Отзывы покупателей о Шлея для котов и мелких собак из восстановленного хлопка WAUDOG Re-cotton с QR паспортом, пластиковый фастекс, XS, Ш 10 мм, В=С: 28-40 см, Голубой (16702Collar)

Оценка пользователей 4.94/5
  • Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 28-40. Цвет: Серый. Ширина шлеи: 10

Хороша шлея.Якісна. Для чихуахуа підішла ідеально.

Добрий день, шановна Маріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!

• Кирило У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 28-40. Цвет: Салатовый. Ширина шлеи: 10

Коту начебто комфортно :)

Достоинства:
    Має світлоповертальну нитку у швах.

Добрий день, шановна Кирило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!

• Петро Н***

Дуже зручна шлейка, маленька акуратна, сірого кольору.

Практична, зносостійка, не бруднится, сезон не прали.

Має брелок з кьюар-кодом, можна скачати додаток з данними пітомца. На випадок якщо песик загубиться, той, кто знайшов, зможе легко побачити карту питома - що їсть, який режим та т.п, зв'язатися з власниками.

На сонці шлейка іноді під якимось кутом може раптом яскраво переливатись, нажаль це зрідка, якесь певне положення.

Хороша дешева ціна.

Достоинства:
    Зручна, практична, стильна. Хороша ціна.
    Недостатки:
    Немає.

Добрий день, шановний Петро! Дякуємо за зворотний зв'язок та чудові фото! Ми раді, що ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!

• Дарія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 28-40. Цвет: Голубой. Ширина шлеи: 10

Моїй кішкі вдалося втекти під час прогулянки з цією шлеєю.
    Кішку вдалося зловити через два тижні, все добре. Визнаю, що в цьому була частково моя провина, можливо я не достатньо туго відрегулювала шлею.
    Сама шлея якісна, класно що є можливість прив'язати акаунт тварини до QR коду.
    Але варто буди більш уважним до своєї тварини, дати їй достатньо часу щоб звикнути до шлеї, спостерігати за її поведінкою щоб вирішити чи готова кішка до походу на вулицю. Якщо боїтеся що кішка втече, варто звернути увагу на інші шлеї (жилетки, наприклад).

Достоинства:
    Якісна, є беджик з QR кодом

Добрий день, шановна Даріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!

• Василь О***

Брали для цуцика Той-пуделя. Все підійшло. Якісний, надійний і простий.

Достоинства:
    Якість, ціна

Добрий день, шановний Василь! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою.

• Инна П***

Удобный

Добрий день, шановний Іване! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою.

• Петрова Т***

Ідеально підійшла на чіхуашку вагою 2 кг. Собака не вислизає, відчуває себе комфортно. Дякую

Достоинства:
    Легка на літо
    Недостатки:

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою.

• Пушкар О***

Шлея чудово підійшла для мальтіпу 3кг.

Але незрозуміло щодо QR коду. Відсканували, а показує, що цей код ВЖЕ використовується.

Як це працює?!

Недостатки:
    QR код вже використовується іншими

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації, тому просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04.

• Ольга

Замовила шлею а прислали нашийник , неприємно. А потрібна саме шлея.

Достоинства:
    Якісний

• Тетяна З***

Отличная шлейка. Мягкая, приятная на ощупь. Фурнитура выглядит надёжной.

Достоинства:
    Цветовая гамма. Натуральность нитей. Сделана очень добротно.

• Чубченко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 28-40. Цвет: Розовый. Ширина шлеи: 10

Шлея очень хорошая
    Для чихуахуа подойдёт у кого , чихуахуа девочка !!!

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нету

Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги шлеї WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Чубченко В***

Все супер

Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою.

• Олег Б***

Сподобалось. QR-код чудовий бонус))

Добрий день, шановний Олеже! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!

• Кирило Н***

Чудово

Добрий день, шановний Кириле! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 28-40. Цвет: Зеленый. Ширина шлеи: 10

Кльова шлейка

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!

• Екатерина Л***

Собака породы Бишон Фризе. Для полугодовалого щенка подошла идеально.

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!

• Инна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер петли для туловища: 28-40. Цвет: Красный. Ширина шлеи: 10

Очень удобно

Добрий день, шановна Інно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!

• Яна К***

Дуже якісна шлея! Розмір відповідає дійсності ! Читала в коментарях що для qr паспорту треба обов'язково сплачувати кошти ...я профіль створила , мої контактні данні як власника, підтягнуло, нічого не сплачувала,все працює ! Сплачувати необхідно для розширеного пакту послуг ! Беріть, товаром будете задоволені !

Достоинства:
    Якість, вартість !
    Недостатки:
    Наразі не виявлено!

Добрий день, шановна Яно! Дякуємо за зворотний зв'язок і гарне фото улюбленця! Ми раді, що ви оцінили переваги шлеї WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!