Отзывы покупателей о Поглотитель влаги и запаха на 500 мл с антигрибковым эффектом от плесени сырости для дома влагопоглотитель осушитель воздуха набор 5 штук
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Мені подобається. Вологу збирає. Щодо запаху не скажу. Замовлятиму ще.
Дякуємо Вам за відгук!
Раді, що поглинач добре справляється зі своїм основним завданням та ефективно збирає вологу. Особливо приємно чути, що плануєте замовляти ще — для нас це найкраща оцінка товару.
Дякуємо, що обрали нас!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Рекомендую. Свою задачу виконує, вологу збирає у нижній відсік, зручно чіпляється за крючок до підголовника в авто.
- Достоинства:
- Поглинає вологу
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец Твій Рух
Дякуємо за детальний відгук і рекомендацію! Раді, що поглинач добре справляється зі своєю задачею та виявився зручним у використанні в авто. Нехай і надалі служить вам добре!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Гарний поглинач.
- Продавец Твій Рух
Дякуємо за відгук! Раді, що поглинач вам сподобався та виправдав очікування. Гарного користування!
- Нестеренко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Пробовал много разных, это лучшие, советую!
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Недостатки:
- нема
- Продавец Твій Рух
Дякуємо за відгук і рекомендацію! Дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Нехай велофара служить довго та добре виручає в дорозі!
- Яніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Відмінно накопичують вологу , замовила вже втретє .
Рекомендую. Пакет має гарне кріплення ,зручно вішати в шафі .
Товар прийшов швидко , запаковано гарно.- Достоинства:
- Якість і простота у використанні.
Ще й наразі акційна ціна , дешево. - Недостатки:
- Немає недоліків.
- Продавец Твій Рух
Щиро дякуємо за відгук!!!
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Добре працює, рекомендую
- Продавец Твій Рух
Щиро дякуємо за відгук!!!
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Рекомендую
- Достоинства:
- Отлично поглощает влагу
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец Твій Рух
Дякуємо за відгук! Раді, що поглинач добре справляється зі своєю задачею та ефективно вбирає вологу. Користуйтеся із задоволенням!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Хороший поглинач, прибрав сторонній запах із шафи
- Павло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Дуже крута штука, повністю виконує свої функції. Замовляю не в перше і завжди задоволений результатом.
- Достоинства:
- Ціна і якість
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Класні поглиначі, справляються зі своєю задачею на 100%. Замовляю вже вдруге ! Дуже раджу
- Достоинства:
- 100% поглинання вологи
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Нареканий нет
- Достоинства:
- Хорошо впитывает влажность
- Надія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Добре вбирає вологу
- Продавец Твій Рух
Дякуємо за відгук! Раді, що товар добре вбирає вологу та виконує свою функцію. Користуйтеся із задоволенням!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Виконує свою роботу. Навіть не очікував, що в моїх шафах можна назбирати стільки вологи. Товар виглядає якісно, кріпиться легко. Те що на фото - це скільки назбиралось за 3 тижні, отже думаю що ще на місяць вистачить наповнювача.
- Достоинства:
- Виконує свою роботу, ціна, якість
- Продавец Твій Рух
Дякуємо за такий детальний відгук! Раді, що товар добре виконує свою функцію та допомагає боротися з зайвою вологою в шафах. Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Чудовий товар. Використовую у ванній кімнаті.
Покупкою задоволена.- Продавец Твій Рух
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Все супер, чудова річ
- Продавец Твій Рух
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Поглинач працює,мені сподобався. Щиро дякую.
- Достоинства:
- Єффективний
- Недостатки:
- Один трохи протікав
- Продавец Твій Рух
Дякуємо за відгук!
Раді, що поглинач вам сподобався та добре виконує свою функцію. Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Гарний водопоглинач. Свою функцію виконує. Зручно, що саме розрахований на 500 мл, і що одразу можна купити набір з 5 шт по вигідній ціні.
- Продавец Твій Рух
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що водопоглинач добре виконує свою функцію та був зручним у використанні. Приємно, що ви оцінили формат 500 мл і вигідний набір з 5 штук. Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Купляла вже два рази і буду купляти ще. Дуже простий в використанні, гарно заповнюється водою. Використовую в шафі і впевнена, що не буде вологи та запаху.
