- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фонарик отличный,один минус, то ,что надо выдумывать как его подцепить,
Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED. Закріпити ліхтарик можна на шлеї або нашийнику тварини, пропустивши його через кільце силіконового чохла ліхтарика
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Яскраве світло світлодіода різних кольорів на вибір. Довго світить і швидко заряджається. Зарядка від USB-C. Має захист від потрапляння вологи. Гумовий корпус з фосфорним світінням: після того, як побуде якийсь час на сонці, а потім буде в темряві, помірно світиться зеленим. Працює на морозі. 24 міс. гарантії.
- Достоинства:
- Зручний ліхтарик. Яскраве світло, швидко заряджається, працює на морозі
- Недостатки:
- Не виявив
Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED та залишилися задоволені покупкою!
- ЮлианаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Полностью оправдал ожидания. Яркий, хорошо держит батарею, влагостойкий(пережил дожди)
Добрий день, шановна Юліано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED та залишилися задоволені покупкою!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В мене це самий живучій з ліхтариків та в взагалі з усього що купувалось для того, щоб собак було видно вночі. Прожив цей ліхтарик вже набагато більше ніж ошийники (був і ошийник від фірми тріксі, і просто з аліка). Ліхтарик яскравий, видно якщо собака намагається щось підібрати. Також вже перевірено, витримав дощ та мокрий сніг. Ліхтарик тримає заряд десь тиждень (вмикаю в нічні вигули, які в мене 30хв-1год), також, на диво, силікон все ще тримається та навіть неушкодженний, крім пари слідів від укусів, при тому що при грі собаки його іноді чіпляють
Тривалість роботи без підзарядки
Силіконовий тримач доволі міцний - Недостатки:
- Хотілося б чисто біле світло, але і так непогано
Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED та залишилися задоволені покупкою. Ваше побажання ми передамо до відділу розробки нової продукції.
- Тетяна Г***Продавец: Rozetka
Дуже класний ліхтарик. Довго світить, швидко заряджається. Наша собака любить його носити в зубах і деколи переключає кольори))
- Достоинства:
- Ціна/якість, легкий в експлуатації та очищенні
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок та чудові фото! Ми, раді що ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED і залишилися задоволені покупкою!
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це той випадок, коли товар повністю виправдав сподівання. Особливо сподобався режим RGB
- Достоинства:
- Яскраве світло. Довго світить. Швидко заряджається. Зарядка від USB. Підсвітка після повного розряду батарей. Працює і на морозі (перевірено до -18).
- Недостатки:
- Не виявив
Добрий день, шановна Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED та залишилися задоволені покупкою!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Корисний девайс, гарно світить , тримає довго заряд .
- Достоинства:
- Водонепроникний, різноманітні кольори.
- Недостатки:
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED та залишилися задоволені покупкою!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За 2 місяці користування двічі заряджала. Я звикла до ліхтариків з білим світлом, але і до цього швидко призвичаїлась.
- Достоинства:
- Витримує підвищену вологість, тримає заряд 3-4 тижні. Можна використовувати пішоходам замість світловідбивних елементів на неосвітлених ділянках дороги
- Недостатки:
- Кольорова гама світла на любителя
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED та залишилися задоволені покупкою!
- Олександра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює, користуюся вже декілька тижнів, ще жодного разу не заряджала. 4 режими, різнокольоровий улюблений. Купила такий ж на подарунок
- Достоинства:
- легкий, яскравий, добре тримає зарядку
- Недостатки:
- не виявила
Добрий день, шановна Олександро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED та залишилися задоволені покупкою!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Світить, за декілька тижнів навіть не довелося заряджати. Поточну сиру погоду витримує добре
Добрий день, шановний Дмитро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми, раді що ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED і залишилися задоволені покупкою!
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ліхтарик сподобався, зручний у користуванні, собакену не заважає, хазяїну допомагає
- Достоинства:
- яскраво світить, компактний, заряджається
- Недостатки:
- не виявили
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED та залишилися задоволені покупкою!
