Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Кемпинговое складное кресло-шезлонг с подлокотниками для рыбалки, дачи, сада и отдыха до 120 кг Vitan Ясень Голубое (2110020)

Оценка пользователей 3.7/5
  • Алексей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Товар може і непоганий, але продавець в моєму випадку сама Розетка - це провал. Замовив 7 червня щоб подарувати на день народження брата 12 червня. За 5 днів ніхто нічого не відправив, менеджери не знають де товар, обіцяли передзвонити і жодного разу це не зробили. Я відмовився від купівлі і через декілька хвилин прийшло сповіщення про відправку і відразу повернення товару на склад. Через день подзвонили і запропонували знову відправити і знову відправка крісла затягнулася на 9 днів! як результат крісло йшло з 07 по 25 червня. От такий продавець.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Цена-качество.Отлично.

Доброго дня! Дуже раді, що вам сподобався крісло-шезлонг. Дякуємо за ваш вибір і сподіваємося на подальшу співпрацю.

• Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Крісло бомба, за ці гроші просто топ. Рекомендую

Достоинства:
    Якісно зроблене.
    Недостатки:
    Поки не помітив
  • Дмитро П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Використовуємо 2 роки, рекомендую, дуже добротне крісло.

Достоинства:
    Легке, якісне.
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за відгук! Приємно чути, що крісло служить вам уже два роки та виправдало очікування. Надійність і зручність — це саме те, на що ми орієнтуємося. Дякуємо за рекомендацію!