- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Ціна якість.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Поки не можу сказати нічого поганого, розетка як розетка, з різними роз'ємами. Так кнопка увімкнення/вимкнення трохи голосна, як на мене. Також під час заряджання телефону через USB порти нагрівається область біля USB. Купував, щоб відокремити та під'єднати WIFI-роутер і монітор для комп'ютера.
- Достоинства:
- Ціна, функціональність, компактність
- Недостатки:
- Гріється в районі USB якщо стоїть на зарядці телефон
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Поганий товар, багато недоліків, одне радує що дешевий і є багато портів(нюанс що з поганою якістю і малою потужністю), тому і 2 зірочки а не одна, дуже важлива була кнопка включення і вимкнення, але найбільше вона розчарувала, по перше моя особиста придирка, вона дуже голосна, будить всіх навіть в сусідній кімнаті, хто має маленьких дітей вшарили цей недолік, а ще вона глючить (вимкнув, за кілька год приходжу а вона увімкнута, знову вимкнув і спостерігав, в якийсь момент індикатор засіітився, як контакт зʼявився, інколи не вимикає і треба кілька разів сильно поклікати) і працює таким принципом що як тільки пружина всередині послабиться, то взагалі перестане працювати.
- Достоинства:
- Ціна, багато портів
- Недостатки:
- Нікудишня кнопка, зроблена з найдешевших матеріалів, слабкі порти
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
купила 8 лютого, в експлуатацію було введено в середині лютого. сьогодні, 29 травня, просто згорів
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Доволі зручна штука. і ЛЕД підключити, і трекер зарядити, і зарядка ноута. Для робочого місця - необхідна штука
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Дуже крута річ. Моя любов з першого погляду. Саме те, що я хотіла. Надіюсь, прослужить дуже довго. Таке саме, як на фото.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2
Зручний, практичний