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена! Гарно світить і зручний.
- Достоинства:
- Яскраве світло. Довго тримає заряд
- Недостатки:
- Мені не вистачило режиму активного блимання.
Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок та чудові фото! Ми, раді що ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED і залишилися задоволені покупкою!
- Віолетта
шо за бред? активне блимання там є !
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ліхтарик гарної якості, петелька занадто вузька, неможливо вдягнути на шлею.
Ольго, вітаємо!
Дякуємо, що Ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED та залишилися задоволені покупкою.
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний ліхтарик, кольори супер, але на морозі виключався сам дуже швидко. Подивимось як буде при плюсовій температурі
Добрий день, шановна Ксеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги ліхтарика WAUDOG LED та залишилися задоволені покупкою!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Барахло дядюшки Хуонга. Нет карабина, чтобы прицепить на шлейку. После нескольких дней работы аккумулятор сел и больше не заряжался сколько бы часов не стоял на зарядке разной мощности. Не брать ни в коем случае. Барахло
- Достоинства:
- Недостатки:
- Цена, нет карабина, одноразовый аккумулятор
Добрий день, шановний Дми́тре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Для того, щоб зарядити ліхтарик, підключіть блок живлення вашого смартфона або планшета до ліхтарика за допомогою шнура живлення з роз’ємом USB Type-A to USB Type-C. Червоний світлодіод буде світитися протягом процесу заряджання батареї ліхтарика.Зелений світлодіод засвітитися після повного заряду батареї ліхтарика. Закріпіть ліхтарик на нашийнику чи шлеї, пропустивши його через кільце силіконового чохла ліхтарика. Якщо проблема не вирішена, просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04.
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Погана якість, забрали замовлення 20 жовтня, 24 жовтня ліхтарик вже на працює...
- Достоинства:
Добрий день, шановний Денисе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в цій ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04, щоб ми могли допомогти Вам напряму.
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропрацював декілька днів і більше не вмикається, погоджуюсь з попереднім відгуком про одноразову річ, марно витрачені кошти, хоча ідея прикольна, а от реалізація підводить.
- Достоинства:
- Красиво переходить з кольорів на 4 режимі.
- Недостатки:
- Перестав вмикатися вже через декілька прогулянок
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Для того, щоб зарядити ліхтарик, підключіть блок живлення вашого смартфона або планшета до ліхтарика за допомогою шнура живлення з роз’ємом USB Type-A to USB Type-C. Червоний світлодіод буде світитися протягом процесу заряджання батареї ліхтарика.Зелений світлодіод засвітитися після повного заряду батареї ліхтарика. Закріпіть ліхтарик на нашийнику чи шлеї, пропустивши його через кільце силіконового чохла ліхтарика. Якщо проблема не вирішена, просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04.
- Роман С***
А Ви заряджати намагалися випадково не через сучасні Type-c type-c кабелі та "розумні" зарядки від умовного iPhone/Macbook? Бо рання ревізія (а у Вас саме така, бо в нових 5 режимів-додали ще блимаючий червоний наприкінці) не мала резисторів і може заряджатися лише від каелю usb-a на type-c. Особисто придбав вже 3 ліхтарики, ще у 2х друзів такий же - все ок, хоча першому вже 9-10 місяців. Також перша ревізія трохи яскравіша, але тримає ледве не вдвічі менше...хоча я порівнював десь 2 місячний старий та новий... головний та дуже прикрий МІНУС - тупо вимкнення при розрядці. Могли вмикати блимання, або хоча б зменшувати яскравість... а то собаня бігає та дуріє з хвостатими друзями і її гарно видно, а потім ХОП і ліхтарик тупо вимкнувся - це лажа. P.S. мені ще цей ліхтарик дуже зайшов через можливість інтегрувати аналог Apple AirTag - це ще твой квест, але виходить дуже круто!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
попрацював декілька прогулянок. не вмикається, не заряджається. не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- одноразовий
Добрий день, шановний В'ячеславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в цій ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04, щоб ми могли допомогти Вам напряму.