Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Конфеты в коробке Волинські солодощі Вишня с фиником и фундуком 400 г (4820184180734)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Михайло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400

Як завжди смачні цукерки. Не знаю кому вони там твердими видалися - начинка як зазвичай, точно в рази м'якша, ніж та ж диня і точно не твердіша за цукерки з одним фініком. Цукерки круглі і меншого розміру ніж чорнослив чи курага. З мінусів - не дуже рівномірне співвідношення фінік - вишня, то одного більше, то іншого. ну і горіхів майже у всіх лінійках стано менше. Але за свою ціну - нормальні

Достоинства:
    Якість, ціна

Дякуємо за відгук! Думка клієнта є дуже важливою для нас. З повагою, компанія "ВОЛИНСЬКІ СОЛОДОЩІ".

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400

Ожидала большего. Из Волынских сладостей можно взять дешевле и вкуснее. Чернослив с орехом, кокос. Тут же начинка приторная, финик. Конфеты твердые. Вишня незаметна.

Достоинства:
    Больше одной не сьешь за раз
    Недостатки:
    Дорого

Дякуємо за відгук. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас.

• Николай Ч***

Чудово

Достоинства:
    Продукт належної якості
    Недостатки:

Дякуємо за гарний відгук. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас, адже ми постійно змінюємося і прагнемо ставати ще кращими. З повагою, компанія "Волинські солодощі".

• Карина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400

Смачна дуже начинка, але глазурь шоколадна неякісна, пальма дуже відчувається)

Дякуємо за гарний відгук . Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас, адже ми постійно змінюємося і прагнемо ставати ще кращими.

• Євтушенко В***

Дружині сподобались.)

Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас. З повагою, компанія "Волинські солодощі".

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400

Брали на подарунок, людям сподобалося

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400

Для мене "Волинські солодощі" - один із найулюбленіших виробників. Водночас саме ці цукерки - не моє ...

Достоинства:
    Перевірений роками виробник. Відповідність фото. Упаковка.
    Недостатки:
    Гомогенізованість начинки, шматочки горіхів - поодинокими вкрапленнями. У кожній цукерці не більше 1 цуката вишні. Склад - на фото.

Дякуємо за відгук. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас. Прикро, що ці цукерки не виправдали ваших очікувань. Працюємо, щоб ставати ще кращими. З повагою, компанія "Волинські солодощі".

• Вікторія

Смачні та свіжі цукерки

• Таня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400

Супер пакування, смак відмінний. Раджу спробувати. Взагалі всі цукерки цього виробника смачні!

Достоинства:
    Смачні