Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Упаковка пива Volfas Engelman Baltic Porter темное фильтрованное 6% 0.568 л х 24 шт (4770301234935)

Оценка пользователей 4.82/5
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24

Пиво супер! Я завжди брав IPA, теж бомба, для людей які поважають IPA. Це звичайно не айпа, але теж нормально, як смокові якості та якість!! Рекомендую для різноманітності.

Достоинства:
    Якість
  • Валентин С***

Напій богів

Достоинства:
    Солодинка з легкою гірчинкою
    Недостатки:
    Мало штук в ящику
  • Андрей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24

Вкусное тёмное пиво, хотя где там "портер" - так не понял. За свои деньги очень хороший вариант.

Дякуємо за відгук! Радий, що смак пива вам сподобався. Стосовно стилю — інколи рецептура справді відрізняється від класичних портерів, але головне, що напій залишив приємне враження

• Владислав Щ***

Відмінне пиво!

Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Вам сподобалося!

• Владислав Щ***

Гарне темне пиво.

Достоинства:
    Смачно і порівняно не дорлго
    Недостатки:
    Не знайшов

Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Вам сподобалося!

• Юрій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24

Спочатку не розпробував... А потім як розпробував :) На початку віддає легким солодким присмаком і потім таким же легким гіркуватим післясмаком. Відмінно поєднується з мʼясними стравами. Я, як любитель темних сортів пива, оцінив і заніс до улюблених.

Достоинства:
    Смак, легко йде
    Недостатки:
    Ціна, потрібно скуштувати як мінімум декілька банок, щоб оцінити смак
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24

очень вкусное пиво, в удобной фасовке
    три галлона да ещё и по скидке! надо брать

• Олексій О***

Мені сподобалося.
    Смачне і насичене темне пиво, з присмаком шкоринки чорного хлібу.
    Я куштував різного темного, це досить гідне.

• Хващинский А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24

Хорошее пиво. Люблю хорошее тёмное. Гурманы и фанаты ирландского бренда скажут что недостаточно плотное. Но мне вобщем понравилось

Достоинства:
    Лучше чем большинство темного пива на рынке
    Недостатки:
    Немного водянистое. Ну и цена конечно
  • Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24

З плином часу я змінив своє ставлення до цього пива і оцінку теж - воно точно заслуговує на 5 зірочок - смак повний, насичений. Навіть дружина, яка пиво майже не вживає, уподобала його. Придбав ще ящик.

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24

Вцілому пиво непогане, насичене і має характерний хмільний смак, відчувається міцність...
    Але якби була змога спочатку спробувати, то цілий ящик не купляв би. Спокусила їхня ІРА - от то справжній шедевр (на мій смак).
    Термін придатності до кінця 2021 року - думаю за цей час потихеньку можна буде допити ящичок... ))

• Юрій К***

Посмішив, цей ящичок п'ється максімум за 2 тижні

• SiYan
    Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24

Очень люблю Leffe Bruine за его неповторимость, фирменный вкус (присутствующий во всех стилях леффе). И вот решил попробовать портер от Volfas Engelman. Каково же было мое удивление, портер от вольфас это практически леффе бруне только без фирменного привкуса леффе. С одной стороны - этот фирменный вкус делает леффе неповторимым, с другой - быстро приедается. И вот тут портер от волфас лишенный этой "фишки" выигрывает, его можно пить вечно! Аромат - ненавязчивый хмель, дрожи, фруктовая сладость. Вкус - темный хлеб, жженная карамель, легкая сладость. Насыщенный, плотный, мощный вкус - очень гармоничный. Пена плотная шапка, держится долго. Невероятно вкусный портер! Снимаю шляпу перед Volfas Engelman, так как данное пиво не единственное из ассортимента этого производителя, которое произвело на меня впечатление.

Достоинства:
    Вкус
    • Валентин А***

Цікаво що Leffe brune 0.33 достатньо для смаку, а портера чомусь тільки після 2 пінт )))