Отзывы покупателей о Швабра Vortex для уборки пола + сухие салфетки для подметания 5 шт (42400765)

Код:  542022205
Оценка пользователей 4.33/5
  • Олексій А***

Чудова швабра.

Достоинства:
    Легка. Маневрена.

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Длина насадки: 25.5

Прийшло з подряпинами, але в цілому окей

Тетяна, вітаємо!
      Дякуємо за відгук. Ми взяли до уваги ваш коментар та передали інформацію на виробництво для детального розгляду ситуації. Наша команда проведе додатковий контроль якості. Ваші коментарі допомагають нам ставати кращими!

• Анастасия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Длина насадки: 25.5

Класна сучасна штука: нічого віджимати не треба, ніяких зайвих зусиль (бо не люблю мити брудні ганчірки) Зручно не лише підлогу але і стіни протирати. Доречі шваброю можна як вологе так і сухе прибирання робити.

Достоинства:
    Проворна, не треба возитись з тряпками і відром зручно як немає води із-за відсутності електрики.
    Недостатки:
    Не бачу

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Длина насадки: 25.5

Дуже класна швабра тільки забрала з пошти і одразу її випробувала , дуже проста в зборці , легка в використанні !

Достоинства:
    Легка , зручна в використанні , дістає у різні куточки .
    Недостатки:
    Не виявила

• Анастасия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Длина насадки: 25.5

Прикольна швабра, у мене такої ще не було.Дуже легка і проворна, хоч стіни, хоч стелю, хоч підлогу протирай. Плюс нічого віджимати не треба, шукати відра, возитись з брудними ганчірками. Швидко і зручно прибирати якщо є діти чи домашні тварини, або коли немає води без електрики.

Достоинства:
    Легка, мобільна, можна як для сухого так і вологого прибирання
    Недостатки:
    Не знайшла

• Анна К***

Швабра дуже низької якості(
    На довго не вистачить…
    На вигляд ніби нею вже користувались
    Покупкою не задоволена (

Анно, добрий день!
      Судячи з фото, яке ви прикріпили, на жаль, вам трапився бракований продукт.
      Нам дуже шкода, що ви зіштовхнулися з такою ситуацією.

Будь ласка, поділіться контактами, за якими можна з вами зв’язатися, і наш представник якнайшвидше зв’яжеться з вами щодо обміну бракованої продукції.

Прийміть, будь ласка, наші щирі вибачення!

• Анна С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Длина насадки: 25.5

Дуже не задоволена, викинуті гроші. Швабра з вологою серветкою нормально не прилягає до підлоги, прибирати нею неможливо.

Анна, вітаємо!

Дякуємо вам за відгук. У подібних випадках причина часто може бути в тому, що серветка закріплена не до кінця щільно - тоді вона гірше прилягає до підлоги і це впливає на результат прибирання.

Радимо перевірити фіксацію серветки та скористатися нашою відеоінструкцією, де детально показано, як правильно підготувати швабру до використання: ссылка

• Анастасія М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый. Длина насадки: 25.5

Приїхав товар…який був в користуванні вже(

Вітаємо, Анастасіє!
      Будь ласка, надайте трохи більше деталей, щоб ми могли розібратися із ситуацією:
      В чому саме трапилася проблема? Чи могли б ви поділитися фото?
      Ми уважно слідкуємо за якістю нашого товару, тому, щоб усунути проблему, нам важливо знати деталі.