Отзывы покупателей о Коврик для поиска корма WAUDOG Silicone 205х205х17 мм Серый (4823089367101)
- Иван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Сам коврик топ
Реально сповільнив темп поглинання корму в кота
Проте... коту це не сподобалось
Протримався коврик 2 місяці
Кіт вважає що він правий у цій ситуації- Достоинства:
- Сповільнює темп харчування
Має гарну фіксацію до поверхні - Недостатки:
- Невитримує спроби з'їсти сам коврик котом
Іване, вітаємо!
Дякуємо, що Ви оцінили переваги килимка для пошуку корму WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Це класний спосіб зайняти собачку споживанням корму на трохи довший час, ніж дати їжу просто з миски, песик довше їсть, в той час як розумово працює для того, щоб дістати корминки з-під "пелюсток". Класна штука, раджу)
- Достоинства:
- Займає песика на деякий час, довше їсть їжу.
- Недостатки:
- Одна "пелюстка" була сиьлно відігнутою в упаковці, вона такою і залишилась, але це ніяк не псує загалом взаємодію собаки з товаром.
Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми, раді що ви оцінили переваги килимка для злизування WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!
- Зоя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Килимок став просто спасінням, бо пес відмовляється їсти з миски. Тепер їсть не так швидко та зʼїдає всю порцію.
- Достоинства:
- Добре тримається на плитці
- Недостатки:
- Не чіпляється до ламінату
Добрий день, шановна Зоє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми, раді що ви оцінили переваги килимка для злизування WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
моя хітрюга Кане-корсо відразу підчепила зубами і все посипалось на підлогу, але я їй заборонила це робити і вона тепер ретельно і старанно знаходить корм, лапой піднимає пелюстки, раджу для розвитку розумових здібностей Вашого песика і продления часу годування
- Достоинства:
- якість і кольор
- Недостатки:
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми, раді що ви оцінили переваги килимка для злизування WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Все добре
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Хотілося би не такі яркі кольори
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми, раді що ви оцінили переваги килимка для для пошуку корму WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Зручний
Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою килимка для пошуку корму WAUDOG Silicone!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Купувала по знижці. Собаці подобається шукати корм у цьому килимку. І їсть повільніше, і цікаве заняття для розвитку.
Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги килимка для пошуку корму WAUDOG Silicone і залишилися задоволені покупкою!
- ІраОтзыв от покупателя. Продавец: Моє щастя. Цвет: Голубой
Гарний.