Отзывы покупателей о Конфеты в коробке Волинські солодощі Метеорит Волынский 400 г (4820184180017)
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Дуже смачно!
- Недостатки:
Дякуємо за чудовий відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є дуже важливою для нас, з повагою компанія "Волинські солодощі".
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Смачно
- Недостатки:
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Завжди приємно, коли покупець залишається задоволеним.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Вкусный. Средней мягкости, начинка среднего помола. Начинка одни орешки молотые.
- Достоинства:
- Не приторный
- Недостатки:
- С медом мягче.
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Смакує, добре.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Супер цукерки, супер смак, супер якість.
- Достоинства:
- Смачні, свіжі
- Недостатки:
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Дуже смачні цукерки
- Маргарита О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Все продукты пришли свежие и вкусные, вовремя и хорошо упакованы.спасибо продавцу,рекомендую!
- Достоинства:
- Упаковка вкус цена
- Валерія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Непогані цукерки, але чому в описі товару не вказано що містить в складі яблучне пюре? Не люблю цукерки з фруктовим присмаком, якби знала, то не замовляла би
- Янина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Добрі цукерки, свіжі, гарне пакування. Для мене це не найсмачніший Метеорит. Але потрібні були без лактози, тому цілком задоволена.
- Достоинства:
- Свіжі, гарне пакування, не містять лактозу.