- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Як завжди смачні цукерки. Не знаю кому вони там твердими видалися - начинка як зазвичай, точно в рази м'якша, ніж та ж диня і точно не твердіша за цукерки з одним фініком. Цукерки круглі і меншого розміру ніж чорнослив чи курага. З мінусів - не дуже рівномірне співвідношення фінік - вишня, то одного більше, то іншого. ну і горіхів майже у всіх лінійках стано менше. Але за свою ціну - нормальні
- Достоинства:
- Якість, ціна
Дякуємо за відгук! Думка клієнта є дуже важливою для нас. З повагою, компанія "ВОЛИНСЬКІ СОЛОДОЩІ".
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Ожидала большего. Из Волынских сладостей можно взять дешевле и вкуснее. Чернослив с орехом, кокос. Тут же начинка приторная, финик. Конфеты твердые. Вишня незаметна.
- Достоинства:
- Больше одной не сьешь за раз
- Недостатки:
- Дорого
Дякуємо за відгук. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Николай Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Чудово
- Достоинства:
- Продукт належної якості
- Недостатки:
Дякуємо за гарний відгук. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас, адже ми постійно змінюємося і прагнемо ставати ще кращими. З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Карина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Смачна дуже начинка, але глазурь шоколадна неякісна, пальма дуже відчувається)
Дякуємо за гарний відгук . Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас, адже ми постійно змінюємося і прагнемо ставати ще кращими.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Євтушенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Дружині сподобались.)
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас. З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Брали на подарунок, людям сподобалося
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Для мене "Волинські солодощі" - один із найулюбленіших виробників. Водночас саме ці цукерки - не моє ...
- Достоинства:
- Перевірений роками виробник. Відповідність фото. Упаковка.
- Недостатки:
- Гомогенізованість начинки, шматочки горіхів - поодинокими вкрапленнями. У кожній цукерці не більше 1 цуката вишні. Склад - на фото.
Дякуємо за відгук. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас. Прикро, що ці цукерки не виправдали ваших очікувань. Працюємо, щоб ставати ще кращими. З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Смачні та свіжі цукерки
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Таня М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 400
Супер пакування, смак відмінний. Раджу спробувати. Взагалі всі цукерки цього виробника смачні!
- Достоинства:
- Смачні