- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Собака носить із задоволенням
- Достоинства:
- Дешевий
Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою.
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Купляємо постійно все цього бренду і дуже задоволені
- Достоинства:
- Прочний та недорогий
- Недостатки:
- Не має
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!
- Владимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый
Класний нашийник
- Недостатки:
- Не має
Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!
- Лидия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Все ок
Добрий день, шановна Лідіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою.
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
мене влаштовує
- Достоинства:
- якісне
- Недостатки:
Добрий день, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Re-cotton та залишилися задоволені покупкою!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Хороший, качественный ошейник. Крепкая двойная застежка - у меня Джек рассел, постоянно куда-то тянет. Цвет не яркий, но мне нравится. Немного ошиблась в размере - нужно было S брать, но брала М для надежности.
В общем рекомендую.- Достоинства:
- Крепкая, надежная застежка, качество, цена
- Недостатки:
- Не виден светоотражатель
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Re-cotton. Найкраще світловідбивні властивості нитки проявляються на вулиці у темний час доби. При попаданні світла на світловідбивну стрічку відбувається його відбивання у протилежному напрямку до джерела світла під певним кутом.