Отзывы покупателей о Покрывало Vladi Клетка 140x200 Бежевое (4820000004253)
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Покривало облазе. Купив 2 дні тому, думав може простірну й допоможе але ні. Лишає ворс на одязі, прям багато
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Дуже гарне покривало. На дивані круто виглядає. Але котик дуже чипляє за нитки. І прати в холодній воді. Бо в мене зменшилось майже вдвічі. Прала при темп 40
- Достоинства:
- поки був новий дуже круто виглядав
- Недостатки:
- чипляються нитки дуже. котик не може спати наньому
Дякуємо за ваш детальний відгук!
Раді, що покривало вам сподобалося і гарно виглядало на дивані.
Щодо догляду: в описі товару вказано рекомендації прання — температура не більше 30°C, адже вища температура може спричинити значну усадку виробу. Шкода, що це вплинуло на його розмір після прання.
На жаль, ці покривала не мають функції антикоготь, тому нитки можуть чіплятися від контакту з кігтиками домашніх улюбленців. Розуміємо, що це може створювати незручності.
Дякуємо, що поділилися досвідом — це важливо і для нас, і для інших покупців.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Дякуємо!
Дуже раді, що ви залишилися задоволені покривалом. Нехай воно додає тепла й гарного настрою у ваш дім.
- Марія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
хороше співвідношення - ціна/якість. дуже обережним треба бути з пранням - має здатність "збігатися" в розмірі
- Достоинства:
- досить непоганої якості, вже не перше таке купую
- Недостатки:
- прати потрібно хіба в режимі делікатних тканин, бо круто зменшужється в розмірі....
Дякуємо за ваш відгук!
Нам приємно, що ви вже не вперше обираєте покривала Vladi та відзначаєте їх якість і гарне співвідношення ціни та якості.
Щодо особливостей догляду – ви абсолютно праві: вироби з натуральних матеріалів потребують делікатного прання, аби зберегти розмір та форму. Ми завжди рекомендуємо дотримуватися інструкцій на ярличку та в описі товару на сайті.
Сподіваємось, що покривало й надалі приноситиме вам комфорт і затишок.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Колір відповідає,заявленому
- Достоинства:
- Приємний на дотик
- Недостатки:
Дякуємо за відгук! Раді, що покривало сподобалося, колір відповідає опису та приємне на дотик. Хай дарує вам затишок і комфорт.
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Покривало після прання у теплій воді зменшилось у розмірах 150-190, замість 170-210. Тепер воно повністю не закриває диван.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Усадка при пранні.
Дякуємо за відгук!
Усадка бавовняних виробів — природне явище, але при дотриманні рекомендацій, що прописані в карточці товару (прання при температурі до 30 °C, без інтенсивного віджиму, сушіння виключно на горизонтальній поверхні) вона по стандартам зазвичай не перевищує 5%.
Дякуємо, що поділилися досвідом — це важливо і для нас, і для інших покупців.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
В целом это покрывало зарекомендовало себя практичным и износоустойчивым. Красивый принт. Надо обращать внимание на окантовку. Думала, что будет темно-коричневая, но пришло с бежевой. Товар рекомендую.
- Достоинства:
- Практичное, добротное покрывало
- Недостатки:
- Ткань тоньше, чем у того, что покупалось точно такое, но давно
Дякуємо за відгук! Раді, що покривало вам сподобалося!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Гарний
Дякуємо за відгук! Раді, що покривало вам сподобалося! Тепла та затишку!
- Виталий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Офігенний
Щиро дякуємо за такий емоційний відгук! Раді, що вам сподобалося покривало — нехай зігріває і дарує комфорт щодня!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Відповідає ціні
Дякуємо за ваш відгук! Нехай покривало приносить вам комфорт і затишок.
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Якістю покривала задоволена. Рекомендую.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Окантовка не соответствует картинке. Вместо темно-коричневой окантовка светло-бежевая. Плед тоненький.Раньше был 70%хлопок и 30%ПЭ. Сейчас наоборот. Плед намного тоньше.
- Достоинства:
- Приятная ткань
- Недостатки:
- Неровно подшиты края. Склонен к затяжкам.
Дякуємо за зауваження. Постачальник не попередев про зміну кольору окантовки, будемо з'ясовувати. Щільність та склад не змінився. Будь ласка, прочтиайте ще раз, склад повинен бути: 70%хлопок и 30%ПЭ.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Кто комплектует товар, надо быть внимательнее. Заказывала с темной окантовкой, как на картинке. Пришел же со светлой окантовкой. Смотрю, уже была такая проблема у покупателей. При заказе не нашла где написать комментарий на счет окантовки.
