Отзывы покупателей о Конфеты в коробке Волинські солодощі Метеорит арахисовый с карамелью 250 г (4820252810761)
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 250
Смачні цукерки, буду замовляти ще
- Недостатки:
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Завжди приємно, коли покупець залишається задоволеним. З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Ірина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 250
Беру другий раз. Дуже смачні цукерки, свіжі. Трохи малувато за таку ціну
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Марианна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 250
Шикарно, покупала,много конфет и очень вкусные
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 250
Дякую.
- Недостатки:
- Транс-жири у складі.
Дякуємо за гарний відгук. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас, адже ми постійно змінюємося і прагнемо ставати ще кращими.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Оксана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 250
Дякую за цукерки
- Достоинства:
- Недостатки:
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас, адже ми постійно змінюємося і прагнемо ставати ще кращими.
З повагою, компанія "Волинські солодощі".
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 250
Смачні цукерки.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Дякуємо за гарний відгук і високу оцінку нашої продукції. Думка клієнта є цінною і дуже важливою для нас. Раді, що виправдали очікування. З вдячністю, компанія "Волинські солодощі".
- ОксанаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес: 250
Цукерки дешеві і несмачні.
Від липкого глазурі замість шоколаду до арахісу, котрий зовсім не улюблений "Метеорит"- Достоинства:
- Ціна?
- Недостатки:
- Несмачне, дешеве на смак
- Роман
А які цукерки ви зазвичай їсте?
Дякуємо Вам за відгук, незважаючи на те, що він негативний. Нам дуже прикро чути, що наш продукт не виправдав ваших очікувань щодо смаку та якості цукерок, проте Ваш відгук є для нас надзвичайно важливим, адже він допомагає нам виявляти та усувати можливі недоліки.