Отзывы покупателей о Биоразлагаемые гигиенические пакеты WAUDOG 70 шт Зеленые (9940Collar)

• Олег Г***

Норм
    Дійсно біорозкладні та компактного розміру
    Пес ставить оцінку 5)

Добрий день, шановний Олегу! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Євген П***

Гарні пакети!
    Якість норм, не розлазяться, довжина така, що руки не брудняться.

Достоинства:
    Розмір Ок; шов якісний!

Добрий день, шановний Євгене! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Оксана Я***

Велика кількість

Достоинства:
    Якість,кількість,ціна
    Недостатки:

Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Аліка

Гарні пакетики, не рвуться, не пропускають запахи. Компактні та зручні, розмір чудовий

Добрий день, шановна Аліко! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Татьяна

Гарні пакети ідеально підходять для повідку

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Ганна Г***

Чудові пакети

Достоинства:
    Екологічні

Добрий день, шановна Ганно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Константин

Хорошие пакеты, пробовали разные - но эти пока самые ТОП. Большие, не рвутся, не пропускают запаха и сами не воняют.

Достоинства:
    Прочные, не пропускают запаха
    Недостатки:
    нет мега-паков

Добрий день, шановний Костянтине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою. Ваше побажання ми передамо до відділу розробки нової продукції.

• Кіра

Дуже якісні пакетики що відмінно підходять до рулеток ваудог!

Достоинства:
    Підходять до рулеток ваудог, біорозкладні, міцні
    Недостатки:
    Не виявила

Добрий день, шановна Кіро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Тетяна

Справжні еко пакети! Брала різних виробників, але лише ці схожі на біорозкладні. М'які на дотик і при цьому міцні.

Достоинства:
    Справжні ЕКО пакети
    Недостатки:
    Розетка відправляє ЕКО пакети в звичайній прозорій плівці, щось із логікою не дуже.

• Yuri

Пакеты мягенькие, по ощущениям как ЭКО-пакеты в Сильпо. Есть линия отрыва. Упаковки хватает на полтора месяца. По размеру идеально подходят в рулетку этого же производителя.

Достоинства:
    Подходят для рулеток WD с контейнером. Не имеют запаха.
    Недостатки:
    В рулоне всего 7мь пакетиков, а не 10-15 как у других.

Добрий день, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних
      пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою. Кількість пакетів в рулоні розрахована оптимально до розміру контейнера в рулетці, який сконструйований таким чином, щоб не обтяжувати її.