- Достоинства:
- Красивая клетка, хорошее качество, приятная ткань
- Недостатки:
- Мне достался с неровно обрезанными краями.
Дякуємо за відгук. Зараз вирішуємо питання, стосовно світлої окантовки, бо постачальник не попередив про зміну кольору.
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Касс!!
Дякуємо за ваш вибір і приємний відгук.
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Відмінне покривало.
Дякуємо за відгук
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Рокомендую
- Достоинства:
- 10/10
Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Класне простирадло, особливо в літню спекотну погоду. Дуже приємно на дотик. Натуральна тканина. Одне задоволення да і ціна класна. Сподобалося.
Дякуємо за такий позитивний відгук.
- Ганна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Гарне покривало, просте в використанні, до нього нічого не чипляється, ворсу від нього нема. Прання в машинці автомат в режимі "швидкого прання" , не сатаєтся. Задоволена повністю.
Ми дуже раді, що вам сподобалося покривало та його простота у використанні. Щиро дякуємо вам за ваш відгук!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Чудовий приємний плед
Дякуємо за ваш вибір і приємний відгук. Тепла і Миру!
- Коровецька О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Гарне покривало.
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук та позитивну оцінку нашого покривала!
- Сергей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Не знаю сколько выдержит кота и можно ли будет вычистить шерсть с него пылесосом, но есть надежда. На вид такое, что можно, потому что обычно все покрывала вообще не рассчитанные на шерсть животного и это видно сразу, а это прям находка
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що ви вважаєте його знахідкою. Бажаємо вам приємних вражень та затишку разом із нашим продуктом
- Едуард М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Хороше покривало
- Достоинства:
- Хороше покривало
- Недостатки:
- Не має
- Представник бренду
Дякуємо за позитивний відгук та Ваш вибір!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Плед классный. Абсолютно без ворса, как я и хотела. По качеству напоминает вафельное полотенце.
Шерсть животного незаметна на нем.- Представник бренду
Дуже приємно. Тепла і МИРУ!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Чудовий плед, при пранні в 30 градусів не зменшився в розмірах), єдиний маленький мінус є тенденція до утворення затяжок
- Представник бренду
Дякуємо! Сподіваємось цей маленький мінус, не змінить Вашої думки про якість товару. Тепла, світла і миру!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Гарна якість. Добре вписується в інтер‘єр
- Представник бренду
Дякуємо за відгук. Це надихає на гарну роботу
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Задоволений ,гарна якість
- Представник бренду
Дякуємо за позитивний відгук. Це наближає нас до преремоги
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 140 x 200
Після прання зменшилось у розмірах
- Недостатки:
- Підскочило
- Максим
То же самое. После деликатной стирки без отжима при 30 градусах жидким средством для стирки - плед сильно уменьшился в размерах, по длине сантиметров на 20. И уже не подходит по размеру к кровати.
- Представник бренду
Добрий день. Не можу зрозуміти, хто Вам надав такі дані? Там є бірка з ознаками по використанню та доглядом. Чому без отжиму та делікатка? У складі цього виробу бавовна та акрил - звичайна стірка 30 град., звичайним порошком..
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Качественно. Не дорого. Сердито.
- Достоинства:
- Соответствует фото на сайте. Качество хорошее.
- Недостатки:
- Не нашел.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Зважувати на температуру прання
- Достоинства:
- Недостатки:
- Після прання , навіть при дотриманні температурного режиму, має певну тенденцію до зменшенні у розмірах....
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Цвет нейтральный, смотрится хорошо, пока не стирала. Из минусов-легко образуются затяжки
- Достоинства:
- Цена по акции, ненавязчивая расцветка, размер совпадает с заявленным
- Недостатки:
- Легко образуются затяжки
- Юлия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Гарний колір,хороша якість.Покривпло приємне на дотик.
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Хороше, м'яке, гарний колір, повністю відповідає картинці. 30 хлопок, 70 полієстр. Тоненьке, брала на літо.
- Антонина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Очень хороший плед за такую стоимость. Расцветка совпадает картинки.
- Достоинства:
- Качество
- Оля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
- Достоинства:
- Очень панравілась ето покривалло дуже гарне
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Хорошее покрывало. Простенькое и повседневное. Можно себе и на подарок. Аккуратная упаковка. В дальнейшем посмотрим, как будет по качеству.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 170 x 210
Приятный на ощупь. Не скрипт, как чистая синтетика. Края обработаны накладной тканью.
- Достоинства:
- Цена (265 грн норм за него), внешний вид симпатичный
- Недостатки:
- Пока не обнаружила