- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
Норм ящик, брав для гайковерта з Плитка. Гайковерт вміщується як влитий, але акумулятор не входе по висоті. Зробили б висоту внутрянки 75мм, був би в самий раз.
Дякуємо за ваш відгук, приємного використання!
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
Отлично
- Евген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
нормальна скринька для дрібного інструменту
- Владислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
Ящик хороший. Маленький тільки, я купував для шуруповерта, але він сюди не поміститься, але помістилося багатенько ручного інструменту. Мені сподобався. І не дивлячись на його розмір, він вмісткий. Можна брати на заміну розеток, вимикачів або для збирання мебелі та дрібних робіт: Кинув потрібний для цього інструмент і пішов на замовлення, якраз там треба всі інструменти які сюди поміщаються. Але якщо вам треба більший, то беріть більший. Але цей ящищок підійде ще для всього для пайки, якраз сюди поміститься, паяльник тільки поміститься не великий. Через місяць замовлю ще один. Я трохи не розрахував розміри шуруповерта та ящика, але ящик без діла лежати не буде, своє місце в роботі він уже знайшов.
- Достоинства:
- Ящик якісний, компактний. Мені сподобався ящик, та знайшов місце в роботі
- Недостатки:
- Особисто для мене недоліків немає, єдине тільки - що шуруповерт буде без кейсу ще певний час, а так немає
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 1
Відповідає опису.
- Достоинства: