання проходить легше і швидше, рекомендую.

• Сергій М***
    Продавец: Rozetka

Хороший набір за доступною ціною. Кутники якісні і зручні в роботі. Вони значно облегшують монтаж деталей. Самі по собі невеликі і легкі, тому працювати з ними набагато зручніше, ніж із струбцинами. Рекомендую до покупки.

• Сергей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Plast Style