Отзывы покупателей о Набор конфет Волинські солодощі Фирменный К чаю 500 г (4820184180246/4820252810983)
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Цукерки дуже смачні.Чудовий подарунок за не високу ціну.
- Достоинства:
- Гарне оформлення цукерок.Зручна подарункова коробка.Помірна ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Дякуємо , що обираєте нас !
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Пришло быстро, заказываю постоянно.
- Достоинства:
- Отличный вкус!
Дякуємо за довіру !
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Самые вкусные в этом наборе метеорит волынский. О грильяж можно сломать зубы.
- Наталия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Сподобається тим , хто не взагалі ще не їв конфет.
- Достоинства:
- виробник УкраЇни, гарна коробка, оформлення.
- Недостатки:
- Не смакує зовсім, Дарма витрачені і час і гроші.
Прикро, що наша продукція не виправдала ваших очікувань. Дякуємо завідгук, думка клієнта є дуже цінною для нас. З повагою компанія "Волинські солодощі"
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Метеорит топ дуже смачні, грільяж як камінь
- Достоинства:
- Метеорит Арахіс з медом дуже смачні топ
- Недостатки:
- Грільяж такий твердий ,що неможливо відкусити ,можна зуби зламати
Дякуємо за відгук і оцінку нашої продукції. Думка клієнта є дуже цінною для нас. З повагою компанія "Волинські солодощі"
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Взяв випадково як додаток до замовлення.
Несподівано виявив що цукерки дуже смачні. Без зайвого цукру.
Важко втриматись і не зїсти всю коробку за раз :)- Достоинства:
- Смачні. Помірно солодкі.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Брали на подарок спасибо за ассорти производителю разные вкусы конфет гостям понравились.
- Достоинства:
- Все ОК.
- Недостатки:
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Ірина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дата стоїть хороша на коробці, а цукерки на смак просрочені. Є характерний білий наліт як у просроченого товару
Найчастіше причиною «посивіння» шоколаду є порушення умов зберігання продукту. Всі кондитерські вироби на нашому виробництві є свіжими і зберігаються за певних температурних умов. Але під час транспортування цукерки стикаються з різкими змінами температури, тому такі «температурні коливання» сприяють виділенню жиру на поверхню. Саме якість какао-масла в шоколаді визначає, чи буде він «сивіти». Відмінності можуть виникати у сурогатах, де використовується просто какао, і вони не змінюють свого кольору під впливом температурних коливань.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Човган О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачно
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дуже смачні цукерки.
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Завжди приємно, коли покупець залишається задоволеним. З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Норм
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас. З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Цукерки смачні, але ті що з горіхами ( грильяж)дуже тверді, не для кожних зубів
Дякуємо за відгук. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас.
З повагою, компанія "Волинські солодощі"
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дуже смачні))
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Ок
З вдячністю, компанія "Волинські солодощі".
- Юрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Ну дуууже смачні
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні цукерки
- Достоинства:
- Багато горіхів
- Недостатки:
- Є дуже тверді
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Цукерки смачні і свіжі.
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Отличные конфеты, особенно метеорит. Цена качество соответствует на 100%
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Дуже гарний набір. Смак цукерок на висоті
- Достоинства:
- Весь набір це перевага
- Недостатки:
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Цукерки свіжі та смачні!
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачно.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
чудові цукерки!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Смачні цукерки,свіжі,і класна коробка
- Достоинства:
- Дуже сподобалося
- Світлана Х***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
Мені подобається....!
- Достоинства:
- Смачно !
- Віктор В***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 500
супер!
- Достоинства:
- Дуже вкусно!!!!