Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Зарядная станция Voltero PS6 / 600 Вт / 595 Вт⋅ч / LiFePO4

• Ігор Г***

Станція прийшла з нульовим зарядом. До 100 відсотків заряджав біля 7 годин (заявлено 6). Сама станція не гріється ні при заряді ні при віддачі. Вентилятор станції не шумний, вдень майже не чутний. Штатний блок живлення при заряді нагрівається до 40-50 градусів. Потужність заряду до 100 Вт - відповідає заявленій. Телевізор з діагоналлю 1м за пів години "з'їв" 5 відсотків і може працювати ще більше 8 годин (теоретично, не перевіряв). В цілому, для наших потреб (ноут, тв, зарядка телефонів) - те що треба. В комплектності до станції йде кабель з блоком живлення, кабель до автомобільного прикурювача, кабель підключення сонячних панелей, інструкція на англійському (доволі не погана), гарантійний талон.

Достоинства:
    Відповідає заявленому.
    Недостатки:
    Поки не знайшов.
  • Оксана З***

Зарядну станцію не можливо від електромережі зарядити. пробували від прикурювача зарядка є, очевидно не працює мереживний блочок, розчарування де взяти такий блочок??? як бути повертати назад?

• Екатерина Ш***
    Продавец: Rozetka

Взяла з магазину із зарядкою вже 54%, станція зарядилася до 99% дуже швидко, працює абсолютно безшумно.
    Під'єднала до неї блок комп'ютера. За 2 години станція розрядилася до 80%.
    Позаду є ліхтар з трьома режимами - все зручно

Достоинства:
    Безшумна, швидко заряджається, довго тримає
  • Ілля Л***
    Продавец: Rozetka

Доповнення до того що я писав раніше. Так от сервісних центрів не існує в природі для обслуговування даного пристрою. Додаткові витрати: потужніший блочок 1600, ремонт щоб воно працювало 5200.

Продавец: Rozetka

Я описував про проблеми з якими стикнувся із початку експлуатації. Так отвсі проблеми вирішились покупкою зарядного блочка на 10А потужністю 240 вт. Все працює все заряджається. Так як довелось трохи помучитись і докупити потужніший мережевний блочок оцінка 4.

Продавец: Rozetka

Я описував раніше що станція прийшла розряджена нижче плінтуса. Штатна мережевна зарядка не могла оживити аккумулятор. Штатна на 4А. Брав на 6 ампер теж не могла нічого зробити. Так от аккумулятор оживили і порекомендували заряджати зарядкою на 10А. Штатна на 4 не справляється і гріється до 50 градусів. Від розетки 220 і розєма юсб енергію віддає. Від 12 вольт немає чим протестити. Поки я не зрозумів що для виключення щоб не мигала кнопка power треба її потримати кілька секунд за ніч ця мигалка зїла 2% заряду. Грубо кажучи є три виходи 220, 12, і 5 вольт. Кожен окремо вмикається кнопкою. Вхід для прийому заряду з правого боку. Є три варіанти від мережі 220 вольт, від автомобільного прикурювача, і від сонячної панелі. Самої сонячної панелі в комплекті немає. Станція запрацювала і це чудово але залишиловь відкритим запитання як називається вихід на зарядку станції щоб купити потужніший блочок з таким же виходом. Але якщо купувати потужніший блочок то появляється питання чи є якісь обмеження у вхідній потужності. Занадто великий ампераж на заряд теж не є хорошо. А замалий не нагнітає той же заряд. Та і взагалі чому виробник поставив блочок всього на 4А? За такі пеньонси ця штука має літати в космос і в мене не має боліти голова про якісь там зарядні блочки. Шукати перехідники бо блочки з такими ж параметрами мають інші виходи. Поки що іграшці ставлю одиницю якщо все буде нормально по експлуатації то думку свою зміню.

Достоинства:
    Фонарик просто супер.
    Недостатки:
    Зарядний блочок від мережі малої потужності.
  • Ілля Л***
    Продавец: Rozetka

Краще б зняли відео конкретно про пристрій. Мануал на англійські лови вдупля як хочеш. Поставив на зарядку екран мигає показує 00%. Чи воно заряджається чи ні не зрозуміло. Світильник увімкнути чи зарядити телефон теж поки не вдалось. Надіюсь ця штука просто глибоко розряджена і не доведеться відправляти назад. Без оцінки не пускає коментар. Я не знаю поки що пристроєм не вдалось скористатись. Поки одиниця.

• Ілля Л***

В комплекті йде зарядка мережевна на 4А. Що мені говорять специ, що до цього неподобства треба зарядку на 10А. Розряджена в усмерть настільки що не може зарядитись. Заряджається скільки там 6-7 годин. А вже добу сидить на зарядці. На днях напишу вердикт. Аккумулятор повний шлак або проблема в тому що розряджений в усмерть а зарядка слабенька і не може його оживити. Розетка я у вас розчарований. Товар перед відправкою не перевіряєте. Не рекомендую зарядні станції даного виробника та і взагалі сервіс розетки послав нас куди подалі бо ми звернулись після 14 днів з дня покупки. В інструкції з експлуатації не вказано жодного сервісного центру. Куди звертатись щоб привели пристрій в робочий стан?

• Петро С***

Дивно якось.Можна в розетку віддати.