Отзывы покупателей о Набор конфет Волинські солодощі Праздничный 500 г (4820252811027)
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Чудовий набір для подарунка!
- Достоинства:
- Склад та смак
Дякуємо ,що обираєте Волинські Солодощі !
- Альона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Цукерки дуже смачні, але щоб розкусити грильяж, то треба дуже постаратись
- Достоинства:
- Смачні
- Недостатки:
- Грильяж дуже твердий
Дякуємо за відгук і оцінку нашої продукції. Думка клієнта є дуже важливою для нас, щоб ставати ще кращими. З повагою, компнія "ВОЛИНСЬКІ СОЛОДОЩІ"
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Цукерочки смачний не вперше купуемо ,дякуемо всім Розетки та виробнику.
- Достоинства:
- Богато цукерочек у коробці ,вси смачний.
- Недостатки:
- Нема.
Дякуємо за високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є важливою для нас. З повагою компанія "Волинські солодощі".
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Неймовірно смачні цукерки
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Все ок. Смачно
- Достоинства:
- Смачно
- Недостатки:
Дякуємо за чудовий відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є дуже важливою для нас, з повагою компанія "Волинські солодощі".
Смачні
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
- Наталия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Купила 2 коробки, не пішло, ще домучуємо поїданням. Завищена ціна, занижені смакові якості. За складом не дуже схоже на конфети тільки за упаковкою.
- Достоинства:
- виробник УкраЇни
- Недостатки:
- майже на один смак і склад грільяж - нагадує козинаки соняшникові, ціна зависока за такий рецепт
Дякуємо за відгук і оцінку нашої продукції. Прикро, що цукерки не виправдали ваших очікувань. Але думка клієнта є дуже важливою для нас, щоб ставати ще кращими. З повагою компанія "Волинські солодощі"
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дуже смачні солодощі! Раджу до придбання!
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Завжди приємно, коли покупець залишається задоволеним.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні цукерки
- Достоинства:
- Упаковка коробка зручна
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Неля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Два набори були свіжі
А набір,,Груша в шоколаді з волоським горіхом були не свіжі⁶- Представник постачальника
Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Ми дуже цінуємо, що Ви знайшли час повідомити нам про свій досвід.
Ми раді, що вам сподобалися два інші набори, і хочемо зазначити, що на "Розетку " поставляємо тільки свіжу продукцію, кінцева дата споживання якої вказана на коробці. Щиро перепрошуємо за те, що цукерки "Груша з ядром волоського горіха" виявилися "несвіжими". Нам дуже шкода, що у Вас виникла така неприємна ситуація. Це абсолютно неприпустимо, і ми вже розбираємося, чому це сталося.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Набір ,як на мене, не дуже . В основному всі цукерки " Метеорит" з арахісом. Є і тверді занадто і м'які, але смак майже однаковий. Пару цукерок з курагою і пара з чорносливом. Але в кожного свій смак.
- Достоинства:
Дякуємо за відгук. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дякую виробникам! Цукерки дуже смачні! Рекомендую.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Вкусные, но были грильяжные конфеты очень твердые. А так конфеты вкусные.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Красивый набор,вкусные конфеты !Таких нет в магазине,можно удивить.
- Достоинства:
- На подарок -очень презентабельно!
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас. З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні цукерки
- Достоинства:
- Акційна ціна
- Недостатки:
- Не виявив
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас, адже ми постійно змінюємося і прагнемо ставати ще кращими.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
не сподобався смак шоколадної глазурі, неприємній
- Достоинства:
- відсутні
- Недостатки:
- не сподобався смак шоколадної глазурі, неприємній
Дякуємо Вам за ваш відгук, незважаючи на те, що він негативний. Нам дуже прикро чути, що наш продукт не виправдав Ваших очікувань щодо смаку цукерок. Ваш відгук є для нас надзвичайно важливим, адже він допомагає нам виявляти та усувати можливі недоліки.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Віра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Справдилися мої очікування, швидка зручна доставка.Рекомендую!
- Достоинства:
- зручно та швидко
- Недостатки:
- не має
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні, багато в пачці, чудові на презенти та подарунки, ще й український бренд
- Достоинства:
- Смачні
- Недостатки:
- Швидко з'їдають
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Ярослав У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Респект Технологам!!!
- Достоинства:
- Дуже смачнІ! а головне Немає присмаку хімічних домішок(ароматизаторів)!
- Недостатки:
- нема
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Чудові та смачні цукерки, свіжі, всі смачні.
Багато метеориту, хотілося більш рівномірну кількість по смакам. На подарунок і просто поласувати.- Достоинства:
- Свіжі, смачні
- Недостатки:
- Хотілося би більшу с фруктами
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Все добре
- Достоинства:
- Клас
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
Смачні якісні цукерки і упаковка гарна, міцна
- Достоинства:
- Приз на ціна
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
В таком случае необходимо исправить описание. Вообще конфеты вкусные и красиво оформленные
Добрий день. Склад товару вказаний детально на етикетці : ссылка
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
В конфетах одни орехи,никакой груши,чернослива,дыни и близко нет!Совсем не ожидала такого.
- Достоинства:
- Свежие
- Недостатки:
- Несоответствие описанию состава.
Добрий день! Набір цукерок "Святковий" 500г не містить у складі груші і дині.
Склад товару:
Чорнослив в глазурі, Чорнослив з ядром волоського горіха, Курага з ядром волоського горіха, Метеорит соняшниковий з медом, Метеорит арахісовий з медом, Метеорит Волинський" арахісовий з карамеллю, Грильяж соняшниковий, Грильяж арахісовий, Грильяж з кунжутом та родзинками.
Сухофрукти груша і диня містяться у складі набору цукерок "Екзотик", зверніть увагу на етикетку. Дякуємо за відгук.