Отзывы покупателей о Табурет Vitan "Стандарт" ДСП d16 350х350х438 мм Дуб античный (4010127)

Оценка пользователей 4.46/5
  • Наталия З***

Чудові табуретки

Дякуємо за відгук, користуйтесь с задоволенням)

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб

Табурети прийшли гарно запаковані, але при розпаковці вдома один виявився зламаним.

• Саша З***

Чудесный табурет,взяла 2 штуки,запаковано надёжно,по цвету подошло идеально

Достоинства:
    Крепкий

Дуже раді, що табурети вам сподобалися — якість у них дійсно відчутна, матеріали міцні і надійні. Сподіваємося, вони прослужать вам довго! Звертайтеся ще!

• Саша З***

Дякую

Доброго дня! Рада, що вам сподобалося! Нам дуже приємно отримувати такі теплі слова. Гарного користування.

• Олексій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб

Чудовий табурет, дуже зручний. Ще й відмінно вписався в інтер'єр. . Легкий и стильний Зручно замовляти. Доставка на магазин Розетка поряд з домом, і це дуже зручно Рекомендую.

Достоинства:
    Якість и оригінальні дуже сподобалися
    Недостатки:

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що табурет став не лише зручним, але й ідеально доповнив ваш інтер’єр. Раді, що процес замовлення і доставка були для вас комфортними. Дякуємо за рекомендацію та чекаємо ваших замовлень знову!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб

Насправді табурет просто бомба. Легкий, недорогий, і при цьому стильно виглядає. Але, є і певні недоліки. Площа не дуже велика, кути гострі, то якщо маєте великі обʼми тіла - може бути трохи незручно. Осбисто мені дуже сподобався. А ще, вони "штабелюються", можна складати один на одний.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Гострі кути

Дякуємо за детальний та чесний відгук! Нам дуже приємно, що табурет сподобався за легкість, стиль і зручністю

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб

Чудовий табурет, дуже зручний. Ще й відмінно вписався в інтер'єр. Зручно замовляти. Доставка на магазин Розетка поряд з домом, і це дуже зручно, і навіть вигідно. Ціна відмінна, такий самий в іншому магазині на 200 грн дорожче. Дуже рекомендую. Ще віднедавна я не користувалася Розеткою і їхнім сервісом доставки. І дуже жалкую. Тепер все інакше.

Достоинства:
    Одні переваги: ціна, якість,вигода зручність.
    Недостатки:
    Жодних не має.

Щиро дякуємо за розгорнутий відгук та високу оцінку! Ми раді, що придбаний табурет повністю відповідає вашим очікуванням як за якістю, так і за зовнішнім виглядом. Приємно знати, що сервіс замовлення та доставка через Rozetka були для вас зручними й вигідними. Ваша довіра — важлива для нас.

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб

Якісний і стильний табурет, вдало вписався в дитячій кімнаті. Слугує і як додаткове місце для сидіння і як приліжковий столик. Виготовлено акуратно, ніжки металеві, міцні.

Достоинства:
    Стильно, якісно, функціонально
  • Nnn N***

Чудова табуретка, дякую виробнику

Достоинства:
    Міцна, якісна, прийшла швидко в зібраному вигляді
    Недостатки:
    Два тижні користуюся - недоліків немає
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Підійде в якості підставки або, якщо треба на щось встати, щоб дістатись до верхньої полиці шафи.. Сидіти на такій табуретці дуже не зручно - сидіння замале, а краї і тим паче кути дуже гострі. Можна подряпатись чи порвати одіж.

• Асакура М***

Замечательный табурет.

Достоинства:
    Хорошо запокованый, красивый, крепкий, удобный
    Недостатки:

Дякуємо за чудовий відгук! Радий, що табурет сподобався. Ми намагаємось забезпечити високу якість і зручність у кожному виробі. Дякуємо, що оцінили упаковку та міцність! Сподіваємось, він прослужить вам довго і стане корисним у вашому домі.

• Михаил

спасибо, хорошие табуретку

Достоинства:
    міцна
    Недостатки:
    гострі кути

Дякуємо вам! Дуже приємно, що табуретки вам сподобались. Нехай служать довго та радують щодня!

• Олег Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Купляв в якості підставки для акустичної системи до телевізора, виконує свої обов'язки нормально) виглядаюсь стильно у темних тонах як раз під колірну палітру акустики)

Достоинства:
    Проста ае стильна табуретка)
    Недостатки:

Дякуємо за відгук! Радий чути, що підставка добре виконує свої функції й гармонійно виглядає в вашому інтер'єрі. Темні тони справді чудово поєднуються з багатьма акустичними системами. Сподіваємося, що вона прослужить вам довго!

• Валентина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Стулья Отличные! Цвет, качество, устойчивые стоят. Но мне пришли на двух стульев чуть отбита с краю седушка видно при транспортировке где-то ударили.Товар Рекомендую.Но проверяйте!

Достоинства:
    Цена цвет качество
    Недостатки:
    Отбито седушка
  • Констянтин
    Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб

Їхні розміри ідеально підходять під наш обіднійстіл. Вони також легко чистяться, що дуже важливо для сім'ї з дітьми. Це гарний вибір для тих, хто шукає економічні і практичні меблі.

Достоинства:
    дуже стильно виглядає, міцний
    Недостатки:
    ні
  • Руслан
    Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Цей табурет дійсно зберігає простір, що робить його ідеальним вибором для нашої маленької кухні. Ми користуємося ним, коли приходять гості, і він зручний для сидіння. Дуже задоволені цим виробом.

Достоинства:
    гарний табурет
    Недостатки:
    ні
  • Карина
    Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

табурет дуже зручний, такий як на фото!

Достоинства:
    для тих,кому потрібен зручний і надійний табурет
    Недостатки:
    ні
  • Дарья
    Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Стул классный, прочный и красивый ❤️ товаром очень довольны

Достоинства:
    Прочный и красивый