- Достоинства:
- Простий в використанні, виконує свою функцію
- Продавец Твій Рух
Дякуємо за такий приємний відгук і повторну покупку! Дуже раді, що поглинач вологи зручний у використанні та допомагає підтримувати свіжість у шафі. Нам приємно знати, що товар виправдав ваші очікування. Будемо раді вашим наступним замовленням!
- Яніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Рекомендую.
Свою функцію вбирання вологи виконують ідеально!
Чудові і незамінні в гардеробній кімнаті.- Достоинства:
- Ціна і відмінна якість.
- Недостатки:
- Не знайдено .
- Продавец Твій Рух
Дякуємо за такий приємний відгук! Раді, що поглиначі вологи добре справляються зі своєю функцією та допомагають підтримувати комфорт у гардеробній кімнаті. Нам дуже приємно, що товар став для вас корисним і незамінним у побуті. Користуйтеся із задоволенням!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Працює, покупкою задоволений.
Дякуємо за відгук!
Раді, що товар працює добре, а ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Раніше використовувала інший поглинач на 500 мл, тож маю з чим порівняти. У цього замало гранул, тож 500 мл він вам ніяк не назбирає. Краще візьміть поглинач іншої фірми.
- Продавец Твій Рух
Доброго дня, нам прикро чути про таку думку та досвід. Зазначимо, що наразі товар відповідає заявленим характеристикам: у описі та характеристиках зазначені точні розміри виробу, також вага кожного стіка а саме 230 г абсорбенту. У назві вказано, що один вологопоглинач на 500 мл вологи, що відповідає його функціоналу за відповідних умов експлуатації.
- Сергій
Який поглинач порадите?
Цей до речі теж не поганий, але якщо є кращий варіант, то буду вдячний
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Працює,вологу перетворює в воду...
- Продавец Твій Рух
Дуже вдячні за Ваш позитивний відгук!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Покупкою задоволений. Товар свої функції виконує.
- Продавец Твій Рух
Дякуємо, що поділились своїм досвідом та враженням щодо роботи наших поглиначей!
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Все супер, добре витягує вологу
- Продавец Твій Рух
Анастасія,дуже добре що ви задоволені!
- Ксенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
все супер. замовлення було виконано швидко, все працює, як треба!
- Продавец Твій Рух
Ксенія,дякуємо вам за відгук,будемо раді бачити Вас знову!
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Працює ,ефективно вбирає вологу
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Поклала мішечки на підвіконня — конденсату стало набагато менше. Акуратні, працюють чудово. Рекомендую.
- Достоинства:
- Практичні
- Юлія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Все працює,дякую
- Достоинства:
- Є
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Замовляла вологопоглинач! Чудовий! Гарно поглинає вологу! Нарешті сухе вікно на кухні. Буду замовляти ще
- Катерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Вологопоглиначі сподобались. Добре виконують свою функцію. Будемо замовляти ще. Дякую.
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Своїх коштів варті)
Дякуємо вам за відгук!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
класні поглиначі,гарна якість,швидко відправили
- Достоинства:
- гарна якість
- Продавец Твій Рух
Олена,дякуємо вам за відгук!
- Данил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Зручний формат,акуратний, воду збирає стабільно.Купую на постійній основі
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Дарина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Жахлива штука, краще купити дорожчу Irge
Трішки водички набереться і на цьому все, далі висить для краси- Продавец Твій Рух
Дякуємо за відгук. Товар відповідає заявленим характеристикам. Звертаємо увагу, що вологопоглинач не дає миттєвого результату, а його ефективність залежить від рівня вологості та умов використання.
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Поглинач вологи чудово справляється з своєю задачею
- Достоинства:
- Добре поглинає вологу
- Продавец Твій Рух
Тетяна,дякуємо вам за відгук!
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Твій Рух
Купували для випробування як вони справляються зі своїми обовʼязками,і зробили висновок,Це неймовірно крута річ в кожному домі!
Анастасія,дякуємо за відгук!