- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарна якість,допомога в прибиранні
Представник постачальникаДякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!
- Карандашева К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ефективно очищають , видаляють наліт , не залишають розводів , залишається приємний аромат!
Я задоволена покупкою
- Наталя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово видаляють вапняний наліт та надають блиску, якістю задоволена.
- Достоинства:
- Легкі в використанні
- Павел Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшли відкриті серветки! Навіть одну витягали і засунули в упаковку! У відділені не перевіряв, не знав що в Розетці треба перевіряти навіть серветки...
І не треба робити станратну відписку на поганий відгук, треба міняти якість сервісу.
Самі серветки нормальні, але звісно миючих засобів не замінять. Для підтримки чистоти норм, але не для старих плям.- Достоинства:
- Для підтримки чистоти норм
- Недостатки:
- Сервіс Розетки жах
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила дві упаковки, одні серветки для меблів інші для ванної. Забирав чоловік і не перевірив. Одна пачка була відкрита і видно що нею користувалися, ті що лишилися висохли..
- Достоинства:
- Недостатки:
- Надіслали упадку котрою користувалися