Отзывы покупателей о Набор конфет Волинські солодощі Экзотик 500 г (4820252811003)
- Карина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Вкусно
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дуже смачно
Дякуємо за високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є важливою для нас. З повагою компанія "Волинські солодощі".
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні.Замовляю другий раз
- Достоинства:
- Смачні
- Недостатки:
- Леся Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Цукерки супер. Брала на подарунок за кордон. Там багато наших цукерок інших марок, але не ці. Усім сподобались.
Дякуємо за чудовий відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є дуже важливою для нас, з повагою компанія "Волинські солодощі".
- Надежда Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні. Зїли за 2 вечора
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Не має
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Завжди приємно, коли покупець залишається задоволеним.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Попадаются неседобные кусочки, например середина от груши. Глазурь невкусная. Цукаты жесткие.
- Достоинства:
- Недорого, интересно.
- Недостатки:
- Нужно резать мелко,
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Корниенко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Люблю різні фрукти в шоколаді, пробувала різних виробників і є з чим порівняти. Тому 4*. Чомусь сама собі вирішила, що фрукти тут будуть ціли (як у одного виробника (рекламу не роблю), але на жаль - ні. Пишуть про ананасові - так мені наче цукати всередині. Взагалі- цукерки це особисто на свій смак. Хтось любить "ромашку" хтось "вечірній Київ", а комусь і "барбарис" дуже смачно.
- Достоинства:
- ціна, гарна упаковка
Дякуємо за гарний відгук. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
купила в заказе 5 коробок разных , но конфеты повторяются в пачках. Плохо ем, потому что невкусные. Одна была Ананасовая - это просто натуральный яд. Расстроена и огорчена.
- Достоинства:
- цена
- Недостатки:
- грецкий орех в конфетах, маленький срок храния
Дякуємо за відгук. Дуже шкода, що Ваш вибір виявився не таким, як Ви очікували. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас.
З повагою, компанія "Волинські солодощі". - Вікторія С***
Згодна, ананасові найгірші, просто шматки цукатів напхали і дуже солодкі.
Дякуємо за відгук! Шкода, що наші цукерки з ананасовими цукатами виявилися для Вас занадто солодкими.
Справді, цукати – це солодкий десерт, і ананасові не є винятком. Ми беремо до уваги Ваш коментар. Сподіваємося, інші наші продукти принесуть вам більше задоволення!
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Вєтрова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Все дуже смачно!
- Достоинства:
- Смачно
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Не всі види цукерок у наборі смачні
- Достоинства:
- Не має, більше не купуватиму
- Недостатки:
- Ананасові так це просто жах і шоколад який в усих цукерках не смачний і навіть зовсім не пахне шоколадом, повне розчарування
Дякуємо за відгук. Думка покупця є цінною і дуже важливою для нас.
З повагою, компанія "Волинські солодощі". - Людмила М***
Видно, правду кажуть, "На колір і смак ..." . Мені якраз, найбільше сподобались саме ананасові. Неймовірні просто!. Тому раджу потенційним покупцям все-таки пробувати :)
Дякуємо за гарний відгук. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас. Завжди приємно, коли покупець залишається задоволеним.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Анатолій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні цукерки!
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас, адже ми постійно змінюємося і прагнемо ставати ще кращими. З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- ЯрославПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Жахіття якесь. Глазур стала вже наскільки неїстівною, що виникає питання з якого мастила її роблять? Вона й раніше не була зразковою, але тепер взагалі має тошнотний смак, який проявляється ще більше після запитання гарячим напоєм. Нажаль, ці вироби для мене викреслено назавжди. Користі здоров'ю вони не додадуть, це точно.
- Достоинства:
- Не знайдено.
- Недостатки:
- Глазур жахлива!
Дякуємо за відгук. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас.