- ніна т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарні, не залишають разводів. Рекомендую на 100%.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!
- Бунятова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Одразу як витираєш скло, то воно ідеальне. Але на наступний день на тому місці з'явились розводи. Мова про скло шафи. Ціль була освіжити від кількох відпечаток пальців, а по факту після цих серветок перемивати прийшлось
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Ми обов'язково візьмемо до уваги Ваш коментар та зробимо все можливе щоб покращити якість нашої продукції. Ваш зворотній зв'язок допоможе нам у цьому.
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товаром дуже задоволена !
Не залишають розводів , якісні , приємний аромат !
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові серветки - не залишають розводів, якісні, раджу спробувати!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер зручні серветки! Ідеально для швидкого прибирання, видаляють пил і бруд без розводів. Після використання меблі виглядають доглянутими та маюсть приємний аромат! Раджу спробувати
- Достоинства:
- Мені дуже сподобалісь
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працюють
- Достоинства:
- Невиявлено
- Sergio K***Продавец: Rozetka
Абсолютно безтолкові серветки!
Залишають розводи на будь яких поверхнях!!!!
Не рекомендую !!!!
Скло взагалі жах - Юля Г***Продавец: Rozetka
Супер серветки.
- Достоинства:
- Легко відчищають забруднення не залишаючи розводів.
- Недостатки: