- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Най най най… топовіші пакети для сміття. Більш цупких просто не існує. Жодного разу не порвались, не протекли, ручка не виривались і все жахливе, що могло трапитись з пакетом для сміття НІЧОГО з ними не було.
- Достоинства:
- Топ
Представник постачальникаДякуємо за вибір та відгук! Раді, що Ви обрали наш продукт!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
класні пакети. міцні, не протікають
- Достоинства:
- Міцні
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
дуже класні пакети. міцні, не протікають, міцні зав'язки.
- Достоинства:
- міцні, зручні у використанні
- Недостатки:
- Воробйова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Класні міцні пакети. На наше відро пакети 35л трохи малі, а ці як раз. Замовлю ще.
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Отличные пакеты.
Плотные и размер подходит для ведра brabantia 20 l идеально.- Достоинства:
- Хорошего качества
- Глєб К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Пакети міцніші за пакети самої Розетки))) Це все що треба про них знати)
- Достоинства:
- Міцні
- Недостатки:
- Дорогі, шкода виносити сміття щодня, а воно ж смердить)))
- Наташа Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Чудові сміттєві (і не тільки, можна ними скористатися і в інших цілях) пакети. Міцні, мають не поганий зовнішній вигляд. Рекомендую
- Достоинства:
- Міцність
- Юлій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Купуємо тільки ці кульки, так як вони не протікають
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Якісні пакети
- Достоинства:
- На зав'язках
- Недостатки:
- Не має
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Дуже класні, шкода рідко бувають в наявності, доводиться їздити в магазин.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Справді класні мішки!
- Евгения П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Шикарні пакети для сміття. Ціни своєї вартують
- Достоинства:
- Міцні, зручні, якісні. Ніколи не рвалися - навіть з будівельним сміттям
- Недостатки:
- Не знайшли
- Гніденко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Перепробувала різні. Брала найлорожчі... Ці найкращі. Крепкі , без запаху
- Достоинства:
- Крепкі , без запаху
- ИраПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Пакет вместительный, прочный, надежный. Довольно крепко держит наполнение. Удобно что есть затяжки, можно завязать ими пакет. Плотный и крепкий полиэтилен, который всегда нужен под рукой в быту. Пакет от рулона отделяется без проблем, без особых усилий, еще ни один не порвался. Цена соответствует качеству.
- Достоинства:
- Прочность, крепкий полиэтилен, качество
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Брак на затяжках
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Пакет 40 навіть близько не назлвз на відро 40 л,не точність розмірів.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Ми обов'язково візьмемо до уваги Ваш коментар та зробимо все можливе щоб покращити якість нашої продукції. Ваш зворотній зв'язок допоможе нам у цьому.
Представник постачальникаХочемо уточнити, що пакети об’ємом 40 літрів зазвичай підходять для відер місткістю 10-15 літрів. Для відер на 40 літрів ми рекомендуємо використовувати пакети об’ємом не менше 120 літрів. Важливо враховувати, що літраж пакетів вказує на об’єм сміття, який вони можуть вмістити, а не об’єм відра, для якого вони призначені. Сподіваємося, ця інформація буде корисною!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 40
Прочные, удобные, красивые.
- Достоинства:
- Прочные, удобные, красивые.