- Наталия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб
Чудові табуретки
Дякуємо за відгук, користуйтесь с задоволенням)
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб
Табурети прийшли гарно запаковані, але при розпаковці вдома один виявився зламаним.
- Саша З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб
Чудесный табурет,взяла 2 штуки,запаковано надёжно,по цвету подошло идеально
- Достоинства:
- Крепкий
Дуже раді, що табурети вам сподобалися — якість у них дійсно відчутна, матеріали міцні і надійні. Сподіваємося, вони прослужать вам довго! Звертайтеся ще!
- Саша З***
Дякую
Доброго дня! Рада, що вам сподобалося! Нам дуже приємно отримувати такі теплі слова. Гарного користування.
- Олексій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб
Чудовий табурет, дуже зручний. Ще й відмінно вписався в інтер'єр. . Легкий и стильний Зручно замовляти. Доставка на магазин Розетка поряд з домом, і це дуже зручно Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість и оригінальні дуже сподобалися
- Недостатки:
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що табурет став не лише зручним, але й ідеально доповнив ваш інтер’єр. Раді, що процес замовлення і доставка були для вас комфортними. Дякуємо за рекомендацію та чекаємо ваших замовлень знову!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб
Насправді табурет просто бомба. Легкий, недорогий, і при цьому стильно виглядає. Але, є і певні недоліки. Площа не дуже велика, кути гострі, то якщо маєте великі обʼми тіла - може бути трохи незручно. Осбисто мені дуже сподобався. А ще, вони "штабелюються", можна складати один на одний.
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Гострі кути
Дякуємо за детальний та чесний відгук! Нам дуже приємно, що табурет сподобався за легкість, стиль і зручністю
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб
Чудовий табурет, дуже зручний. Ще й відмінно вписався в інтер'єр. Зручно замовляти. Доставка на магазин Розетка поряд з домом, і це дуже зручно, і навіть вигідно. Ціна відмінна, такий самий в іншому магазині на 200 грн дорожче. Дуже рекомендую. Ще віднедавна я не користувалася Розеткою і їхнім сервісом доставки. І дуже жалкую. Тепер все інакше.
- Достоинства:
- Одні переваги: ціна, якість,вигода зручність.
- Недостатки:
- Жодних не має.
Щиро дякуємо за розгорнутий відгук та високу оцінку! Ми раді, що придбаний табурет повністю відповідає вашим очікуванням як за якістю, так і за зовнішнім виглядом. Приємно знати, що сервіс замовлення та доставка через Rozetka були для вас зручними й вигідними. Ваша довіра — важлива для нас.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб
Якісний і стильний табурет, вдало вписався в дитячій кімнаті. Слугує і як додаткове місце для сидіння і як приліжковий столик. Виготовлено акуратно, ніжки металеві, міцні.
- Достоинства:
- Стильно, якісно, функціонально
- Nnn N***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Чудова табуретка, дякую виробнику
- Достоинства:
- Міцна, якісна, прийшла швидко в зібраному вигляді
- Недостатки:
- Два тижні користуюся - недоліків немає
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Підійде в якості підставки або, якщо треба на щось встати, щоб дістатись до верхньої полиці шафи.. Сидіти на такій табуретці дуже не зручно - сидіння замале, а краї і тим паче кути дуже гострі. Можна подряпатись чи порвати одіж.
- Асакура М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб
Замечательный табурет.
- Достоинства:
- Хорошо запокованый, красивый, крепкий, удобный
- Недостатки:
Дякуємо за чудовий відгук! Радий, що табурет сподобався. Ми намагаємось забезпечити високу якість і зручність у кожному виробі. Дякуємо, що оцінили упаковку та міцність! Сподіваємось, він прослужить вам довго і стане корисним у вашому домі.
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб
спасибо, хорошие табуретку
- Достоинства:
- міцна
- Недостатки:
- гострі кути
Дякуємо вам! Дуже приємно, що табуретки вам сподобались. Нехай служать довго та радують щодня!
- Олег Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Купляв в якості підставки для акустичної системи до телевізора, виконує свої обов'язки нормально) виглядаюсь стильно у темних тонах як раз під колірну палітру акустики)
- Достоинства:
- Проста ае стильна табуретка)
- Недостатки:
Дякуємо за відгук! Радий чути, що підставка добре виконує свої функції й гармонійно виглядає в вашому інтер'єрі. Темні тони справді чудово поєднуються з багатьма акустичними системами. Сподіваємося, що вона прослужить вам довго!
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Стулья Отличные! Цвет, качество, устойчивые стоят. Но мне пришли на двух стульев чуть отбита с краю седушка видно при транспортировке где-то ударили.Товар Рекомендую.Но проверяйте!
- Достоинства:
- Цена цвет качество
- Недостатки:
- Отбито седушка
- КонстянтинПродавец: Rozetka. Цвет: Дуб
Їхні розміри ідеально підходять під наш обіднійстіл. Вони також легко чистяться, що дуже важливо для сім'ї з дітьми. Це гарний вибір для тих, хто шукає економічні і практичні меблі.
- Достоинства:
- дуже стильно виглядає, міцний
- Недостатки:
- ні
- РусланПродавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Цей табурет дійсно зберігає простір, що робить його ідеальним вибором для нашої маленької кухні. Ми користуємося ним, коли приходять гості, і він зручний для сидіння. Дуже задоволені цим виробом.
- Достоинства:
- гарний табурет
- Недостатки:
- ні
- КаринаПродавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
табурет дуже зручний, такий як на фото!
- Достоинства:
- для тих,кому потрібен зручний і надійний табурет
- Недостатки:
- ні
- ДарьяПродавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Стул классный, прочный и красивый ❤️ товаром очень довольны
- Достоинства:
- Прочный и красивый