- Василий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 40-55. Цвет: Синий. Ширина шлеи: 15
Прекрасно подходит для нашего Бишон-фризе,крепко держится не давит
Добрий день, шановний Василь! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 40-55. Цвет: Зеленый. Ширина шлеи: 15
Для мальтипу 5кг шлея підійшла.
- Достоинства:
- Регулюється.
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 40-55. Цвет: Зеленый. Ширина шлеи: 15
Дякую. Якісно виготовлено. Але вже маленький розмір. Швидко виріс і на 30кг тушку маленька шлея, трішки давить в об'ємі
- Достоинства:
- Якісне виготовлення
- Недостатки:
- Не знаю
Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою. Рекомендуємо звернути увагу на ідентичну шлею в більшому розмірі — ссылка
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 40-55. Цвет: Оранжевый. Ширина шлеи: 15
Шлея міцна та приємна на дотик. Кольори приємні, бонусом розумний адресник, все продумано
- Недостатки:
- Не знайшла
Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою.
- Рита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 40-55. Цвет: Оранжевый. Ширина шлеи: 15
Найкраща шлея, перепробували різні і вони або натирали під лапками, або пес з них буквально вискакував, а шлея з повідком залишалась у мене в руках.
- Достоинства:
- Хороша фіксація, якісні деталі
- Недостатки:
Добрий день, шановна Рито! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою.